Страхотна диета за Страхотни Тела - Режими на Проф.д-р Донка Байкова- Тема 31

• 181 957
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
днес заради разговорите за сладко ли, какво ли, много ми се яде цял ден и ми е нервно, та изпих две млека с какао  Embarassed

# 106
  • Sofia
Ох, да си изплача и аз "сладката" мъка. Не ми е никакъв проблем през деня да се храня по "график"  и по правилата. Вечер обаче лягам късно , след 1 и съответно освирепявам за сладко  в най - неподходящото време /не че има подходящо/ Rolling Eyes

# 107
Здравейте, момичета! Първо да споделя първото си прегрешение - снощи изпих чаша кола  Embarassed Embarassed Embarassed Колебаех се между бира и кола и избрах колата. Не че толкова я обичам, не знам какво ми стана, омръзнаха ми водата и чая. НООООО днес - 7 ден, имам първия си минус от цели два килограма.  Grinning Grinning Grinning Grinning

# 108
къде го гледаш този филм ? за сладкото, дай линк или заглавието,ако не е по интернет Simple Smile

филмът го гледах по телевизията. От поредицата на Джейми Оливър е. Говориха за лошото хранене като цяло и споменаха това за захарта.
Не знам как точно се казваше филма, но мога още да помогна с намирането му още с това, че имаше група слаби хора и група пълнички. И с една докторка изследваха двата типа като в крайна сметка излезе, че килограмите не влият на мазнините в тялото и има много хора скини фет (слаби, но мазнички). Интересен е филма. Дано го намериш да го видиш.
Джейми води доста борби срещу лошото хранене. Заслужава уважение.

# 109
Омазах днес диетата.Трябваше да бъда на въглехидрати и бях....ама цял ден само това ядох.При това само непозволени храни #2gunfire
Утре за наказание май само айрян ще бъде.

# 110
нищо, сгрешила си днес, утре продължаваш напред Simple Smile
аз днес и вчера пилешко със салатка
утре трябва да е млечен ден, но цял ден ще съм по пътищата (летищата) та сутринта мисля да хапна малко топено сирене,щото плодове нямам, а за из път едно пакетече сушени кайсии съм си приготвила Simple Smile вечерта,живот и здраве, пак сиренце Simple Smile

# 111
Здравейте!
Имам въпрос за въглехидратите - как си ги приготвяте? Аз няколко пъти съм била на 90-дневната и там под въглехидрат се разбира основно хляб и тестени. И затова малко се обърках тук.

# 112
Здравейте!
Имам въпрос за въглехидратите - как си ги приготвяте? Аз няколко пъти съм била на 90-дневната и там под въглехидрат се разбира основно хляб и тестени. И затова малко се обърках тук.

тук са картофи, грах, боб, царевица.
Можеш да си правиш печени, варени картофи. Можеш боб с лютеница или на салата. Можеш царевичка. Може и ориз също да си правиш. Възможности много  Wink

# 113
Благодаря!

# 114
Аз имам въпрос- може ли да смесваме например ориз със гъбе моркови, царевица или пък снощи си направих запечени зеленчуце с кис мляко (тиквичка,патладжан,лук,морков и гъби). Имам спомени че може,знам че плодовете и зеленчуците са един вид ама салатите ?

# 115
Аз имам въпрос- може ли да смесваме например ориз със гъбе моркови, царевица или пък снощи си направих запечени зеленчуце с кис мляко (тиквичка,патладжан,лук,морков и гъби). Имам спомени че може,знам че плодовете и зеленчуците са един вид ама салатите ?

не трябва да се смесват по принцип.

# 116
Ясно, сега су чудя кякво да правя.ще се постарая да не смесвам от утре

# 117
  • в колонките

Джейми води доста борби срещу лошото хранене. Заслужава уважение.

Mr. Green,   http://novini.co.uk/%D0%BC%D0%B5%D1%81%D0%B0%D1%80%D1%81%D0%BA%D … %8A%D1%80-%D0%B2/       

не трябва да се смесват по принцип.

Да попитам :   защо да не може да се смесват въглехидратите?   Нали не говорим за разделно хранене,  Rolling Eyes   

# 118
"и е често срещана практика в месарниците. " Не че го защитавам, ама ... ако си търговец, трябва да забравиш някой принципи.
А за смесването - не е хубаво нищо от продуктите да се смесва, защото диетата е еднотипна. Яде се различно всеки ден, но за деня се яде едно и също. Такъв е принципа.

# 119
  • в колонките
    Дано се включи Lbsena , тя е добре запозната с тези диети на Байкова,  Peace

"и е често срещана практика в месарниците. " Не че го защитавам, ама ... ако си търговец, трябва да забравиш някой принципи.

Лично аз не защитавам никой, просто харесвам всеки да си гледа работата добре, особено, ако си известна личност,  Peace
        Не, не съм нито месар-ка, нито търговец, друга ми е професията,  Wink

Общи условия

Активация на акаунт