Ийит Йозшенер и другите лоши момчета на турското кино # Çapulcu kulübü # 131

• 74 298
  • 747
  •   1
Отговори
# 600
Нежо нещо е рекъл в туитър, ама е на турски newsm78 Joy Joy Joy Joy

Nejat Isler said from the twitter page ... https://twitter.com/necatisler/status/458616877544398848

# 601

Sensizlik aklıma geldi yapayalnız kaldım annem,yerine hiçbir şey koyamadım annem..

-Nejat İşler-

# 602
# 603
 Hug

Нежо е направил първата си среща в Джихангир . Снимката е от фенове, които са го видели в Бялата воденица , където се е срещнал с приятели и познати. Първа е пристигнала Берак . Двамата са разговаряли около час.  Актьорът е хапвал спагети и е пиел само вода .
Тъй като лечението е продължило доста дълго, актьорът загубил много от косата си и лицето му е подпухнало. Що се отнася до слуховете , че може да му бъдат ампутирани два пръста на ръката, проф. Мурат Emanetoğlu е казал: " Нормално е да има такъв вид след септичен шок, както и проблеми с кръвообращението . Почти 2 месеца, от както се е върнал в живота, но ще трябва още физиотерапия "

# 604
От днес, 16 часа, по тв7 започва излъчването на турския сериал "Момичето с червения шал" /2011 г./

AL YAZMALIM - 37 серии /в оригинал/ х близо 100 минути Wink

Скрит текст:
На връщане от бакалницата Асийе (в ролята - Özge Özpirinçci) среща за първи път Илияс (Seçkin Özdemir), който тренира мотокрос за предстоящо състезание. Асийе вярва в любовта и отказва да се ожени, без да обича. Илияс обаче е много амбициозен. По време на състезанието те се срещат отново и се влюбват. Ще бъдат ли неговите амбиции по-силни от любовта му към момичето?

newsm78 newsm78 newsm78

ПП. Виждам, че го има в колекция с бг и руски субове.... newsm78
http://vbox7.com/collection:1920918?&page=3

Последна редакция: чт, 24 апр 2014, 12:47 от lia-martin

# 605

Cliff House, Helleren, Norway

# 606
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
"Червеният шал" е по мотиви от повестта на Чингиз Айтматов (много го обичам) "Тополчице, моя", страхотна проза, просто висш пилотаж. Любопитно е да се види как това е предадено в турски сериал. Първите 6-7 епизода ги бяха превели от Вики преди време и аз ги изгледах, заинтригуваха ме. Сега искам да видя, като се появи героят на Баръш, дали ще успеят да ме хванат за гърлото, както това прави повестта - стиска и не те пуска до края. Ако някой я е пропуснал - има я и в Читанка, кратичка е, няма да съжалявате. А ако можете да я прочете пък на руски (има я), считайте, че сте си си направили истински литературен подарък.

# 607
Светле Hug, благодарско за инфото! newsm51

И Ийит се интересуваше, все пак и Баръш участва Heart Eyes Та сега му обяснявам Grinning

# 608
...я и още една фотка Heart Eyes Що за патрон ни е? Heart Eyes

# 609
Светле Hug, благодарско за инфото! newsm51

И Ийит се интересуваше, все пак и Баръш участва Heart Eyes Та сега му обяснявам Grinning

Joy Joy Joy Joy Joy
Много си хубава в гръб, Мартинова!
И изглежда добре се справяш, виж как те е зяпнал, дума не изпуска.

# 610
ох, просто не мога да не го споделя....

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 611
Благодаря,че го сподели, Лор! Страхотно! Най-после конкурс, в който и аз мога да се класирам!

# 612
ох, просто не мога да не го споделя....

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Абе, тия мадами много разголени бе. Ръцете им се виждат. Егати ква липса на морал. Аз съм възмутена. smile3511

# 613
жалко че няма снимки от онзи тур, в който са по бански костюми
 Joy Joy Joy

# 614
жалко че няма снимки от онзи тур, в който са по бански костюми
 Joy Joy Joy

Е, ама те и по бански ли са се събличали? Тва си е направо за убиване. Mr. Green

Скрит текст:
На нас ни е смешно, но аз всеки ден се събуждам с благодарност към небето, че не съм се родила някъде там. До сега да са ме утрепали с камъни минимум 100 пъти.

Общи условия

Активация на акаунт