Красотата на земята сме събрали в цветята! Пролет-Тема 66

• 51 478
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
  • на североизток от Рая
Jeny Argirova , в темата `Орхидеи` момичетата дават много полезни съвети. Питай и там.  Peace

# 106
Jeny Argirova, дали не я преполиваш? Не отглеждам орхидеи, но доколкото знам те имат нужда корените им да "дишат". Трябва да се садят в пръст за орхидеи, защото тя е по специална и има точно тази пропускливост. Добър дренаж, за да може влагата да се изпарява нагоре към цветето и то да я поема именно по този начин. Не мога да видя дали има някакви буболечки, но ако е така опитай да определиш какви са и тогава ще се мисли. Успех!

Поливам на най-малко 7 дни, вчера е поливана тази, като специално нейният субстрат не задържа влага( забелязвам, че е малко по светъл и сух от този на другите ми орхидеи) бързо след поливането субстрата е изсъхнал, влага усещам само като разровя с пръст. Иначе ест. съм си купила почва за орхидеи, имам още 4 красавици! Буболечката няма как да я снимам, тя е супер мини... като виненка, но без крилца, бледо жълта.  Нямам идея какво се случва  newsm78 Cry...

# 107
Jeny Argirova , в темата `Орхидеи` момичетата дават много полезни съвети. Питай и там.  Peace

Може ли линк към темата, понеже не мога да я открия? Simple Smile))

# 108

Може ли линк към темата, понеже не мога да я открия? Simple Smile))
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=761320.0

# 109
Здравейте, цветенца! Hug
Изпуснала съм новата тема, но сега ще се върна да прочета и видя. Grinning
При нас едва сега настъпва пролетта - бавно, с мъка Crossing Arms
Вчера съм купила два чувала с пръст, ама няма какво да засея - само зюмбюли и лалета по магазините.

Ето и две теменужки от мен:

# 110
  • Gorni Bogrov
Здравейте цветарки!
Извинявам се,че нахлувам така в темата ви,но мога ли да ви помоля да ми кажете кой кристалон за какво беше? Преди бях чела,но съм забравила,а онзи ден видях няколко разновидности в аптеката и се сетих да ви питам.

# 111
  • на североизток от Рая
Здравейте цветарки!
Извинявам се,че нахлувам така в темата ви,но мога ли да ви помоля да ми кажете кой кристалон за какво беше? Преди бях чела,но съм забравила,а онзи ден видях няколко разновидности в аптеката и се сетих да ви питам.

Тук можеш да видиш кой Кристалон за какво се ползва.

http://tabakoff.eu/1349-vidove_kristalon_i_nachin_na_upotreba.html

И аз ще си купувам, и трябва да реша какъв да си взема. Обикновено имам само един и го ползвам цяло лято за всичките си цветя. Хич не гледам кое е цъфтящо, кое листнодекоративно. Действа отлично при всички видове.  Peace

# 112
  • Варна, а по празниците в Ямбол

Izma, бялата теменужка сега ли е купувана, или ти я докара да цъфти така?Ако е второто-Как? Rolling Eyes Имам сума ти теменужки, които не цъфтят и други още толкова, които цъфтят но рехаво.

# 113
katyadjin, теменужката я купих цъфнала с 3-4 цветчета. И аз се изненадах, като видях колко много пораснаха после.
За първи път виждам с толкова много цвят.
И аз имам доста теменужки и забелязвам, че започват да се събуждат сега. Още 2-3 ще цъфнат скоро.
А днес си купих още две, с много интересни цветчета.
Когато ги снимам, ще ги покажа.

# 114
трябва да получиш имейл за потвърждение с код на поръчката, ако нямаш такъв свържи се с тях и питай. може да се наложи да направиш поръчката пак  Hug
когато обработиха и подготвиха всичко за изпращане ми се обадиха и по телефона.
аз съм купувала само семенца и луковички, предполагам, че предлагат и разсади, но не знам колко ще струва доставката на разсад в саксия. Hug

Благодаря за разяснението  Hug

Автоматичен потвърдителен мейл получих, значи сега чакам да окомплектоват всичко и да ми се обадят  Hug

# 115
  • Велико Търново
Аз красоти още не мога да покажа, но ето ми едните семенца какво изкараха:

Бегонията, която много усилено съхнеше и се ронеше, дава признаци на живот:

# 116
  • Schwarzwald
Добра вечер!

Замря темата. 'де се губите?

Минавам да се отчета с поредната порция фотографски материал.
Започвам със снимките от дома:

После със селски изглед от терасата на любима сладкарница:
Скрит текст:

И завършвам с едно от полетата на самообслужване. Береш и плащаш сам.
... тя Хекси се стиска и не ще да покаже снимки, ама аз не съм стисната  Mr. Green
Скрит текст:

Това е за сега от мен  Wink
Лека вечер!  bouquet

# 117
HAda   bouquet страхотни снимки!
Хайде и аз да се изфукам с моите цветя.Днес извадих всички мушкати,посадих си новите придобивки .
ходжовото лале цъфна. Heart Eyes

още лалета.
Скрит текст:

Скрит текст:

# 118
Здравейте да се запиша в темата. за първо лято пооправих малко градинката, за съжаление не мога да отделя много дредства за сега. Ето някои от моите красоти, някой накупих от пролетния панайр и съм много доволна от към цени.

За жалост само едната хоста ми излезе, другата неще.  Rolling Eyes жалко защото са скъпи  и красиви.
Дано ми тръгнат гладиолите, сега са поникнали 3 от 7, ама едвам са пробили земята.

Ще трябва да сгъстявам райграса, много е рехав.

# 119
  • DE
Привет!
Толкова много красота...
На всички вас, една голяма цветна прегръдкa

Общи условия

Активация на акаунт