Страхотна диета за Страхотни Тела - Режими на Проф.д-р Донка Байкова- Тема 31

• 180 021
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
видях Joy Joy Joy
Скрит текст:
За новите посетители:
Най- разпространеният режим e Отключващият, не е задължително после да продължите с номер 2 и 3, може и друг при нужда. Отделните режими са ефективни за 2-3 седмици, после тялото привиква и ефекта на отслабване изчезва . Всеки отслабва РАЗЛИЧНО в зависимост, от излишните килограми. При повече излишни килограми се сваля по-бързо, при по- малко- по- бавно. Но при всички случаи скоростта на сваляне е здравословна и оптимална. Постигат се СТРАХОТНИ, трайни резултати.

# 646
Има ли някакъв точен грамаж за храненията?

# 647
  • София

На отключващия има грамажи, млякото до 2 кг., плодовете до 1.5 кг.

Аз привършвам ден 1.

# 648

Аз привършвам ден 1.
Благодаря! Аз започва отключващ режим от утре.  Peace Дано постигнем успех с диетата. Hug

# 649
  • София

Аз привършвам ден 1.
Благодаря! Аз започва отключващ режим от утре.  Peace Дано постигнем успех с диетата. Hug

Аз го започнах от днес, ще рървим почти заедно.
Успех!  Hug

# 650
Каква марка кисело мляко ядете, или предпочитате да ядете? Питам понеже виждам, че има доста кисело мляко в самия отключващ режим. Wink

Последна редакция: пн, 29 май 2017, 23:47 от тинити

# 651
  • София
Аз ям Бор Чвор. Имах и малко домашно, но свърши.  Wink

# 652
Чудя се дали да не си купувам Активиа, но малко по-скъпо ще ми излезе. Проблем ли е,че ставам по-късно и закуската ми най-вероятно ще бъде към 10-11ч.?

# 653
  • София
Чудя се дали да не си купувам Активиа, но малко по-скъпо ще ми излезе. Проблем ли е,че ставам по-късно и закуската ми най-вероятно ще бъде към 10-11ч.?

Тя е на Данон, Байкова препоръчва да не се яде Данон!
За другото не мога да кажа.

# 654
Аз ям Бор Чвор. Имах и малко домашно, но свърши.  Wink

Тя е на Данон, Байкова препоръчва да не се яде Данон!
За другото не мога да кажа.
Мислех,че се има предвид тези с плодовете. Нооо щом Байкова препоръчва, друго мляко ще си избера.
 Grinning

# 655
  • София
Количеството на млякото до 2кг. и то трябва да е с масленост от 0.1% до 2%. ( Като марка Байкова препоръчва Елби, без Данон!

# 656
Количеството на млякото до 2кг. и то трябва да е с масленост от 0.1% до 2%. ( Като марка Байкова препоръчва Елби, без Данон!
Мерсаж! А каква е тази Елби, мисля че не съм я чувала. newsm78

Проблем ли е, че всяка сутрин пия кафе, и то не какво да е,а Нес кафе 3в1? Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 30 май 2017, 00:24 от тинити

# 657
  • София
Скрит текст:

# 658
  • София
3 в 1 е проблем определено, има захар и други боклуци. Няма режим при който е разрешено това нещо. Пий чисто кафе.

# 659

На мен също първото ми хранене е към 10-11ч., тъй като по- рано изобщо не мога да ям.

Общи условия

Активация на акаунт