Ийит Йозшенер и другите лоши момчета на турското кино # Çapulcu kulübü # 131

• 74 307
  • 747
  •   1
Отговори
# 405
Светле Hug, изгледах и аз АПК, право думаш Лакунчик Hug за турски сериал направо е скоростен, без увеличаване на времетраенето Peace, въпрос: майката на Сибел /убитата годеница на Йомер/ не се ли оказа фалшива маминка, ...т.е. не са майка и дъщеря /сцената в банката/? newsm78 Дизито тече бързо, ама аз ако мога и още по-бълзо да го изгледам Joy Joy Joy Joy, та сега това ми е останало в главата newsm78
Миленка Hug, Г.Георгиева Hug, златни сте     bouquet
А Кючюк ага има ли/ще има ли бг-превод, знае ли някой? newsm78

Ники Hug, ти ме размаза с тая сеч в СКШ бе душа Wink Е, ако тате и той посечен, значи няма кой да пречи на Курето след време да си вземе Шурето за булка....или тате казал, пък умрял...и това е достатъчно хич да не се вземат Joy Joy Joy

Моля, някой ако чуе за бг-превод на Sadece sen /Само ти/ да свирка Praynig Praynig Praynig

# 406
Ей това хлапе много готино, и играе супер /за разлика от чичко му Къванч Mr. Green, той по ми върви за менекенските среди newsm78/

# 407
Как да се сърдим на Патрончев, че се е покрил, по-добре, отколкото такава излагация.Така е, като дават на някакви булевардни романистки да правят филми, но им се чудя на актьорите, хеле на Къваня, толкова ли са го закъсали,че са и се вързали на тая, или получават предостатъчно, за да не им пука. newsm78

# 408
Привет и от мене! Лакун, Милена, Георгиева, Ники, Лиа,Лор,  Светалчо, Петанка! На цялата банда merhaba!
СКШ-то на съспенс отива, както чета ( не съм гледала ). Ей ти сега драма за рейтинг! Кекс няма, остават само на чай! И на намаз за някой процент! Писателката , като троянски кон, разказа играта !
А подругите как са скочили в издирване на факти и дотоверност! Серионзно жегнато е имперското им величие!

Кючюк ага е голям сладур, изобщо децата в сериалите са много свежо попадение и супер печаливша карта! Не вярвам да има превод, не се е очертал кръг от фенове, както забелязвам.

Днес няма как да се мотам, досега е услушвах, та велика сряда съм я глътнала в аванс! Ще трябва да се трудя като домакиня!

АПК-то го изгледах и аз. Наш комсер Али е в супер амплоа, сатрап, който ни дава начални уроци по анатомия ( кеф ти стомах, кеф ти ухо ) Цяла минилекция за този орган можете да изслушате!

# 409
Забравих да отразя наш Наим!!! Милена, благодаря!

# 410
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Ма стига сте ми плюли по Кивчо, начи! Ми то една роля зависи повече от режисьора, отколкото от артиста! Това искат от него, това играе. Прегръщай - прегръща. Стреляй -стреля. Реви - реве. То на тая изнасилена и измъчена драма пак добре, че и толкоз може да изкара от себе си...

# 411

лелее...тоя бонбон слага бате си Киво у малкото джобче, влево от папионката  Laughing Laughing Laughing

пък Киво според мен се утрепа с тая роля. мен ако питате не е чел романа предварително  Mr. Green, кой знае какво са го баламосали, че някакъв супер епичен сценарий му предлагат - руски офицер, Петербург, ала-бала... Joy
ако му бяха казали, че до скатавки по диванчета ще опре работата едва ли щеше да се навие...

за мен той е подведен от Еджето, свикнал е да и се доверява и се прецака.

със сигурност и подругите вече не припадат по него след това екранно превъплъщение, както беше след другите му роли, а го гледат с насмешка и леко съжаление... Mr. Green

остана му сал една верна аудитория и тя се ограничава до литерклуба в бг мамма hahaha hahaha
дето се вика, ако рече да брои, може да му стигнат пръстите на двете ръце Joy Joy Joy

# 412
Днес -две  нови части от поемата, май ще трябва да побързам, че да не вземе дизито да свърши преди мен Mr. Green

Шурето на Курето- част 4-В отвъдното
Приказка без край , в небесния безкрай

Във облаците като ангел,
девица със очи без грим,
оглежда се и чака тъжно,
да дойде нейният любим.

Дали с дъжда ,или със вятър
дали със слънце или със луна
дали посърнал или пък сияен,
дали с брада,  с мустаци,
със или  пък без коса?!
За нея няма никакво значение,
рисува нейното въображение,
картини всякакви безброй.
Най-важното е, че е Той.- край на 1 част

Годините, какво са-просто дни,
които само времето брои.
Но за една любов запълнила сърцето,
те просто са наистина нелепи.
Каквито и прегради да и сложи,
то винаги ще се изложи
и даже на Земята да спечели,
на него неподвластни са небесните предели,
защото, тъй  складирана в сърцето,
директно тя отива на небето.- край на 2 част

Но в облаците гъста е мъглата
почти такава като във душата,
на тъжната девойка със очи
като самотните блещукащи звезди.
Уви, обаче те са потъмнели,
защото тя любимия не може да намери.
Остави я самотна на Земята,
замина първи той за Небесата.
Дали за да изкупва тя вина,
тъй дълго мислила бе за това.край-3 част

И тези мисли все си я терзаят,
като с длето сърцето и дълбаят.
Какъв ще да е тази грях голям,
дали наистина е той за срам?
Последвала го беше без да знае
че Курето за нея може би нехае,
повярвала тя сляпо в любовта,
се хвърли във казана на страстта.
И в тоз казан остана тя да ври,
до края на живота си дори.- край 4 част.

Като на лента спомени минават,
отминалите дни отново оживяват.
Оная сеч във Алуща пред нея,
завинаги остана да живее
и Курт Сеит във този тежък ден,
от разкаяние, безпомощен сломен.
Нима за всичко нейна е вината,
кънти отново и отново във душата
да можеше  да се смири накрая,
но няма лек за нея и в безкрая.- край на 5 част.

# 413
Погледнете по Нова в " Големите надежди" какъв бонбон водеща имаме - АХИНОРА!

# 414
  • Разград

# 415
Здравейте! Да се отчета, наскоро дочетох "Дворецът на бълхите" на Елиф Шафак, много впечатлена (в най-хубавия смисъл на думата) останах. Приятна вечер на всички!

# 416
 Hug
Тоз Енгин много напорист  Grinning шЪ са жени ... а започва и ново дизи с нова мацка  Rolling Eyes няма геле при него hahaha
Ceyda Ateş'in Yeni Dizisinde Engin Altan Düzyatan ve Ahmet Mümtaz Taylan eşlik edecek.
Dizinin çekimleri önceki gün İstanbul’da başladı. Oyuncular ve ekip bir araya gelerek tanıştıktan sonra çekim için kamera karşısına geçti. Ateş, bir süre önce eve kapanarak gelen ilk iki bölümlük senaryo üzerinde çalışmalar gerçekleştirdi.

hahaha Това видях в една фейс страница - инфо за турски дизита  .

И Курето на Шурето направо го разнищихте  Peace

# 417
Hug

И Курето на Шурето направо го разнищихте  Peace

аз не разбрах кой погинал в касапницата в последната серия на СКШ-то, та толко рев му ударил кивовият герой  Mr. Green

# 418
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Hug

И Курето на Шурето направо го разнищихте  Peace

аз не разбрах кой погинал в касапницата в последната серия на СКШ-то, та толко рев му ударил кивовият герой  Mr. Green
Ми , доколкото разбрах, майка му, малкият му брат и баща му. Пък той бил убил приятеля, когото смятал погрешно за предател. И приятелката, Татя, и тя е е умряла, но май от болестта.

# 419
хехехех...тия не са добре....зачистили са половината актьорски състав... hahaha hahaha hahaha

да не подлежи нещо на съкращение филма поради нисък рейтинг

Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт