Ийит Йозшенер и другите лоши момчета на турското кино # Çapulcu kulübü # 131

• 74 356
  • 747
  •   1
Отговори
# 375
Честита Цвтна Неделя

Обещаният подарък за Ники
Курт и Мурка  с дечицата  Grinning
Приличат си   hahaha
Скрит текст:
Май се олях  Heart Eyes

Петанка, ти ли си пуснала тези произведения при подругите?

# 376
...
Лиа, защо те дразни Мирза.За мен е най-реалния образ до тук- така е било преди, 200, преди 100, сега  и сигурно и занапред при тях.Има си правила, които се знаят, а не е да кажеш да е изненада.Той иска снаха да чисти боба и лещата ,да ражда, да гледа децата.Какво може да прави Шурето, освен да чете книжки и  да кокетничи - нищо.Курето разстроен, не бил я оценил тате колко образована била- ами то на село не и трябва наука, а мотика. Mr. Green
Някой да разбра, защо от единия край на Русия пратиха болшевиките да търчат чак до Крим?Много тъпо, като,че ли там няма други, на место да се справят, а ако е да гонят четиримата хубавци- още по-тъпо. newsm78
Та май романтиката е на привършване, ще ги завърти шайбата в реала, пък тогава да видим, има или нема , такова животно- ВНЛ.
Аааа, Пешо- железобетон , почти като Мирзата- знае какво иска човекът.
Леле, олях се  Joy Joy

Е на така, Мерза ме дразни и особено как беше строил и жена си, нали му е раждала, чистила е боб, как така ще я гони от къщата, ако погледне сина си Mr. Green То не, че и в България днес някой мъже не се изживяват баш като Мерза, но тежко и горко на съпругите им ooooh!
Що болшевиките търчали чак до Крим...ами да видиш исторически нещата, железницата, пътуваща по половин месец от едно място до друго..... Joy Joy Joy
Ники Hug, нали за това ти подарих Пешко, да те одухотвори hahaha Wink

# 377
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Как е патешкото братство?  Hug Heart Eyes
Гледам новите постери са готови  Mr. Green На Петанче - 6! Беренката е лепнала кат шамар на буза  Laughing

приятен ден и умната!  Wink

# 378
 Hug
Петанка, ти ли си пуснала тези произведения при подругите?
Rolling EyesНикъде другаде нищо не съм пускала (даже и в нашия форум, не се следи и коментира)  Naughty
а и малко ме е срам, защото и хабер си нямам от дизито, както и актьорите, но видях,  чеНикита е решила да им поправи сценария и да вдигне рейтинга им Mr. Green и аз на ползу Родину

Не си падам по "стрина", но държа да отбележа за тези, които не са я гледали в Ask ve Ceza, че там играе 30-годишна девственица (не 16-20), а това се оказва нормално за туркините, като съдя и по другите им дизита  Mr. Green такива са им "ценностите"  smile3534

# 379
Петан, Лакун, свободно! Било е дезинформация! Надникнали са в нашата тема, видели са ги, после са се разхождали из вк, контакт при подругите, което ги е объркало, че са ги гледали там, а не тук при нас.

За следенето разбирам, че е факт! Мяркала съм цитати оттук, а терминът " Литературен кръжок" се ползва винаги като намек за обида!

Нурга не я закачайте, моля! Тя ги отнася всички, мисля!

# 380
Ох, отдъхнах си  Laughing
АПК-то защо е преместено от десет? Нещо временно ли е или се почнаха маневрите  Thinking

# 381
Ох, отдъхнах си  Laughing
АПК-то защо е преместено от десет? Нещо временно ли е или се почнаха маневрите  Thinking

Футбол имало, затова! Аз, да си призная, надниквам и в едната, и в другата тема отвреме навреме.
АПК-то са мирни, кротки, но в СКШ-то са епични, инфарктни битки! Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 382
Днес как сме- ще будалясваме ли  с 6  епизод?Бланчеее?Гериии?Патушкиии?
Ах , Пеше, Пеше, ако  се беше прицелило  точно, нямаше да има проблеми за Шурето, внучки- писателки и войни в бг мама. Mr. GreenПък после- бил лош  Joy JoyНа негов гръб внучката що романи създаде. Mr. Green А всичко можеше да е друго с един по-точен изстрел.

Последна редакция: вт, 15 апр 2014, 19:30 от nikita1

# 383
Не знам за нея, но нас щеше да спаси Simple Smile
аз не съм сигурна, че ще си взема компа за серията Sad детето играе симс и не може да си намери жена трети ден Simple Smile (шурето , ако си мисли че само тя го е закъсала .... Simple Smile )  все пак ми обещаха, де. бланчето,  ако се появи ще опраскаме и тази вечер мъката.

# 384
  • ÇapulcuLand
патюшки, ники, мен не ме бройте за СКШ-то. Аз тотално го дезертирах, така че само Бланчето може евентуално да спаси фронта  Hug Не мой се мъча аз с туй нящо, та дори и заради наш Пешо  Tired

# 385
Гери, недей де, ако сколасаме с погребенията, може и да стигнем до Истамбул newsm78Пък и  ние сме едни гледачи...купон да става. Wink
Офелия стегна куфарите, но Хамлет дилемата го тресе.

# 386
  • ÇapulcuLand
ники, то ние докато стигнем до Стамбула, съвсем ще кръстосаме погледите, бе скъпа  Crazy С туй Куре и Шуре трябва да си се внимава, че току виж вместо до Истамбула, сме стигнали до едно друго място:

Грипин - "Аз днес се отказах"

...и аз  Mr. Green

# 387
Честит нощен сняг на 16 април Heart Eyes

# 388
И Фърат се чуди да нахлупи ли шапото Simple Smile

# 389
 Hug
Изпращам Ви яйца от щастливи кокошки Grinning От мен яйцата - от Вас утре боядисването  hahaha

PS: .На Велика сряда не се работи никаква домакинска работа, а ако някой престъпи това правило, вярва се, че умението му ще се отнеме.

Общи условия

Активация на акаунт