Страхотна диета за Страхотни Тела - Режими на Проф.д-р Донка Байкова- Тема 31

• 180 085
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
Момичета аз почнах вчера Осемседмичния режим.
Някой да даде идея пилешкото месо дали мога да го заменя с нещо друго , не обичам месо много ... newsm78

Извара:)

# 601
Замениго с друг род протеин,чия,тофу,боб ,леща...
Четох,че месото може да се замени с тези продукти.

# 602
Здравейте bouquet
Аз да се отчета. Вчера бях на чай с ябълки и кюфтета с домати, а днес на таратор.
Утре смятам да съм на картофи с лук. bouquet

# 603
Здравейте дами,
винаги съм била фина дама, но след втората бременност нещата са извън контрол (наложи ми се 6 месеца почти само да лежа - прищипан нерв), която освен, че ми тежи е и страшно неприятно, защото пак е предпоставка за възпаление на нерва. Разглеждах различните режими и ми се струва, че тук може би ще намеря своя.  В момента съм 80 кг., искам до края на юни да опитам да смъкна поне 15 кг. от тях. Знам, че е доста амбициозно, но все пак винаги съм била между 54/56 кг. и ми се струва, че първите 10 ще се смъкнат лесно. Моля, Ви за препоръки с какъв режим да започна, както и за Вашите препоръки и напътствия!
Благодаря Ви, предварително.

# 604
Благодаря ви момичета .
Реших да заменя пилешко със сирене .
Кратунка успех ти желая , според мен за такъв период е невъзможно да свалиш 15 килограма .
И аз имах такива мечти преди няколко месеца ...
Сега на 1-2 килограма на месец съм доволна.
Все пак желая ти успех .

# 605
Когато за пръв път правих 90ДД свалих почти 10 кг. за един месец и още 5,5 кг. следващите 30 дни. Никога дотогава не бях правила диети, организмът ми беше "шокиран" от новия начин на хранене (разделно) и в същото време не беше лишен от нищо (дори и от торта). Няма невъзможни неща, но все пак всичко си е и до организъм, здравословно състояние и т.н.

# 606
Аз за две седмици на отключващия свалих 6кг. Сега пак съм на него, минала е седмица и съм минус 3кг. И на мен ми остават още 15-16кг. След отключващия мисля да се храня на принципа на другите два режима, обаче няма да се придържам стриктно към посочените храни. Ще си направя някакъв свой режим и ще започна да спортувам. Честно казано, въпреки че аз свалям като цяло бързо, не мисля, че ще успея да отслабна с 15кг. за два месеца. Когато останат малко килограми, се свалят по- трудно.
Аз обаче съм доволна от свалените килограми до момента, понеже някои от старите дрехи започнаха да ми стават и се чувствам много по- добре.
Днес съм на ябълки с чай и понеже ми се ядеше тестено, изядох три сухара с домат.

# 607
Аз си мисля, че до около 68 кг. ще сваля бързо. Тялото ми винаги е било около 56 кг.... имам периоди даже с 51 кг., та за това си мисля, че ще е бързо. Отделно спра ли сладко и тесто свалям много бързо. Имам две напълнявания в живота си и винаги там се закучвам... сега почнах отключващия! Както не обичам кисело мляко, не знам как ще успея 5 пъти на ден да го ям, било то и с плод. Мога ли да си добавям канела?! И ако е кисело мляко с краставица, може ли да се сложи копър и чесън?!

# 608
Добро утро на всички!
Първо да се похваля,че съм минус 3 кг за 10 дни. Като за начало започнах с отключващия режим,но не ми понасят ябълките,сега съм на таратор основно,като през ден хапвам картофи и пилешко,един ден таратор,после картофи и таратор,после пак само таратор след което пилешко и така вече 4ри дни.
Кратунка аз започнах от 81кг и също винаги съм била 55/56,но сега трудно свалям. Годинките си казват своето ,метаболизма ми е мн бавен,но се радвам и на това. Желая ти успех.
Хубав ден момичета! Hug

# 609
Момичета, на някоя от вас случвало ли се е по време на диетата цикълът й да подрани? Дойде ми тази сутрин с 5 дни по- рано. Никога не ми се е случвало.

# 610
  • София
Диетите действат така на МЦ, особено ако има рязка промяна в храненето, при строги диети и при бързо сваляне на много килограми.

# 611
Даа и на мен ми дойде 5 дни по рано.
Имам обаче друг проблем,уж ми свърши,а всяка сутрин имам зацапване,вече трети ден,през деня нямам. На някой случвало ли му се е? newsm78

# 612
Това не ми се е случвало. Ще видим сега как ще е. Вени, ако зацапването не спре, може би е по- добре да посетиш лекар.

# 613
Оф пак ли,омръзна ми с тези лекари,благодаря все пак!
Правих цито намазка преди няколко месеца,всичко е ок,имам миома,може това да в причината ще видим.

# 614
На мен след  Байкова ми закъсня с 10 дни:/

Общи условия

Активация на акаунт