Страхотна диета за Страхотни Тела - Режими на Проф.д-р Донка Байкова- Тема 31

• 179 997
  • 740
  •   1
Отговори
# 45
браво цвети Simple Smile това е страхотно! Сега ще правиш ли захранване?
аз свалих кило и половина за 4 дни, на отключващия съм. Мисля си да го направя три седмици и после захранване. Как мислите?
Да почнах го днес! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Имам още 10 да сваля и мисля после да направя пълната промяна 3а 7дни след това антицелулитният на Байкова и после ще видим...
Успех на всички!!!
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 46
  • Испания и Стара Загора
Здравейте и от мен,
днес ми е трети ден от Осем седмичния страхотен режим.От всички режими а Байкова,този най-много ми харесва.Имам да свалям 15кг и точно 8 седмици докато се прибера в България.Надявам се да успея. Peace

# 47
успех Анита Simple Smile
хора, уж първите три дни били най-тежки, после се свиквало, искам да ви кажа че изобщо не свиквам Simple Smile
днес ми е шести ден, всеки ден около обяд съм страшно гладна, чак залитам и ми прималява. ей така почти от раз. докато докопам някоя ябълка, голям зор Simple Smile  но не се отказвам, продължавам Simple Smile 2 кг съм свалила, тези дни трябва и мерките да си измеря, но  в лице особено, си личи че гладувам Simple Smile

# 48
  • Далече, далече...
и аз ще пробвам диетата...имам около 10 излишни килограма..  ooooh!

# 49
хайде, добре дошла, тита Simple Smile

# 50
  • Далече, далече...
хайде, добре дошла, тита Simple Smile
Благодаря, почнах диетата... Grinning

# 51
Здравейте!
Мисля да пробвам първия 14-дневен режим от понеделник.За сега подробно проучвам темите.Но имам въпрос за белтъчния и въглехидратния ден.Може ли да се хапва различна храна за обяд и вечеря? Например: за обяд- месо със зеленчук, за вечеря- яйца+зеленчук.
В момента съм на 90 дневната диета, но нещо не ми върви, много съм гладна с 3-кратното хранене и често нарушавам режима.Освен това през зимата бавно и славно натрупах килца, които трябва да се смъкнат.Режимите на д-р Байкова ми харесват, още повече, че като цяло се храня разделно и предполагам, че ще издържа 14 дни без съществени прегрешения.

# 52
мисля , че е по-добре каквото ядеш на обяд, това и на вечеря Simple Smile
днес ядох пилешко бяло месо, печено, със зелена салата, в 4 часа. Обърках часовете, но се събудих в 11 хахах, тогава ядох портокал. Simple Smile
От вчера,9-ти ден, вече не изпитвам глад:) чак ми е странно Simple Smile
за прясното мляко бях питала преди, никой нищо не каза, но аз си го пия Simple Smile много пъти ме спасява от глада:)

# 53
жабурана  bouquet
И още нещо ще попитам: в дните,когато до обяд има  плодове+чай, може ли да се пропуска пиенето на чай?Аз пия достатъчно вода през деня и този чай се притеснявам, че ще ми дойде в повече/пък и не го обичам особено много/.

# 54
мисля,че може да го пропускаш понякога Simple Smile
Мисля, че е много важно, всяка една диета да не се приема много на сериозно. Да не се вманиачаваме, чак до такава степен какво да го правим тоя чай, или олееее ядох в 3 вместо в 4 часа. По-полека Simple Smile От вманиачаване идват психичните отклонения като болемия и анорексия Simple Smile Аз на 3-4 ден,изядох един бонбон (почерпиха ме за хубав повод и докато се усетя от вълнение го лапнах Simple Smile ), идеше ми да ида и да повърна!!! Сакън, нарушила съм си диетата!
Като се замислиш реално, нищо няма да ти стане от един бонбон....
Това си ми е единственото нарушение със забранена храна.
Иначе чайчетата са полезни,хубаво е по един на ден поне Simple Smile Аз пия по 2-3 зелени чая с мед. Просто обичам чай Simple Smile и кафе и горещ шоколад.... Rolling Eyes
след малко и упражненията трябва да си направя, цял ден се каня  Laughing

# 55
Здравейте, момичета!
Накратко 23г., 175см, кг.80 като се колебая до 82 след празнични и почивни дни, но ги смъквам пак на 80 до ден-два.
Избрах тази диета, заради 1. удобните за мен часове и
2. разнообразието.
Първи ден ми е, звучи жалко, но съм цял ден на 4 ябълки и 2 кисели млека. Проблемът е че ми е лошо, а тъкмо вечерях. Смятам да се наливам с вода докато си легна, за да пълня корема. По принцип не съм лакома, но работя на бюро и пътувам с автобус. Правя упражнения у дома, доста натоварващи бих казала, които смятам да не практикувам докато не минат 4-5 дни, за да привикна с диетата. Смятам, че ще успея. Искам да си легна, за да стане по-скоро утре, но уча за изпит и няма как. Ако има някой гладуващ с мен, можем да се подкрепяме. Моят стимул е колежка, която е заприличала на вейчица за 6 месеца и рождения ми ден след два месеца. Смятам да изкарам трите етапа на диетата до тогава. Успех на всички.
П.С. Пропуснах да спомена, че основния ми проблем са хормончетата и по-специално прогестерона, който никакъв го няма, дори и след едногодишна хормонална терапия. Последният цикъл беше ноември, надявам се със здравословно хранене и повечко спорт да му повлияя. Embarassed Embarassed Embarassed

# 56
littlemoon последното, което ти трябва е глад, особено за прогестерона. Диетите на Байкова отричат глада- увеличи количествата и ще видиш, че никакъв глад не се чувства. (4 ябълки аз до обяд съм ги изяла  Sunglasses)Колкото повече раздвижваш метаболизма, толкова по- добре, важното е с правиланата храна по схема., примерно плодовете както казва Байкова се усвояват с калориите само първите 300гр, а после тялото изхвърля направо като ядеш от същия плод. Успех ти пожелавам, ще се справиш   bouquet

# 57
добре дошла littlemoon  Simple Smile
много рядко пишете тук! защо така?
аз днес ядох мандарини и ориз със салата.
в сряда приключвам отключването, до тук 2 кг минус. бях 68,сега 66 на 160 височина. надявам се още един да сваля до четвъртък Simple Smile
после ще правя втория режим, после третия Simple Smile
от 8-9 ден някъде много рядко огладнявам, преди това беше ужас, по обяд свят ми се виеше...

# 58
Благодаря ви за топлия прием! Аз съм горда, че устоях този първи ден, при мен психическата бариера е много трудна. За моя изненада тази сутрин си станах без чувство за глад. Тъкмо си изхрупах ябълката и сега запарвам чайчето в една огромна чаша, че го обичам в големи количества Simple Smile. Доволна съм, днес ще обядвам месце със салата от нарязани чушки  Grinning и същото за вечеря. Нямам намерение да се меря първите няколко дни за да не се демотивирам, ако няма помяна. Поздрави и успех на всички!

# 59
мисля,че може да го пропускаш понякога Simple Smile
Мисля, че е много важно, всяка една диета да не се приема много на сериозно. Да не се вманиачаваме, чак до такава степен какво да го правим тоя чай, или олееее ядох в 3 вместо в 4 часа. По-полека Simple Smile От вманиачаване идват психичните отклонения като болемия и анорексия Simple Smile Аз на 3-4 ден,изядох един бонбон (почерпиха ме за хубав повод и докато се усетя от вълнение го лапнах Simple Smile ), идеше ми да ида и да повърна!!! Сакън, нарушила съм си диетата!
Като се замислиш реално, нищо няма да ти стане от един бонбон....
Това си ми е единственото нарушение със забранена храна.
Иначе чайчетата са полезни,хубаво е по един на ден поне Simple Smile Аз пия по 2-3 зелени чая с мед. Просто обичам чай Simple Smile и кафе и горещ шоколад.... Rolling Eyes
след малко и упражненията трябва да си направя, цял ден се каня  Laughing

аууу бонбон! Почвай отначало  Laughing
Аз като спазвах режима си хапвах от време на време мед. Сега дори шоколад ям, НО 20 грама най-много. (от малките шоколадчета) Калориите са около 150. Което при 1500 калории дневно е поносимо за диетата. Естествено не всеки ден, ама и аз съм човек, нали? Mr. Green
Хубавото на свободния режим е, че можеш да си позволиш нещо по-така. Лошото е, че можеш да си позволиш нещо по-така  Grinning Щом можеш, винаги си позволяваш.

Общи условия

Активация на акаунт