Ийит Йозшенер и другите лоши момчета на турското кино # Çapulcu kulübü # 131

• 74 312
  • 747
  •   1
Отговори
# 570
Гери Hug, мерси за анализа на СКШ.
Аз пък мисля, че няма нищо общо дали е сериал или филм, я вижте ВВ как се задържа, има си зрители, нищо, че съвсем не отгразява епохата на завоеванията, а по-скоро се разви като конспиративно-любовен hahaha  hahaha hahaha hahaha/смехът се отнася до самата мен, защото съм гледала само няколко серии от първи сезон Heart Eyes/
Та мисълта ми е, че не това е определящото /филм или сериал newsm78/, просто не е интересен, разтеглен, лошо снимане, никаква спойка и още сто негативни неща Mr. Green
Нежо с таблата ви го пуснах още през нощта, ама кой да види Wink Важното е, че са го изписали, дано бързо се възстанови и да започне да живее малко по-разумно newsm78 /май сама не си вярвам Simple Smile Heart Eyes/

# 571
С облекчение установявам, че единствено Ники не отказва преразказ на АПК.то, и то с половин уста, така че мисля да си го спестя, убедена съм, че няма да има натъжени от това,  Laughing

Лакун, честито оздравяване на либето, оттук нататък само убави хабери пожелавам!

Отзиви, казвате. Ами СКШ-то и аз го отписах, гледам още, но с прехвърляне, скучно ми е, няма емоция. В главата ми имаше други очаквания от първа серия, може би за някои сериали е добре да се изчерпат в една серия. Убедена съм, че слугинският период няма да допринесе да го залюбя, но ще видим.

АПК.то също го гледам с прехвърляне, и то скука. Като цяло няма тръпка, да - някой го спомена по-горе. Образът на Метин ми харесва, добре е мотивиран психологически, но това не стига.

# 572
Бланче, ама вярно скука.Да има преведена серия от седмица и няколко си дни, да не си гледал по време на излъчването и нищо, съвсем нищо да не те кара да разбереш какво се случва,да заспиш три пъти по средата, поне за мен е така, си е чиста проба скука.Но прехвърлям и аз ,все още с надеждата да зацепя.

fantasya, мерси за пожеланията.Добре си дошла!

Дръпнах либоФното филмче, за разтоварване от натоварващите празнични... маси. Mr. Green, но май е тъжно, така ,като чета, че не знам искам ли да тъгувам newsm78

Ето какво мярнах при подругите, добре ,че са те да сме осведомени-  тук https://vk.com/kurtseyt_official  -

Еджето била обещала много изненади в седващия епизод

Издънки в СКШ-то.Пак там видях- 29 място в общия рейтинг

Писателката намерила роля и за севгилито- Толга Саваджи(така е написан)  в сериала. хотелиер ще го раздава Mr. Green

И кандидатите за най-добра двойка за сезона

Последна редакция: вт, 22 апр 2014, 20:53 от nikita1

# 573
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Курт Сеит и Шуробаджанаците  Mr. Green

# 574

Еджето била обещала много изненади в седващия епизод

да не е решила да възкреси из мертвих цялата рода на Сеит Mr. Green

newsm78
никой не ме отрази с въпроса за името на Чаги ...никой ли не знае какво значи Чаатай  Laughing newsm03

# 575
  • ÇapulcuLand
newsm78
никой не ме отрази с въпроса за името на Чаги ...никой ли не знае какво значи Чаатай  Laughing newsm03

лорче, речникът казва, че значението на името е жребче; също, това било името на втория син на Чингис Хан. По всяка вероятност думата е с монглолски произход...

това намерих аз , но не мога да гарантирам за достоверността  Rolling Eyes

# 576
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
А коя е непопулярната двойка, някой знае ли?

(Долу  У лево)

# 577
  • София
А коя е непопулярната двойка, някой знае ли?

(Долу  У лево)

Мамата и таткото на "Малкия ага".
Сарп Левентоолу, а актрисата май се казваше Бирдже Акалай.  Rolling Eyes

# 578
  • Разград
Тати Къванч.

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 22 апр 2014, 23:18 от vania_e

# 579
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Благодаря, Зарани.

Някой гледал ли е нещо от този сериал? Има ли представа дали става?

# 580
Окупирал е първа позиция и не пуска,"Малкият ага", рейтинг към 40 май, а дали става...

Ето и още две  двойки с претенции за челно място- Serenay Sarıkaya ve Çağatay Ulusoy  и Kerem Bursin and Hande Dogandemir

# 581
newsm78

лорче, речникът казва, че значението на името е жребче; също, това било името на втория син на Чингис Хан. По всяка вероятност думата е с монглолски произход...

това намерих аз , но не мога да гарантирам за достоверността  Rolling Eyes

Гери, благодаря ти много ... Heart Eyes
мда, девойката Гюльчатай е от някакво азиатско селце, влюбена в руски войник и т.н. и т.н ...
при всички положения филмът е къде къде по-романтичен и драматичен от СКШ-то на Еджето Mr. Green

# 582
  • Разград
Ибрахим Челликол в САЩ

Последна редакция: вт, 22 апр 2014, 23:57 от vania_e

# 583
  • Разград

Скрит текст:

На 33 Стамбульском КиноФестивале один из вечеров был посвящен памяти Тунджелю Куртизу. В честь этого был показан фильм Йылмаза Гюнея "Sürü." На сцене рядом с вдовой актера стояли Кенан Имирзалыоглу и Халит Эргенч.
Кенан: "Он не играл на публику и не пытался ублажить всех вокруг. Он был чист как и в то время когда злился и в то время когда радовался."
Халит: "Встреча с ним была одна из самых счастливых вещей в моей жизни."

Скрит текст:
http://vk.com/video4789062_169237721?list=b00e9d371a3d297eca

Bu İşte Bir Yalnızlık Var/В этом деле есть одиночество с Озгю Намал и Енгин Алтан (русс.субтитры)

Последна редакция: ср, 23 апр 2014, 02:13 от vania_e

# 584
  • Разград

Общи условия

Активация на акаунт