Ийит Йозшенер и другите лоши момчета на турското кино # Çapulcu kulübü # 131

• 74 291
  • 747
  •   1
Отговори
# 615
жалко че няма снимки от онзи тур, в който са по бански костюми
 Joy Joy Joy

Е, ама те и по бански ли са се събличали? Тва си е направо за убиване. Mr. Green

Скрит текст:
На нас ни е смешно, но аз всеки ден се събуждам с благодарност към небето, че не съм се родила някъде там. До сега да са ме утрепали с камъни минимум 100 пъти.

ама ти банските виждала ли си им...щото ние тук много пъти сме обсъждали плажната им мода  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 616
Всъщност съм виждала в реала, но не съм сигурна, че бяха от Саудитска Арабия.
Всички жени бяха с дълги червени панталони, черни фанелки с дълъг ръкав и еспадрили. Действието се развива в един испански курорт. Двамата мъже-баща и син на около 12 бяха по бански. Температурата, около 37 градуса. Жените се къпаха в морето в този вид.

# 617
hijab sea style - facekini

Mr. Green

# 618
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!

О, ами те тук са направо секси - очертан релефа на тялото - ханш, гърди, чак неприлично изглеждат. Аз съм ги виждала в чужбина да се къпят в басейн с всичките черни чаршафи, с които са на снимката от конкурса, но лицето открито. Като влязоха в басейна и тия метри плат се разстлаха около тях като водни лилии. Много странно изглежда отблизо. А мъжете им се къпят като европейци - съвсем обикновени.

А тези маски са отскоро - мисля, че някъде в Азия ги измислиха и беше с цел да не почернява кожата на лицето, защото там не било модерно.

Представяте ли си да попаднете на плаж, където всички са облечени така? Сигурно през нощта ще сънувате кошмари с тия странни маски около себе си...

# 619
 Hug
ох, просто не мога да не го споделя....

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy
Най-хубавата са избрали  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 620
Разновидности на бански костюми от ислямски вид:

1. Индонезия

2.

3.

4.

На това му викат "буркини" вместо "бикини" hahaha

# 621
Джансу хич не спазва традициите Heart Eyes

# 622
  • ÇapulcuLand
ние им се смеем на буркините, ама жените и сърф карат даже  Mr. Green няма туй-онуй тука  Joy

Малко инфо за Курето и Шурето да пусна:
Изглежда, че ВнЛ-то е кацнало в Стамбула и ако успеят да вдигнат рейтинга, втори сезон ще има, ако или не - предположенията са, че дизито ще изкара до средата на юни и ще е дотам.

# 623
Гери Hug, явно надеждата е, че на турска земя, Курето и Шурето ще се справят по-добре....мен ако питаш, могат да го спрат още от 1 май hahaha

# 624

http://gecce.com/foto-galeri/unluler/nejat-islerle-ilgili-akla-t … kilan-sorular?p=1

Има поредица от снимки, явно от изписването му от болницата Peace

# 625
Ей, браво на Нежо, щом е почнал срещите, значи е добре.  Grinning

Гери, само това му остана на СКШ-то,Истамбулската надежда Mr. Green

Лор , тия от конкурса, ще да са от "Сексът и града"- мувито Wink

Лиа, Светле, не таете големи надежди за кармазъ шала, отдаааавна го прислушахме в реално време и изкарахме май до 5-6 епизод, даже и наш Баръш не успя да ни задържи и Ристо-мотористо, главният-също.Бившата Енгинова, ли беше в главната роля. newsm78Много е далеч от "тополчицата"-поредната окипазена книга. Peace

# 626
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Ей, браво на Нежо, щом е почнал срещите, значи е добре.  Grinning

Гери, само това му остана на СКШ-то,Истамбулската надежда Mr. Green

Лор , тия от конкурса, ще да са от "Сексът и града"- мувито Wink

Лиа, Светле, не таете големи надежди за кармазъ шала, отдаааавна го прислушахме в реално време и изкарахме май до 5-6 епизод, даже и наш Баръш не успя да ни задържи и Ристо-мотористо, главният-също.Бившата Енгинова, ли беше в главната роля. newsm78Много е далеч от "тополчицата"-поредната окипазена книга. Peace

Тюююю да му се не види! Много ми попари надеждите! Така се надявах, че най-после нещо човешко и смислено ще гледам...И понеже на външност ги харесах тия младичките в главните роли...Язък!

# 627
Не издържа теста на патките, но пък пробвай, може пък да ти хареса-  не са героите от книгата- различна съвременна история, в стил "Тополчице моя"

# 628
 Hug
Ей го чОвЕкО под прикритие - ШПИОНИН  #Crazy Engin Altan Düzyatan  по времето на Абдулхамид II   Grinning

# 629
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Мераба, гьолче  Hug Как са патюшките? Запилях се тия дни, от работа и грижи вече съм кат патка на сухо  Mr. Green

Какво е станало с Алтанов?  Shocked Кви шпиони, кви пет лева?!

Лиа, мерси за снимките със севгилито  Heart Eyes Берри е супер пич, обаче! Евалла, къз!

Общи условия

Активация на акаунт