Ийит Йозшенер и другите лоши момчета на турското кино # Çapulcu kulübü # 131

• 74 332
  • 747
  •   1
Отговори
# 465
  • Once there was a Hushpuppy...
Лека му пръст на Маркес Sad

Мерси, момичета за инфото  bouquet. Само успяхте да ми засилите интереса Grinning, като споменахте че е трудно разбираем/смилаем режисьор Peace Само дето е дългичък 196мин. Shocked Но, това да му е кусура, добре момичета ще следим. А, къде да търся други филми от него - в АСИ или в замунда?

Много са ви хубави яйцата и Весело посрещане на празниците от мен! Hug

Както винаги много отзивчиви и мили в тази тема! Hug Hug Hug Hug Hug

# 466
в някакъв румънски фен форум попаднах на снимчета от този филм

явно тази година го чакат.

Селма е много хубава )))

# 467
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
А, къде да търся други филми от него - в АСИ или в замунда?

http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=313413&hit=1  UZAK 2002
http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=311570&hit=1  Climates (2006)
http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=156706&hit=1  Three Monkeys (2008)
http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=74954  Once Upon A Time In Anatolia 2011

приятно гледане  Peace

# 468
  • Once there was a Hushpuppy...

newsm51 Мноого благодаря!   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 469
  • Разград

Скрит текст:
Они встречаются в одном сериале!

Кыванч Касабалы и Ойку Челик скоро встретятся со зрителями в сериале «Ağlatan Dans» («Танец, доводящий до слез»).

Производственная компания Джой (Joy Pr) выпускает сериал на тему, которая до сегодняшнего времени никогда не упоминалась. Сериал, раскрывающий жизнь черкесов, будет очаровывать аудиторию эмоциональной и драматической любовью.

В главных ролях сериала, снимаемого по сюжету рассказа Ясемин Нак, симпатичный Кыванч Касабалы, до этого принимавший участие в таких сериалах, как «Опасная любовь» («Samanyolu»), «Маленькие женщины» («Küçük Kadınlar»), Милосердие («Merhamet»), и опытная актриса Ойку Челик, последний сериал которой был «Не беспокойтесь обо мне». Ойку Челик сыграет турецкую девушку, а Кыванч Касабалы черкесского мужчину.

Сериал снимается в городе Чанаккале. Так же в сериале снимаются следующие актеры: Arsen Gürzap, Cem Kurtoğlu, Levent Tülek, Suavi Eren, Ümit Yesin, Nihat İleri, Fırat Şahin, Burcu Sülüm, Muhammet Ali Kılıç, Burçin Yıldırım, Murat Çağlar ve Cem Sultan Karabulut.

# 470
Ооооо ...Lor, много са ти готини яйчицата  Peace https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-frc1/t1.0-9/10247354 … 37328828794_n.jpg и са множкоооо...  Grinning ... та вземи и пусни на лични на Lia едната тарелка  Joy hahaha да не ме кара нощес да й вапсам  ooooh!

Не че ми е работа, ама на Курето - дето е на Шурето, таквоз жилище под наем не ми изглежда да му ходи  Mr. Green ... такива апартаменти в комплекси вървят когато си в командировка или на работа за известен период време ... всичко ти е наготово ... става за любовници , но не и за дом за живеене с жена и деца ... Grinning

# 471
На мен също не ми харесва такова жилище. Много ми е стерилно  Rolling Eyes Бих преглътнала, ако има хубаво вю, но то пък те върви нон-стоп да съм на прозореца  Laughing

# 472

Не че ми е работа, ама на Курето - дето е на Шурето, таквоз жилище под наем не ми изглежда да му ходи  Mr. Green ... такива апартаменти в комплекси вървят когато си в командировка или на работа за известен период време ... всичко ти е наготово ... става за любовници , но не и за дом за живеене с жена и деца ... Grinning

значи подсъзнателно Киво не иска да се обвързва и да се жени за таз мома / дето му е кака май Laughing/

Joy

# 473
На мен също не ми харесва такова жилище. Много ми е стерилно  Rolling Eyes Бих преглътнала, ако има хубаво вю, но то пък те върви нон-стоп да съм на прозореца  Laughing

ми няма да стоиш на прозореца, а в леглото при аморето... Laughing

на мен наистина ми харесва стила, като изключим извивката на стената, от която леко ми се вие свят Joy Joy Joy

Скрит текст:

hahaha hahaha

Последна редакция: пт, 18 апр 2014, 18:56 от lor

# 474
# 475
  • ÇapulcuLand

Скрит текст:
за филмчето, което ви карах да гласувате - не се класирахме за Краков, но пък сме в Кан  Wink, до Джейлан  Joy Joy Joy Чакаме резултати от Китай и Русия  Crazy

Лакун, сега ми просветна защо Фатих Акън преди няколко дни оттегли неговото творение от фестивала в Кан  Mr. Green Хванало го е шубето от такава мощна конкуренция и е подвил опашка в последния момент  Crazy

"С кого по-напред да се състезавам: колегата Нури или българите?  newsm78 Я, да си взимам лентата и да си ходя в Германия по-добре."  Rolling Eyes

Последното творение на немския режисьор с турски произход Фатих Акън се казва "The Cut" и е последният филм от трилогията "Любов, смърт и дявол", в която участва Тахар Рахим. Режисьорът пазеше в пълна тайна сюжета на филма и един от малкото детайли, които е споделил пред пресата е, че в целия филм Рахим не обелва и дума  Sick  и е героят му е нещо средно между Чарли Чаплин и Серджио Леоне. Тематиката на филма била изконното зло у човека.
Акън не е дал определена причина за оттеглянето му от програмата на фестивала в Кан, въпреки че филмът бе смятан за един от сериозните претенденти. Лентата ще бъде видяна за първи път в Германия на 16-ти октомври.

Скрит текст:
От един предишен фестивал в Кан

Последна редакция: пт, 18 апр 2014, 19:38 от Geryka

# 476
Герчо, бе, нали знаеш, че с колегата Акън сме родени на една дата, демек астрални близнаци  Laughing и е решил да ми даде шанс тази година  Joy Joy Joy

много интересно звучи инфото за проекта, ще чакам на папуци да излезе. той барем ми е слабост, та знае ли се  Crazy

https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/t1.0-9/10171041 … 05854486179_n.jpg

Joy Joy Joy Joy ох, съсипия  Joy Joy Joy Joy

# 477
  • ÇapulcuLand
лакун, такава била значи работата - разбрали сте се с колегата телепатично  Joy Joy Joy

бе, ти внимавай! Той ти е слабост, слабост, ама и тоз младеж ала Чарли-Леоне в главната роля да не ти стане слабост:

# 478
Скрит текст:
за филмчето, което ви карах да гласувате - не се класирахме за Краков, но пък сме в Кан  Wink, до Джейлан  Joy Joy Joy Чакаме резултати от Китай и Русия  Crazy

Страхотно! А ти как си?

# 479

Общи условия

Активация на акаунт