Страхотна диета за Страхотни Тела - Режими на Проф.д-р Донка Байкова- Тема 31

• 180 104
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
Добро утро, дами! Днес кантарът ме възнагради с -600 гр. Grinning Вечерята ми се промени и вместо с червено цвекло, си обърках кисело мляко със салата от печени чушки. Голяма вкусотия беше. Не знам дали е позволено термично обработвани зеленчуци, но стояха от няколко дни и освен мен няма кой друг да ги яде. Вечерта имах неистово желание да хапна нещо сладко, направо като наркоман се чувствам с това сладко. Tired За да не съгреша с нещо боклучаво, изядох една голяма ябълка и мирясах (е, не съвсем, главата ми си искаше сладко, но стомахът казваше - няма място. Mr. Green). Един ден без преяждане и днес ми е едно леко, приятно... Flutter Сега ще изям една ябълка, но чай няма да пия, защото не мога без захар, а съм решила да огранича въглехидратите до минимум. Ще наблегна на водата.

# 571
Браво, Дара! И аз се чудя за термично обработените зеленчуци, но не смятам да се ограничавам чак толкова. Ако ми се доядат, ще си направя.
Имам едно питане за гъбите. Досега смятах, че са зеленчук, но се поразрових, и видях мнения, че не спадат към зеленчуците. newsm78 Вие като какъв вид храна ги консумирате по време на диетата?

Последна редакция: пт, 21 апр 2017, 10:06 от Forest rain

# 572
Форестче,  хапвай смело гъбки- зеленчук си е как!

# 573
Браво, момичета! Уникални резултати и ме  мотивирате много. Май ще започвам и аз диетата Simple Smile

# 574
Браво Форестче,аз днес бях на мляко и ябълки,сега си правих овесено мляко,смятам да пия по чаша вечер с паста от куркума и черен пипер,четох доста за действието им.
Имам чувството ,че съм пристрастена към раждането хаха,шегувам се,но усещането да държиш малко бебче в ръцете си е несравнимо.
Утре съм на белтъчини,смятам да съм на яйца и гъби.

# 575
Аз вечерях пет пушени крилца с чаша прясно мляко. Пак ми се яде сладко, дано устискам. Rolling Eyes
Вени, как правиш овесено мляко?

# 576
О днес умирам за сладко и прегреших с едно кубче черен шоколод.
1ч овесени ядки се измиват и киснат във вода минимум 1ч,най добре 12ч,после се пасират с пасатот или бклендер,добавяте малко ванилия и прецеждате през тензух. Трайността му е 3дни в хладилника. Още не съм го опитала,може ако искате да добавите и малко мед или стевия.

# 577
Аз вечерях пет пушени крилца с чаша прясно мляко. Пак ми се яде сладко, дано устискам. Rolling Eyes
Вени, как правиш овесено мляко?
Дара,  това кой ден е?

# 578
Втори. Реших, че щом може яйца по панагюрски, може и месо с мляко. Blush Салата не добавих, че не бях гладна. Всъщност менюто ми беше:
З - ябълка
О - стек със салата зеле и краставица
СЗ - ябълка
В - крилцата + чаша прясно мляко
Ако греша нещо, казвайте. Hug

# 579
Да споделя за вкуса на млякото с куркумата...бе не е лошо,но няма да ми е любимо. Не знам дали е от комбинацията,но след като го изпих,рязко се изпотих,стана ми супер горещо. Thinking

# 580
От черния пипер е. Peace

# 581
Втори. Реших, че щом може яйца по панагюрски, може и месо с мляко. Blush Салата не добавих, че не бях гладна. Всъщност менюто ми беше:
З - ябълка
О - стек със салата зеле и краставица
СЗ - ябълка
В - крилцата + чаша прясно мляко
Ако греша нещо, казвайте. Hug
Добро утро  Hug
Не,  че нещо,  но ако искаш да постигнеш по- добри резултати гледай да се храниш еднообразно. То идеята по принцип е един вид храна от определената група за деня.Ако и вечерята ти беше като обяда щеше да е по- добре. Виж,  зеленчуците и аз ги смесвах в салатата- един основен и други за цвят:)Можеш да разгледаш ние как се хранехме- писали сме вкеки ден. Форестче се придържаше повече към това еднообразиеи има забележителен резулгат! Simple Smile И пий чайчета- поне 2 пъти.
Аз следя и други теми,  та оттам сипозволихх да ти пиша- вече ви познавам:)))) Ще се справим- аз също дерзая:) Успех!

# 582
Добър ден!
Момичета,защо трябва да се пие чай,не може ли само вода ? newsm78

# 583
Здравей,  Вени!
Може, разбира се и само с вода,  но чаят има детоксикиращ ефект и подпомага по- бързото огслабване- не случайно присъства в диетата... Особено благоприятни са зеленият чай,  джинджифил,  мента,  лайка:)

# 584
Eleaа, разбрах какво имаш предвид. Hug Вчера обядът ми беше от ресторанта до работата, а вечерята от СВА. Когато имам възможност, ще гледам да е еднакво.
Днес:
З - настъргана ябълка с кисело мляко и канела
О - кисело мляко с краставица и останалите печени чушки
В - салата от кисело мляко и моркови
Пека тиквички и се чудя дали да не вечерям с тях и мляко. Ще го измисля до вечеря.

Общи условия

Активация на акаунт