Страхотна диета за Страхотни Тела - Режими на Проф.д-р Донка Байкова- Тема 31

• 180 071
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
  • Варна
Здравейте,

има ли ограничения в количеството кис. мляко? Евап 1 / начинаещ в режима.

не се гладува, но и едва ли е редно да се преяжда?

# 616
Здравейте,

има ли ограничения в количеството кис. мляко? Евап 1 / начинаещ в режима.

не се гладува, но и едва ли е редно да се преяжда?
2 кг.

# 617
В началото на темата е обяснено най подробно,дебре е да прочетеш.
Аз лично,ям не повече от две кофички от 500гр,за деня.

# 618
В началото на темата е обяснено най подробно,дебре е да прочетеш.
Аз лично,ям не повече от две кофички от 500гр,за деня.

Здравейте момичета, хич не обичам кисело мляко Sad пробвах да го правя на шейк, да го ям с плод... ами гадно ми е! Мога на таратор Simple Smile само, но хич не ми е вкусно вече... а е само 2 ден Simple Smile))) Днес не съм яла кисело мляко само пилешко и салата + чай. Утре пак на таратор Simple Smile мисля да хапна ябълка и да се насиля да ям от киселото мляко или да го направя на айрян. Интересно ми е какъв ще бъде резултата след 10 дни.

# 619
Кратунка,по принцип е известно,че на сила хубост не става,ако не обичаш мляко не се насилвай да го ядеш,така стресираш повече организма. Ако можеш под формата на таратор ще е по добре.
Аз мисля ,че най важното за всяка диета е да хапваш често по малко,здравословни храни и изключваш белите рафенирани. Стреми се да хапваш един вид храна за целия ден..успех

# 620
Благодаря Вени, още не успявам да правя 5 хранения, но се старая... принципно никога не съм закусвала и сега ми е много трудно да ям до обяд нещо... като цяло спазвам видовете храни, гледам когато ям зеленчук/плод да е от един вид Simple Smile за сега резултата е минус 2 кг. за 4 дни, но аз винаги съм била до 56 кг. и сега като съм 30 килца отгоре почти, първите ще се свалят лесно... мисля, че застоят ми ще е около 70/73 Simple Smile))

# 621
Кратунка,аз също не бях свикнала да се храня сутрин,но сега се старая,а иначе моя застой е 78 в момента,видимо виждам ,че съм свалила килограми,но гадния кантар не отчита  Joy Започнах да тренирам,кардио упражнения,включи ги и ти,ако имаш възможност,измервай си талията и ханша,ще видиш ,че промяната настъпва и ще си по надъхана.

# 622
Гледам да вървя, но тук времето е ужасно Sad с упражненията ми е сложно, остави, че съм с бебе и батко в къщи, но и прищипан нерв със съмнения за някаква дискова херния Sad ама... скенера ще почака още малко Simple Smile)) Иначе и аз усещам по дрехите, че има ефект... за 4 дни съм минус 2 кг.

# 623
Резултата ти е супер,но имай в предви,че в началото това което махаш като килограми е основно вода,за това се смъква бързо,но след водата идват и мазненките,гадните малки тлъстинки  Joy
Е се справим,няма се даваме на едни кила я.

# 624
За сега върви добре, не съм особено гладна... даже хич Simple Smile не успявам да закусвам, но се надявам до 2 фаза да се науча  Mr. Green Внимавам какво ям и за да ми в вкусно ползвам свежи подправки. До колкото знам на 14 дни трябва да има "захранване" на организма с въглехидрати... мисля между 1 и 2 фаза да имам един ден, в който да си позволя малко черен шоколад...

# 625
Здравейте започнах режим номер 1,но имам гастрит и рефлукс и се страхувам дали няма да ми попречи ?

# 626
  • Варна
И аз Simple Smile ден 4

Първите 2 дена - главоболие, което четох по-напред в темата е нормално. Ходене през час, два до ВЦ, което също е нормално.

Още първият ден паднаха 2 кг. задържана вода. И засега така.

Изпитвам нормалните трудности - да ям сутрин като стана, да ям 5 пъти, да спазвам часовете, май пропускам яденето в 10 ч. Иначе върви добре. Почвам от 100+ кг. тъй че... би трябвало да има резултат. Храня се от известно време ВМНВ, тъй че отвикнах от сладко и хляб. Трудно ми е да огранича сирене и кашкавал, а от тях метаболизма се забавя...

# 627
С много мъка докарвам до 3 хапвания на ден, но при все, че преди само вечерях и вечер след 22 опуквах един шоколад си е направо постижение Simple Smile
Вече минах само на салата и протеин...
76.7 кг. днес Wink
Приятелка днес ме видя... и смята, че много ми личи, че съм свалила Simple Smile остават само още 15/20 килца Simple Smile)))

# 628
Здравейте и аз съм с вас, 3 ден , вчера белтъчни , въобще не зпазвах часове , ядох на обяд и следобед пиле с морковена салата, а вечерта 2 ябълки с чай  , много ми е трудно да се съсредоточа в диетата, но днес съм се запасила с кисело мляко и ябълки . Имам нужда от подкрепа , защото ми е изключително трудно , а имам за сваляне 30 + , и нямам оправдания . Успех момичета .

# 629
Успех в начинанието.
Имаш доста за сваляне,почти колкото мен,но няма да се плашиш,ще ги смажем тия гадни мазнините #2gunfire Joy

Общи условия

Активация на акаунт