Ийит Йозшенер и другите лоши момчета на турското кино # Çapulcu kulübü # 131

• 74 353
  • 747
  •   1
Отговори
# 390
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Hug
Изпращам Ви яйца от щастливи кокошки Grinning От мен яйцата - от Вас утре боядисването  hahaha

PS: .На Велика сряда не се работи никаква домакинска работа, а ако някой престъпи това правило, вярва се, че умението му ще се отнеме.

Божеееееййй, що не каза по-рано?! Досега гладих, край сега, ще ми се отнеме таланта за гладене, тю да му се не види!

# 391
.......
PS: .На Велика сряда не се работи никаква домакинска работа, а ако някой престъпи това правило, вярва се, че умението му ще се отнеме.

Ураааа, дано ми се отнемат всите домакински умения, та аз да стана най-после знатна дама / антидомакиня/, което чакам от толкова отдавна newsm78...Цялото семейство се чуди кой да боядиса яйцата Joy Joy Joy Joy Joy

# 392
Оф, не мога да оставя Ники Hug без СКШ, та ще слагам по някоя фотка, ама и аз като Гери Hug се отказвам, даже много шанс му дадохме newsm78

Последното дизи с Ийит до коя серия изкара преди да го спрат? newsm78
Явно ще търсим нещо друго newsm78

# 393
Изтървали  сме снощи  екшъна, барабар с 5-6 убити,умрели - язък... Mr. Green
Както разбирам, "писателката" май затрила Еминовия род, та да има основа, за психичните отклонения на Курето и оттам за несбъднатото ВНЛ- признах я, действува със замах, няма хъката- мъката, нямало да им харесва на драгите зрители, я поголовна сеч.  Mr. Green Сега вече, като ги направи нещастни двамцата в Истамбул ,може и да качи градуса на бозата, но може и да я направи негодна за консумация.Само ми е зор, че няма да видя Мурка- тюх, ако не намери някой богат приятел да и спонсорира друг сезон  

Та значи, до диамантите ли пак опряхме, някой наясно ли е там какво става? newsm78
П.П.- какво е това дизи , което е с космически рейтинг, за втори път питам,знае ли някой- KUCUK AGA ?

Последна редакция: ср, 16 апр 2014, 14:58 от nikita1

# 394
Мииии, при диамантите всичко си е ок. Перем пари, вървим по следи, хвърчат искри (между когото трябва). Мето (оня с качулката, без косата с дългата дръжка) се оказа дете на баш психопата убиец(бивш комсер Али) и ся и той срещу ЧичАта, ще му отмъщава за майка си, на която оня изрод, бащата-чичо, отряза езика, да не казва, че той е бащата. Детето видя това през прозореца. ЧичАта пък, рибар, рибата я лови на човешко ухо (щот му се намират) и много му кълве (рибата), та покани на вечеря Елиф с комисарчето, хем риба да хапнат, хем да го прослуша. Обаче ний сме печени, добре се представихме.  Отвлечената сестра, Нилюфер, се оказа обект на желание на единия гавазин, та без малко да й откъснат цветето, ама Мето се яви като един герой и я спаси в последния момент. Тя пък, неблагодарна, му избяга. Довечера  ще знаем успешно или не.
Майката на убитата комисарюва годеница изтегли от банката 5000 (не знам какво) от подозрително тлъста банкова сметка и..... май тва беше.

Ааа, да. Вървейки по следите, стигнаха до единия гавазин (оня, мераклията). Елиф го позна на снимка в някакви досиета на престъпници. Та имат вече откъде да разплитат.

Ники, Кючюк ага е някаква лека семейна комедия, в главната роля е хлапето от Ойлето. Друго не знам.

Последна редакция: ср, 16 апр 2014, 15:17 от svetal4o27

# 395
 Hug Hug Hug
П.П.- какво е това дизи , което е с космически рейтинг, за втори път питам,знае ли някой- KUCUK AGA ?

Знам само толкова  Mr. Green

Цитат на: petan   bouquet

Küçük Ağa
Малкият Началник

Birce Akalay, Sarp Levendoğlu, Zeki Alasya, Emir Berke Zincidi ve Ruhsar Öcal'ın paylaştığı, Hakan Bilgin, Banu Zorlu, Nazan Diper, Şükrü Türen, Kayhan Yıldızoğlu, Cansın Özyosun, Faik Ergin, Ozan Çobanoğlu, Sinem Ergin, Remzi Evren, Halil Doğan, Yunus Çakıroğlu ve Hilmi Özçelik
сценарий: Ahmet Yurdakul - Ozan Yurdakul - Sinan Yurdakul
режисьор: Aysun Akyüz - Erol Özlevi
продуцент: Erler Film
жанр: комедия

Синем е доктор невролог и работи в частна истанбулска болница. Тя е красива, умна, уважавана от колегите си. След 10 годишен брак с Али, решават да се разведат. Али също е красив, умен, работи в рекламна агенция с доста важни контакти, син на богато семейство. Малкият им 6 годишен син Мехмед е потресен от решението им. Той е готов с всички сили да ги накара да се откажат и да ги събере отново

# 396
Малкият ага се изпълнява от детето,което играе малкия Осман във "Времето лети). За тази роля то получи мисля "Златен портокал" в 2012 г. в Анталия.. И филмът получи много награди ! ... Grinning Grinning Grinning

# 397
  • София
„Малкият ага” (Küçük Ağa) – ами, аз си го гледам за разсейване, така да се каже, понеже … „Не се измъчвай заради мен” (Benim İçin Üzülme), с който се занимавам по-обстойно заради съседната тема е драматичен и направо трагичен. Та, малкият Мехмед Джан е внук на ага на аширет от Шанлъурфа, затова малкият ага (внукът, наследникът на агата). Комедия и малко романтична драма. Забавен е, актьорите са добри, децата особено ми харесват. Актьорът и актрисата в главните роли (Сарп Левендоглу и Бирче Акалай) се справят със задачата за полу-комична, полу-драматична семейна история. Някои от възрастните герои са доста комични. Говори се частично на наречието (диалекта) от Урфа. Епизодите се гледат на един дъх, рядко има скучни моменти. Но не е и кой знае какъв шедьовър.

Инак, от мен, ето тоз поздрав за заинтересовани любители на водещи сериални герои:
https://www.youtube.com/watch?v=iffV75mFD48
реклама на Akbank изиграна от … и може би поредицата реклами е по-... от някои телевизионни превъплъщения на същите изпълнители.
(ако вече е познато, моля, извинете за повторението)

Последна редакция: ср, 16 апр 2014, 16:42 от milena d

# 398
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Миленче, много ти благодаря за информацията, на другите патета - също   Hug

Ся разбирам, че Киво все пак този сезон е снимал нещо успешно  Wink при това с българско участие  Laughing  Много свежарско клипче  Heart Eyes

Кючюк ага ми се струва забавно, ще взема да си пусна първа серия. Само дано не ми се опре диалектът, че и без това турските комедии трудно ги разбирам  Embarassed Малкият ми е голяма слабост, а и батко му Левент не е за пренебрегване  Laughing

Ники, викаш снощи - тотална сеч. Колко актьора спасиха кариери, не разбрах точно?  Mr. Green Киво сигурно е изкривил пет лопати, докато изпълни синовен дълг. Щурето не ми се ще да я мисля.
АПК-то много наситено откъм събития, бе! Да не са станали сериите по 4 часа  Crazy

за велика сряда - амин, дай Боже!   hahaha всички домакински врътни съм изпълнила, ега ми ги вземат в пакет  Mr. Green  само благодарствени химни ще си пея и ще славословя Шефа  Peace

# 399
хоп, ето ме и мен )))

гледам тотално сте отрязали великия филм по още по-великия роман Joy

за компенсация - малко фотки на Петро...което си е хубаво, си е хубаво и за наш'та тема си е баш тамам, ако и в романтик-гьола да е заклеймен като тотален подляр  Mr. Green Mr. Green

# 400
На кой сега по-напред да благодаря Hug,страхотни всички!  
Отзад-напред- Милена, Вера, Георгиева, bouquet- винаги сте добре дошли, нали знаете WinkДа вземем вярно да се кикотим ли  newsm78, има ли превод?

Светле,  пиша го гледан епизода Hug

Петане, ограяваш навсякъде къз, направо си незаменима- чичеци  bouquet
Мерси за яйцата на сладуранката Асия, ей какви времена бяха...Колкото до забраната за бачкане, май е само за плетки, шев и кройки и подобни.

Лиа,  Wink, много плаче това момче бе, какво го съсипа тая пишман писателка:, не го ща такъв hahaha
Лор, мерси за Пешко, барем него го запазила, биографистката hahaha hahaha

Последна редакция: ср, 16 апр 2014, 17:35 от nikita1

# 401
Ники, ми кво няма да плаче бе, тя му изтрепала цялата рода, човекът не може да смогне да ги закопа...

# 402
Ники, ми кво няма да плаче бе, тя му изтрепала цялата рода, човекът не може да смогне да ги закопа...
Пешо ще помогне- той е навсякъде пръв помощник, а Шурето ще му провежда ВНЛ-терапия, немой го мисля, тя "писателката" ще го оправи  Mr. Green
Яйцата са ми проблема за момента, че тези щастливи кокошки, миналата година явно и при тях криза с матряла, слабички ги бяха снесли, здраво почти не остана Joy Joy Joy, та  се чудя,  дали тая година са преодоляли кризата.

Последна редакция: ср, 16 апр 2014, 17:47 от nikita1

# 403
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
и мойте все счупени ги вапцам   Mr. Green нИ сЪ плаши

а тоз левент няма ли да боядисва яйца в АПК-то  Mr. Green или има по-сериозни дертове  Joy

Пешо е  Crazy Heart Eyes Crazy

рейтинги-мейтинги  Mr. Green

http://gecce.com/magazin/haber/reytinglerin-galibi-hangisi-oldu-278

кой отново е номер едно?!  Laughing

# 404
Аз на Хчупените яйца съм им намерила цаката - слагам ги в онез шарени бандероли, дето после  потапяш яйцето във вряла вода и стават чуднички. Хем шаренки, хем здравички, хем няма боя като го обелиш.

Общи условия

Активация на акаунт