Страхотна диета за Страхотни Тела - Режими на Проф.д-р Донка Байкова- Тема 31

• 179 960
  • 740
  •   1
Отговори
# 720
На първи ден съм днес и се чувствам страхотно!Много се надявам да се получи...пък и аз имам много за сваляне.Единствено от кафето не се отказвам,но го пия без захар

# 721
Никой няма?! Момичета, продължавате ли? Аз съм по средата на втория етап и до момента съм +2кг. Мислех да правя и трети етап и след това да завъртвам отново, но при това положение след този етап пак на 1, после на втори и така докато свят светува. Ужас. Умишлено не споделям колко съм в момента и от колко започнах за да не ви демотивирам. Аз очевидно нещо съм си бъгнала организма покрай всички възможни диети които пробвах и много трудно свалям. Направо мъка. Но продължавам твърдо с тази диета.  Колкото толкова и каквото такова.

# 722
Май сама ще си пиша. Но да се отчета. Свалих единият кг. Днес съм на плодов, следващите два дни съм на ориз и плод и се надявам да посваля още 1-2кг. А накрая последния ден е плодов пак, така че се надявам да се отчета с минус 2-3кг.

Но имам въпрос и се надявам да има някой който не се препича на плаж и да даде мнение. Рових се в интернет за този ориз и намерих, че има диети с ориз и то успешни според дадените мнения. Твърди се, че изхвърля водата от организма. Но ориз и зеленчуци ок, ще го преживея някак, въпреки, че ориз хич не обичам. Обаче Байкова го дава с плод?! Някой стигнал до тук може ли да сподели как е преживял тези 2 дни и на какво. Първоначално мислех обяда и вечерята да е като закуската, но след прочетеното за ориза ми се ще да пробвам аджаба сваля ли се от ориз.

# 723
Аз съм яла мляко с ориз, канела, стафиди и ... ябълка. И беше много вкусно. Така че защо да не става ориз с настъргана ябълка и малко канела за разкош? А ако не е позволено канела (предполагам спазваш втория режим, там видях, че има ориз + плод), то ябълката е достатъчно сочна и сладка и ще ти овкуси ориза.

# 724
Ами не знам, но смятам да проверя как е с ориз и ябълка. От 90ДД проядох боб, леща и нахут, покрай тази ако проям и ориз.........
Между другото взела съм си черен ориз!!!!!!!!!!!!

# 725
Здравейте момичета! Аз започвам отново отключващия 🤗

# 726
Здравейте,
Преди време писах тук,започнах режима ,но не го  издържах Sad Sad Сега съм решила, че от утре 17.07 ще я започна отново и да се надяваме да изкарам трите режима. 1,70 съм висока ,тежа 64 кг. и да ви кажа, не се чувствам добре. Тежат ми . Преди години бях 53-54 и в тези кила се чувствам доста добре, а и имах самочувствие.

# 727
Здравейте момичета. Жз започнах първи етап в Понеделник и се чуствам страхотно дори виждам и разлика. Успех на всички.

# 728
Здравейте ,момичета.
Започвам отключващият режим.
Това което ме притеснява за дните когато се яде кисело мляко и зеленчук , аз освен за таратор или тиквички с мляко друго не се сетих .
Споделете какво хапвахте в тези дни.

# 729
Несса, аз ядях кисело мляко и моркови, кисело мляко и сурови чушки, кисело мляко и маруля. Освен това не е задължително да консумираш точно зеленчук. Може да ядеш плод.
Успех с режима и много минусчета  Peace

# 730
Здравейте момичета, днес започвам с 1я режим. Чудя се следното: може ли да слагам подправки на зеленчука,  например кис. мляко и зеленчук морков, може ли да се сложи магданоз например на моркова

# 731
От днес и аз почвам отключващия режим. Правих диетата през май, но я спрях на 4-тата седмица. Хубавото е, че не качих нищо от сваленото. Аз имам доста за сваляне и ще пкша доста време тук. Успех на всички!

# 732
  • София
Аз правих 20 дни един режим на Байкова, но не е нито един от тези на 1-ва страница. Свалих 1.3 кг. Днес правя ден почивка и от утре подхващам следващите 20дни. Бавно свалям, но се надявам поне да е трайно.

# 733
жгмъц, какво представлява твоя режим? Аз съм 1.5 кг надолу общо от двата дена- кисело мляко и краставици и месо с краставици.

# 734
  • София
жгмъц, какво представлява твоя режим? Аз съм 1.5 кг надолу общо от двата дена- кисело мляко и краставици и месо с краставици.

Режима на който бях 20 дни е "отключващ", но с леки промени.
Например позволено е при глад да се хапва зеленчуков сандвич т.е. ФПХ + зеленчук или лютеница.
Това, което не спазих, като условие е да не ям грозде, просто сега му е сезона и не мога да се лиша от него, скоро ще преминем само на цитруси...

Днес съм 3-ти ден на друг режим правен от Байкова, казала че е най-новия който е съчинила, но е доста объркан и ми е трудно да го разкажа, но въглехидратите са сведени до минимум. Яде се предимно протеинова храна и зеленчуци, както и чай с плод.

Общи условия

Активация на акаунт