Страхотна диета за Страхотни Тела - Режими на Проф.д-р Донка Байкова- Тема 31

• 180 009
  • 740
  •   1
Отговори
# 30
Аз малко прехреших с козунак, но все пак е празник. За 2 дена 3 парчета съм изяла.
Успех  Hug

# 31
  • Варна
Здравейте,момчиета,приемате ли нови попълнения?
От вчера съм на отключващия режим.  Peace
Имам да свалям около 10кг, но имам и трудности,около свалянето им, : 1.Защото имам Хашимото, а с него се сваля мн мн трудно и бавно, 2. Защото имам наднормени кг-ми,освен от ядене на сладки неща, през последния месец,и от стимулации,и хормони,от които се качва лесно,надявам се и свалянто да е толкова лесно.  Grinning
Хубавото е ,че се връщам в залата, т.е. тренировки поне 4 пъти в седмицата. Днес съм с ужасно главоболие, може и да е от промяната в хранененто,организма да е в шок. Предполагам,ще мине.
надявам се да се подкрепяме взаимно,и вървим към заветната цел. Аз не съм се теглила,но оринетир ще са ми дрехите,и вътрешното ми усещане. Вие за колко време сте сваляли 10 и нагоре кг-ми?
 Hug  bouquet

# 32
raTedinka ако спазваш стриктно по килограм на седмица е абсолютно реалистично. През отключващия даже и повече от килограм. Разбирам те напълно за Хашимото, и аз съм с хор. проблеми, но диетите действат при мен. Успех ти желая от сърце  Peace

Хъни, и аз прегреших с козунак, за жаласот не беше толкова вкусен.  Crazy

# 33
здравейте, включвам се и аз в режима Simple Smile  от днес съм на отключващия Simple Smile
причините са както естетични, така и здравословни (СПКЯ)
68 кг съм, искам да стана 60, примерно Simple Smile 
след отключващия ще направя и захранване, само се чудя да вкарам ли и втория режим между двете, но сигурно ще го реша към края на отключващия, в зависимост колко килца съм свалила. Simple Smile
успех на всички Simple Smile

# 34
  • Sofia
Здравейте , трети ден се "отключвам" без никакви прегрешения.
Искам да попитам ,  в "белтъчните" дни , когато е позволено да се яде месо със  зеленчуци , мога ли да ям пилешко с грах  примерно или някаква подобна готвена храна?

Последна редакция: пт, 25 апр 2014, 15:39 от Shantal

# 35
шантал, мисля, че няма лошо в манджата, стига да не е много солена и с много олио Simple Smile.  На мен днес ми е вторият ден.  Белтъчини, в 12:00 изядох едно и половина варени яйца, за вечеря още толкова. Чудя се дали може да се пие прясно мляко newsm78 вчера пих, след малко пак ще пийна, че съм много гладна  Rolling Eyes

# 36
  • Варна
Искам да попитам ,  в "белтъчните" дни , когато е позволено да се яде месо със  зеленчуци , мога ли да ям пилешко с грах  примерно или някаква подобна готвена храна?

Граха не е зеленчук, по-скоро грах яж във въглехидратния ден, а пиле в белтъчния. Пиле може със спанак,примерно,или със зеле.  Hug

А аз искам да попитам ,  newsm78 за някакви хапчета, фет бърнъри,или нещо друго, така хубаво да се "отключа"  hahaha В комбинация с режима и тренировки,мисля,че добре ще се получи.
 Hug  bouquet

# 37
  • Sofia
L-Carnitine пробвала ли си?

И Vita slim има разни отслабващи среии.

# 38

Не. Може готвено, но не и грах. Грахът е въглехидрат.
Може с тиквички, с чушки, с домати, но не и с боб, грах, царевица и картофи.

# 39

Граха не е зеленчук, по-скоро грах яж във въглехидратния ден, а пиле в белтъчния. Пиле може със спанак,примерно,или със зеле.  Hug

А аз искам да попитам ,  newsm78 за някакви хапчета, фет бърнъри,или нещо друго, така хубаво да се "отключа"  hahaha В комбинация с режима и тренировки,мисля,че добре ще се получи.
 Hug  bouquet

За да отслабваш от добавки, трябва кардио. Т.е. тичане, колело, кростренажор... нещо, което да ти вдига пулса. Оптималния пулс се смята според възрастта, пола и теглото. Трябва при тренировка да поддържаш този пулс, иначе няма ефект.
От професионалист знам, че фет бърнър-а няма много силен ефект и не чисти добре мазнини. Много по-добре е чист Л-карнитин преди тренировка. Аз приемам от няколко дни. Още не мога да кажа какъв е ефектът, освен че се потя много.
След като свърша бутилчицата, мога да дам отзиви.

П.С. Моля ви, внимавайте какви добавки вземате! Тези Вита слим са пълна глупост...
Отслабването е много просто, но не и лесно - спорт и правилен режим. Не е лесен пътя, но със сигурност се знае какъв е.  Flutter Успех и днес момичета Simple Smile

# 40
  • Варна
Hunny, благодаря ти за съветите. Така мисля да започна, кардио. Започнах да ходя на Канго Джъмпс, доста се скача с едни тежички обувки,като трапмплини. И отделно ще тичам сутрин .
Боли ме глава, няколко дни, на някой случвало ли му се е ? Възможно ли е да е от режима ?   newsm78  Много неприятно..  ooooh!

# 41
Hunny, благодаря ти за съветите. Така мисля да започна, кардио. Започнах да ходя на Канго Джъмпс, доста се скача с едни тежички обувки,като трапмплини. И отделно ще тичам сутрин .
Боли ме глава, няколко дни, на някой случвало ли му се е ? Възможно ли е да е от режима ?   newsm78  Много неприятно..  ooooh!

Възможно е. Не ми се е случвало, но е възможно. Може би трябва да приемаш повече храна или лъжичка мед.
Успех с тренировките!   bouquet

# 42
  • Sofia
И аз съм фен на канго джъмпс-а , дори си купих обувки, но не съм скачала вече месец може би. Мисля да се засилвам от понеделник пак Simple Smile

# 43
Здравейте,момчиета,приемате ли нови попълнения?
От вчера съм на отключващия режим.  Peace
Имам да свалям около 10кг, но имам и трудности,около свалянето им, : 1.Защото имам Хашимото, а с него се сваля мн мн трудно и бавно, 2. Защото имам наднормени кг-ми,освен от ядене на сладки неща, през последния месец,и от стимулации,и хормони,от които се качва лесно,надявам се и свалянто да е толкова лесно.  Grinning
Хубавото е ,че се връщам в залата, т.е. тренировки поне 4 пъти в седмицата. Днес съм с ужасно главоболие, може и да е от промяната в хранененто,организма да е в шок. Предполагам,ще мине.
надявам се да се подкрепяме взаимно,и вървим към заветната цел. Аз не съм се теглила,но оринетир ще са ми дрехите,и вътрешното ми усещане. Вие за колко време сте сваляли 10 и нагоре кг-ми?
 Hug  bouquet

3дравейте момичета,
да се отчета след втората фаза- 4кг Hug
нямам време 3а см сега ,но скоро ще ги сваля Heart Eyes
не спазвах отново часовете ,но резултата е на лице Shocked
Спортувах -9 пъти през 2 та фазата отново п90х.
сега 3а Хашимотото и аз имам от 10г и го поддържам  ремисия с хром и селен без хормони!!!С този режим изследванията ми супер   bouquet
и на въпроса помага ли отговора е да 11,400 3а 28дни е завиден резултат а бавният ми метаболизъм
Успех на всички в този етап ще включа и кардио по 1ч да видим Praynig Hug  bouquet Heart Eyes

# 44
браво цвети Simple Smile това е страхотно! Сега ще правиш ли захранване?
аз свалих кило и половина за 4 дни, на отключващия съм. Мисля си да го направя три седмици и после захранване. Как мислите?

Общи условия

Активация на акаунт