Ийит Йозшенер и другите лоши момчета на турското кино # Çapulcu kulübü # 131

• 74 359
  • 747
  •   1
Отговори
# 555
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
 Hug патюшки  Hug как сте след празниците?  Tired

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes ох, влюб, влюб!

# 556
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Добре сме, Лакуни, ама много внимавахме Joy Ти как си, душко?

А нашто аморе на тази снимка според теб кога е снимано? Преди или след? И май към теб се е запътил - да му праснете една табла.

# 557

Изгледах АПК-5, мнооого красива Туба, за играта не съм очарована ,колкото за красотата.Кара Енгин,ми хареса, без визията, която ни най-малко не мръдна, дали пък по-нататък ще има пълна промяна newsm78
Ами ,продължавам да мисля, че историята няма заряд, но все пак, по-добре от СКШ-то.
Разбирам ги, момичетата от темата на СКШ-то, защо само фотки и интервюта пускат, то няма какво да  се коментира, освен хубостта на Курето и любовните му и социални изяви.. Mr. Green

Туба наистина е мнооого хубава и АПК-то си е "в норма", защото замисълът си е точно според жанра. И нещата са си ок. Някой епизод по-силен, друг по-слаб, но си върви по релсичките сериалът, в утъпкания коловоз на жанра и всичко е горе-долу според очакванията. А на СКШ-то там му е грешката, според мен - в разнобоя с жанра. Някакси не може в турски сапунен сериал да нищиш важни общочовешки проблеми като проблемите на войната и мира, драмата на гражданската война, сътресенията от най-разтърсващата световна революция  със средствата на нещо толкова банално и комерсионално като сериалния жанр. Не може да очакваш, че след края на тежък работен ден, когато им се иска да се разтоварят и отморят и даже да се позабавляват, хората ще седят пред телевизора вечер след вечер, за да страдат с далечните за тях терзания на Шура и драмата на Татя или пък вътрешната борба на Сеит.

За мен в това е грешката и коренът на неуспеха на СКШ. Ако искаха създателите да направят един истински стойностен прочит на епохата и историята, с която са се захванали, трябваше да направят двучасов игрален филм. Не че има гаранция, че щяха да се справят, но поне има вероятност, защото различни са средствата на пълнометражното кино.

# 558
  • ÇapulcuLand
Новината на деня е изписването на Нежо от болницата  Grinning
Да му е честито и повече да не му се налага да влиза в нея!

Сега за Курето и Шурето: вчера имаше статия в Радикал относно неуспеха на сериала и по-точно неуспехът му в 7 точки:

1. Прекалено рано започналата реклама, която е настроила зрителите да имат огромни очаквания месеци преди старта. Въпреки това, темпото на сериала е ала "Две напред едно назад", което изнервя зрителя, очакващ повече действие.  Thinking
2. Неподходящото начало на дизито - по средата на сезона, когато други сериали са набрали скорост и вече си имат постоянна публика. За пример дават "Малкият ага", който е станал фаворит и хората няма да го зарежат, за да гледат Курето и Шурето, който се излъчва по същото време. Такава е съдбата и на други сериали, които правят същата грешка да започнат по никое време през сезона...  Whistling
3. Смехотворният опит да бият "Долината на вълците" по най-много избити герои в една серия  #2gunfire Joy Joy Е, туй просто нема как да стане и е глупав опит за вдигане на напрежението или създаване на някакъв екшън... Tired
4. Твърде префърцунени диалози, които стоят сухо и са като извадени от книга... Резултатът е измореният зрител, който губи интерес.  Tired
5. Всеки епизод се снима, сякаш е отделен филм, без връзка с предишния. Губи се тръпката и зрителят не очаква с нетърпение продължението.
6. Костюмите в дизито не будят никакъв интерес у зрителя. Не са дрехи, в които искат да видят Киво  hahaha Да, голям пропуск, че в царска Русия, не са чували за дънките на "Мави", че да го пременят с вкус Joy
7. Историята е прекалено чужда и далечна за турския зрител, поради което той не изпитва същите топли чувства към Сейко, както към Бехлюл или Кузей  Rolling Eyes

Нищо ново, ние всичките тези неща си ги знаем, че и повече  Mr. Green Аз викам, поради липса на друг екшън, да почнем да се обзалагме кога ще дръпнат шалтера на дизито. Аз му давам до края на май, макс.  Mr. Green Други предположения?

Последна редакция: вт, 22 апр 2014, 18:18 от Geryka

# 559
Привет дами!

Понеже зная как го харесвате и се притеснявахте за здравето му:

necat isler ‏@necatisler  17m
Selamlar, sevgiler.

Лек ден!

# 560
http://www.milliyet.com.tr/nejat-isler-taburcu-oldu-magazin-1871101/

и аз получих белия хабер на лични  Hug

ей, ще се побъркам от радост!   newsm68 newsm44 newsm68 това е може би, най-добрата новина за последните ми 6 месеца  Crazy

благодаря на Герчо и на iss0o  също     bouquet

# 561
Честито, Лакуни! Наистина страхотна новина! Дано никога вече да не се връща там!

Колко е променен, милият...

# 562
Супер новина за Нежо.Да се оправя бързо и да влиза във форма, че го чакаме.

Колкото до СКШ-то.Мисля си ,че наистина един филм, би бил по-удачен.Тия, дето са харесали книгата,не е било заради ВОСР и фронта и Кримските събития, а заради любовната история с еротичен привкус.
Е няма как да го видят в турски сериал.Остават върлите фенове Кивови да възхваляват хубостта и играта му и до там
Гери, залагам на още 6 епизода  да спретнат, за мъките истамбулски и да качат Шурето на кораба за Франция, за конец на ВНЛ-то, останало неразбрано.Те и 4 стигат май.

# 563
чудесни новини за Нежо !

Two Hearts

сега да се възстановява и да укрепва ! дано приятелите и близките да продължат да са до него !

Гери, всички пунктове по анализа на СКШ-то са верни.

Лично аз ще продължа да повтарям, че с тази роля Киво се предовери на Еджето и тя го прецака.

Иска ми се да не снимат някакво измъчено продължение и  с бабината и на Нермин история  Mr. Green, а да освободят Киво да се заеме с други проекти.

Искам да го видя в нов, модерен филм, където може да покаже целия си блясък...

талант, талант, ама айде и малко хубост да погледаме Laughing Laughing

искам да попитам някой знае ли какво означава 'Чатай'...както е името на Чаги, защото сега гледам един руски филм, чието заглавие е и името на главната героиня - Гюльчатай...та ме човърка да си го преведа  Rolling Eyes Grinning

# 564
Нямам идея дали са пускани, но сега влязох да търся новопреведени турски филми в замундата и ги видях  Peace

http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=400457&hi … F2%F3%F0%F6%E8%FF

Su ve Ates / Вода и Огън (2013)

http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=402361&hi … F2%F3%F0%F6%E8%FF

Riza / Ръза (2007)

прави са чиляците от Радикал, особено в частта с рекламата  Peace историята и диалозите

# 565
Лакунка, още един, пуснат със субтитри днес:
http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=402353&hit=1

Sag Salim 2: Sil Bastan По живо, по здраво 2 ( 2014 )

# 566
 Joy Joy Joy Аз щото комедиите им рядко ги броя за филми, затова го пренебрегнах  Mr. Green без много да му мисля.

# 567
Joy Joy Joy Аз щото комедиите им рядко ги броя за филми, затова го пренебрегнах  Mr. Green без много да му мисля.

Мярнах го, бил продължение на филм от 2012! #Crazy
Не твърдя, че имам опит с комедиите, но сигурно за поизпростяване и релакс стават нали? Joy Joy Joy

# 568
За мен, за нищо не стават  Mr. Green Изключителна подигравка със зрителя са  Tired

# 569
Здравейте, патета. Поздравявам ви с отминаващия празник. Да сте живи и здрави, винаги позитивни.
 newsm51

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт