Ийит Йозшенер и другите лоши момчета на турското кино # Çapulcu kulübü # 131

• 74 374
  • 747
  •   1
Отговори
# 540
Христос Воскресе, паточки! Hug Hug Hug
Извинете за нахлуването, не можах да се сдържа Laughing
Ей голяма патка се е пръкнала в Санкт Петербург... Joy

Няма име още, ама ще я кръстите сигурна съм... Peace

# 541
Христос Воскресе, паточки! Hug Hug Hug
Извинете за нахлуването, не можах да се сдържа Laughing
Ей голяма патка се е пръкнала в Санкт Петербург... Joy

Няма име още, ама ще я кръстите сигурна съм... Peace

shaane, винаги си  добре дошла! Hug Тя да не е родом от Кисловодск? hahaha

# 542
 Hug
Още малко инфо от днес за новия екшън  #2gunfire
Стават известни ролите на 5-ма от актьорския състав:
İbrahim Çelikkol - червена барета, Nehir Erdoğan - военен прокурор, Selen Soyder - лекар, Yurdaer Okur - шеф на разузнаването, Erdal Beşikçioğlu - разузнавач в оставка ...
Някакво заглавие "7 Şubat" (7 фефруари) ... по Star TV от септември ...

Ето това го разбрах тук http://medyafaresi.com/haber/Kurtlar-Vadisinde-sok-gelisme_24703 … ash.ZFXydJ1e.dpuf

PS: Ето тук се питат пак защо Курт Сеит не е получил подобаващото му се внимание  newsm53
Скрит текст:
Kurt Seyid neden gereken ilgiyi görmedi ?
Yılın merakla beklenen dizisiydi. Başrolde ekranların en popüler ismi Kıvanç Tatlıtuğ vardı. Üstelik hikaye de Nermin Bezmen’in çok sevilen ve çok satan aynı adlı popüler romanından alınmıştı. Ama olmadı, istenilen başarıyı bir türlü yakalayamadı. İşte bana göre bu dizi için ‘olmadı’ dedirten 7 neden...

Bir Dizinin aylar öncesinden yayınlanmaya başlayan fragmanlarının yarattığı yüksek beklentinin, Rus klasiklerinin ‘İki adım ileri bir adım geri’ temposunda cılız bir aksiyona dönüşmesi...

İki Pek çok kişinin, sezonun ortasında yayına giren Kurt Seyit ve Şura başlamadan Küçük Ağa’nın tutkunu olması... Seyirci artık o eski seyirci değil; elinizde en yakışıklı erkekler, en güzel kızlar olsa da zamanlamaya dikkat edeceksiniz. Yoksa bir bakmışsınız, küçümsediğin dizilerin gerisinde kalmışsınız.

Üç Hiç gerek yokken Kurtlar Vadisi’nin elinde tuttuğu ‘bir bölümde en çok ölen karakter sayısı’ rekorunu kırmaya çalışması... O işi zaten en iyi şekilde yapan başkaları var zaten.
- See more at: http://izleyiciplatformu.com/haber/3057-aktualitetopicality-kurt … ash.NpTgHBU2.dpuf

Последна редакция: пн, 21 апр 2014, 19:22 от petan

# 543
Аууу каква чок гюзел инфо за мен....Ибрахимчо май няма да изкара дълго в САЩ, викат го момчето да се снима в екшъна! Гери Hug, спри да го търсиш вече Joy Joy Joy

Петане Hug много хубаво инфо за мен, благодарско!  bouquet Боядисани яйца не даде, ама се реваншира многократно!  love001  Joy Joy Joy

Музиката на Тойгар и в двете дизита - СКШ и АПК е уникална, как да му намериш кусур, като няма! smile3501

# 544
А ето и още една уникална музика newsm10 - от филма Само ти /Sadece sen/

https://soundcloud.com/yildox/mezarlik-sadece-sen-soundtrack

Миленка Hug, мерси  bouquet

# 545
Петане Hug много хубаво инфо за мен, благодарско!  bouquet Боядисани яйца не даде, ама се реваншира многократно!  love001  Joy Joy Joy
Аде, реванширам се  Grinning
Баретката #2gunfireJoy Joy

# 546
Е нееее  Joy Joy Joy Joy, Петане  Hug ама той това "коте" Mr. Green за нищо го няма, ще вземе да излезе и той някоя откачалка newsm78
А Нехирчето ще му е съпруга, доФторка Heart Eyes

# 547

Brownstone, New York City

# 548
# 549
# 550
Табладжия, от на'ште.  Laughing

Успях да наваксам филмите от миналата седмица. Има ли нужда от преразказ?

# 551
Аз мъча 5 епизод на АПК-то, но съм до средата,3 пъти заспивам, разказвай, ако не те мързи.Що така ми действува приспивателно не знам. newsm78.Като, че ли няма живец- знае се кой ,кой е и неизвестното е "слаба ракия"
СКШ-то, го зарязах, нямам намерение да гледам повече убийства и от "Вълците" в един епизод, като не докарват диалога, явно по-лесно им е да трепят.Като дотътрят до Истамбул, може и да погледна.Съвсем изпростяха.Бил много европейски, за това не се харесвал, само дето не виждам какво му е европейското- слабия сценарий, лошите диалози, сцените по каруците ,дето ги влачат по 10 минути, тъмната картина, нищо заинтригуващо, дето да го чакаш с нетърпение.Единственото по европейско е личният живот на Къванч, с който парадира, явно за реклама, но едва ли ще е достатъчен.

Последна редакция: вт, 22 апр 2014, 11:28 от nikita1

# 552
Бланче Hug, успя да наваксаш, ама не сподели, как е?
Ники Hug АПК-5 ми беше интересен, чакай да гледаш 6 еп. ....е той не ми хареса...скучноват, то пък там половината турци с психически отклонения, другата половина - съученици Mr. Green, а капакът ми дойде с началото на любовната афера между Нил и Метин Mr. Green, ей, не можаха да измислят нищо нормално, та пак се започна с експлоатирането на въпроса за любовта на жертвата към насилника си hahaha В интерес на истината казват, че 7 еп. ще е силен, та аз ще продължа да го гледам newsm78 А ВНЛ между Ел и Йо се получава Peace, на мен ми харесва как играят за разлика от Курето и Шурето newsm78

# 553
Турция: Съдебен процес заради туит къде е протестът

В Турция започна съдебен процес срещу 29 потребители на „Туитър“, които са обвинени, че подстрекавали обществеността към нарушения на закона чрез туитове за антиправителствените протести в Турция миналата година, предаде ДПА.

Адвокати на обвинените изразиха тревога, че случаят е политизиран.

Според правозащитници обвиняемите, които са предимно младежи,

просто са споделяли информация в социални медии за масовите демонстрации,

започнали в парка „Гези“ в Истанбул и разпространили се в цялата страна.

„Този вид туитове трябва да бъде защитен от конституцията и всъщност е защитен“, заяви един от адвокатите на обвинените. „Това са политически обвинения“, посочи адвокат Язъчъ.

Турското правителство се опитва да контролира употребата на социалните медии,

които бяха използвани за организиране на протести и за разпространение на записи, разкриващи корупционни действия на правителствени служители.

„Туитър“, който бе наречен „заплаха“ от премиера Реджеп Тайип Ердоган, беше блокиран в продължение на две седмици. Конституционният съд излезе с решение за възстановяване на достъпа до социалната мрежа.

Сайтът за видеообмен „Ютюб“ продължава да е блокиран от март.

Ердоган е вписан официално като „пострадал“ в съдебния процес, който се гледа в западния град Измир. Някои обвиненията са за „обида на премиера“.

Съдията по делото постанови, че не е необходимо Ердоган да се яви пред съда, което засили опасенията на правозащитната организация „Амнести интернешънъл“, че съдебният процес е политически мотивиран.

Андрю Гарднър, наблюдател на процеса от страна на „Амнести“, заяви, че остава неясно как Ердоган е вписан като „пострадал“.

„В съдебната документация никъде не се казва, че премиерът е подал жалба“, каза Гарднър.

Според „Амнести“ делото е „необосновано“ и съдебното преследване на активистите предизвиква тревоги за свободата на словото в Турция.

„Нищо, което те са казали, не подтиква към насилие или участие в насилие.

Това е законно споделяне на информация и мнение. Това е основно право на свободата на изразяване“,

заяви Гарднър. Турция има опит с несправедливи съдебни процеси по въпроси на свободата на изразяване и критиките към властите, припомни той.

Някои от туитовете на обвиняемите представляват информация къде ще има протест, други съобщават за случаи на полицейско насилие или съдържат призив за медицинска помощ.

Следващото заседание по делото ще бъде на 14 юли.

Представители на „Туитър“ бяха в Турция миналата седмица за срещи в държавни институции в опит за намаляване на напрежението, припомня ДПА.

Базираната в САЩ компания обяви, че няма да отвори офис в Турция, което бе едно от основните искания на турските власти, и няма да споделя с властите данни на потребителите без съответни съдебни заповеди за това.

Въпреки това два профила в „Туитър“, където изтекоха уличаващи аудиозаписи, бяха блокирани в Турция през уикенда,

макар че достъпът до тях от други страни не е засегнат, отбелязва ДПА.

„Туитър“ не е предоставял и няма да предостави информация за потребителите на турските власти без солидни законови основания, обяви в свои туит компанията.

„Има силно политизиране на обстановката. Правителството, на най-високо равнище, атакува съдебната система и упражнява дори по-голям натиск върху правосъдието“, коментира Андрю Гарднър.

Турското правителство твърди, че „паралелна структура“, която е свързана с живеещия в САЩ ислямски проповедник Фетхуллах Гюлен и която се е внедрила в полицията и съдебната система, стои зад твърденията за корупция и нелегалните подслушвания в страната.

http://www.vesti.bg/sviat/balkani/turciia-sydeben-proces-zaradi- … protestyt-6010325

# 554
Над Ердо си има отворен чадър и си е на сухо, за това, колкото и да си чешат езиците- все тая, за съжаление.

Най-дългият мост -фонтан в света, влязъл в рекордите на ГИНЕС- Сеул.

Изгледах АПК-5, мнооого красива Туба, за играта не съм очарована ,колкото за красотата.Кара Енгин,ми хареса, без визията, която ни най-малко не мръдна, дали пък по-нататък ще има пълна промяна newsm78
Ами ,продължавам да мисля, че историята няма заряд, но все пак, по-добре от СКШ-то.
Разбирам ги, момичетата от темата на СКШ-то, защо само фотки и интервюта пускат, то няма какво да  се коментира, освен хубостта на Курето и любовните му и социални изяви.. Mr. Green

Последна редакция: вт, 22 апр 2014, 15:22 от nikita1

Общи условия

Активация на акаунт