Ийит Йозшенер и другите лоши момчета на турското кино # Çapulcu kulübü # 131

• 74 307
  • 747
  •   1
Отговори
# 630
След празниците, съвсем охлабихме дисциплината Confused.
Събрание в ей тоя гьол

След събранието , разпускане-наблизо

Скрит текст:

# 631
Привет набързо, само да споделя един смешен клип
Скрит текст:

Чета ви редовно, но утре ще се разпиша както трябва.  Hug Hug Hug

# 632
Добро утро! Hug

Скрит текст:
Joy Joy Joy

Модерните булки на Ориента:

# 633
гледам тъкмо по Канал Д и по Шоу ТВ неделните им магазинни блокове...

и по двата Нежо след болницата ...

честно казано много  по-добре изглежда на тяхното видео, отколкото на снимките, които видяхме...

раздвижен, усмихва се, с характерните му жестове... абе истинскиnewsm03

Беррито и тя ухилена, с ведро излъчване...

показаха и че най-близките му приятели веднага са го посетили у дома - сред първите беше Хазалчето, снимали я как излиза от дома на Нежо -  и тя щастлива, усмихната ...

после показаха как пристига Берри, после и още някаква мацка, не я познах коя беше

радвам се много, дано са до него и не го оставят )))

Two Hearts Two Hearts

# 634
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
И аз се радвам за Нежо. Щом досега не са го оставили, значи ще продължават да го подкрепят и да му помагат. Браво на тях!

Момичета, да ви питам и вас като специалисти по турските филми - Малък септемврийски проблем има ли го вече с превод?

# 635
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Браво, браво! Само така, севгилим  Heart Eyes

Светле, най-добре питай в енгиновата тема. Мисля обаче, че не е преведен още.

Поздрав за гьолчето, дет последно време се заблати нещо  Mr. Green

# 636
  • София
И тук да пита, има една Фарах фенка, тоест аз,  Mr. Green ако съм на линия веднага и отговарям.  Peace  Та така, Светле, няма го още филма с превод, дори в интернет го няма. Четох, че щял да излезе на DVD през юни, а оттам е лесно вече да се добере човек до копие, че и превод да му се направи. Енгин фенките са много, няма да спят, но ще го преведат.  Laughing
Има едно лошо копие в нета, не се сдържах и го изгледах. Хареса ми филма. Даже мисля, че по правилният му превод е "Малкият проблем на Ейлюл".  Thinking

# 637
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
И аз мисля, че правилният превод е така  Twisted Evil

# 638
  • ÇapulcuLand
Привет, момичета  Hug

Като една Мара-подробната и аз да се изкажа за превода на "септемврийския проблем":
Има два варианта за превод: 1) Малкият проблем "Ейлюл" или Малък проблем, (наречен) "Ейлюл" 2) Малък септемврийски проблем
Не съм гледала филма, но ако действието се развива през септември, по всяка вероятност е игра на думи и двата варианта са еднакво правилни  Crazy

# 639
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Лакунче, питах и там, ама да питам и тук, знае ли човек от коя трънка ще изскочи заек...А този филм ми е много любопитен, и аз много обичам Фара...

# 640
Браво на Нежо за духа, с подкрепата на близките  
и приятелите, вярвам скоро ще върне стария Нежо.

Турската преса, подобно на нас, не харесва СКШ-то, ето коментари на подругите и превод от пресата за лошия сценарий и интервю с наш Пешо.

http://www.ashkimsin.ru/chayxana/topic23285s390.html?start=390

От инат, ще дам оче на истамбулския период, но мисля,че още повече ще зациклят.

АПК-то го мъча, но не ми се получава, на път съм да се откажа.

Та кво ни остана- да си минем на темата за лошите  hahaha

# 641
 Hug
Аз не смея да постна нещо за лош чиляк  Mr. Green Ами вие се отдадохте на лИбоФ и разни "псевдо"екшъни  Mr. Green
Все пак да ви върна в лоното на темата  Grinning

Те, на - това е моят СУПЕР ИЗВРАТЕНЯК ЕртанЧО  Mr. Green при Качаците
Не ви го препоръчам за вашите неЖЖЖЖни души, защото от екшън отдавна минахме на психотрилър  Rage Чакам края на сезона, а дано е и на дизито  Praynig, та да видя кой и как ще му резне гръкляна  Mr. Green

При Чепик Бей нищо интересно ... някои чакат сватба на 9 юни (понеделник), ама знае ли се ... Надявам се тогава да е и финала на сезон 2, щото вече ми  ooooh!...  почивка до септември, когато ще започне 3-тия сезон  Mr. Green

Рапорт даден   Hands Thumbsup

# 642
Явно на "писателката" на СКШ-то, освен че рейтингът на филма и куца, не и се продават добре булевардните романчета, та реши да се саморекламира и в сериала.Зерин Текиндор- в ролята на романистката, ще се появи в истамбулския период.Тая няма спирачки. Фрагманът с нея на 7 епизод,благодарение на подругите от  https://vk.com/kurtseyt_official  (с руски субтитри)

https://vk.com/kurtseyt_official?z=video-59313557_168755312%2Fvideos-59313557

По-възрастната дама е сестрата на Шурето в сериала,баронесата с която  се среща.

# 643
  • София
Не съм гледала филма, но ако действието се развива през септември, по всяка вероятност е игра на думи и двата варианта са еднакво правилни  Crazy

Е да де, игра на думи е.  Simple Smile И двата начина да се преведе са правилни. Но след като го изгледах, мисля че е по-подходящо на български да е "Малкият проблем на Ейлюл". Според мен, де.  Wink  Peace

# 644
Явно на "писателката" на СКШ-то, освен че рейтингът на филма и куца, не и се продават добре булевардните романчета, та реши да се саморекламира и в сериала.Зерин Текиндор- в ролята на романистката, ще се появи в истамбулския период.Тая няма спирачки. Фрагманът с нея на 7 епизод,благодарение на подругите от  https://vk.com/kurtseyt_official  (с руски субтитри)

https://vk.com/kurtseyt_official?z=video-59313557_168755312%2Fvideos-59313557

По-възрастната дама е сестрата на Шурето в сериала,баронесата с която  се среща.

хахха...тия да не снимат вече трети сезон hahaha hahaha hahaha

комбинацията Киво + Зерин в колко филма трябва да я изгледаме?!

да викнат Берен, Хазал, Сонгюл и Седефчето, че да докарат рейтинга на проваления си проект над точката на замръзване

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт