Страхотна диета за Страхотни Тела - Режими на Проф.д-р Донка Байкова- Тема 31

• 180 091
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
Eleaа, разбрах какво имаш предвид. Hug Вчера обядът ми беше от ресторанта до работата, а вечерята от СВА. Когато имам възможност, ще гледам да е еднакво.
Днес:
З - настъргана ябълка с кисело мляко и канела
О - кисело мляко с краставица и останалите печени чушки
В - салата от кисело мляко и моркови
Пека тиквички и се чудя дали да не вечерям с тях и мляко. Ще го измисля до вечеря.
Значи в дните с кисело мляко си избираш един вид плод или един вид зеленчук за цял ден. Хайде, нека имаш краставица и тиквичка с чесън и копър за финес,  но имаш и плод:)
Общо взето менюто ти е оскъдно и ще отслабнеш пак,  но по- малко,  отколкото да спазваш еднообразието...

# 586
eleaa благодаря,че ми разясни,пия и чай,но с моят работа не е мн удобно. Затова наблягам повече на вода,но ще се старая да включвам и чая.
Днес чи е шести ден,сякаш се чувствам по лека от понеделник  Joy или ми се иска да е така.

# 587
eleaa, ти хубаво ме похвали, но аз днес развалих малко диетата Embarassed, затова съм решила утре да повторя днешния ден, който трябваше да е млечен.

# 588
Обяви го за cheat day и давай напред!  Пу, пу,  да не те урочасвам повече  Joy

# 589
  • София
За убиване на глада за шоколад може да слагате гор1иво какао в млякото.  Wink

# 590
Помощ,момичета!
Оказва се,че ябълките не ми понасят,въпреки ,че вече седми ден ги консумирам,не ми влияят добре,получавам подут корем и газове,което е страшно неприятно.
Имам гастрит и явно няма да се разбера с тях. По тревожното е,че почти всички плодове,дразнят стомаха в сурово състояние.
Тогава с какво да заменя плодовете. От вчера е непоносимо,до обяд съм добре,но след обяд вече е ад. ooooh!

# 591
Замени ги със зеленчуци, ако трябва термично обработени (тиквички, чушки).
Днес съм рожденичка и наруших диетата. Утре съм на кисело мляко с печени чушки (дано я има салатата в магазина, преди работа смятам да си купя).

# 592
Не се бях сетила,благодаря ти.
Честит Рожден Ден,много здраве,късмет и любов ти желая. И мн минусчета bouquet

# 593
Благодаря! Hug
Можеш и таратор да си правиш. На мен много ми харесва кисело мляко с настъргани моркови. Хем е вкусно, хем засища. Правила съм си и с червено цвекло.

# 594
Таратора си го хапвам редовно в млечните дни,но нали уж и плодове трябват,а се оказа,че не ми понасят,ще наблегна на краставиците явно.

# 595
Можеш да си изпечеш ябълки, за да не се лишаваш от плодове. Peace Ако намериш тиква и нея изпечи. Жалко, че им мина сезона. В краен случай хапвай банани. Повтарям се, но в темата за 90ДД, правещите моноден на банани имаха хубав минус след него.

# 596
  • София
В краен случай изпечи ябълките. Peace Ако намериш тиква и нея изпечи. Жалко, че им мина сезона. В краен случай хапвай банани. Повтарям се, но в темата за 90ДД, правещите моноден на банани имаха хубав минус след него.

Потвърждавам.

# 597
Благодаря момичета,но май ще се придържам към зеленчуците,от банана също ме боли стомах,печени ябълки не обичам,евентуално тиква. Ще видя,какво ще стане. Благодаря още веднъж.

# 598
Здравейте и от мен. Вени, момичетата са ти дали много хубави съвети. Аз също понякога съм заменяла сутрешния и следобедния плод със зеленчук.
Дара, честит рожден ден! Бъди жива и здрава!
eleaa, и аз вчера си го определих като cheat day. Имам такива дни, в които ми е доста трудно да се ограничавам. Добре че са рядко. Laughing
Днес бях на кисело мляко и ябълки, а утре ще ям за обяд и вечеря или сирене с домати, или месо с домати. Ще видя какво повече ми се яде.

# 599
Момичета аз почнах вчера Осемседмичния режим.
Някой да даде идея пилешкото месо дали мога да го заменя с нещо друго , не обичам месо много ... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт