Красотата на земята сме събрали в цветята! Пролет-Тема 66

• 51 681
  • 736
  •   1
Отговори
# 240
  • в огледалото на живота
Благодаря за включването фрау Матцева....  Wink
И  Hug ти си знаеш защо....

# 241
  • в огледалото на живота
 newsm03
Здравейте,пак съм аз....ще ме изтърпите още малко.....

Бързам да споделя красивите си сентполии  Heart Eyes
Табакова,огрооомно благодаря за труда,старанието и изненадата която ми направи!
  love001

Настанете се удобно и се наслаждавайте.....
Скрит текст:
Ето първото което видяха очите ми:грижливо опаковна кутия със  снимки за вида и сорта на цветето,за такива непросветени като мен... Simple Smile

И се почна голямото разопаковане... Party

Предвидливо напояване и предпазна защита..момичетата които ще получават такива наистина внимателно отделяйте филтъра  Peace Много е крехко растението!

Бебетата в цяла прелест  Heart Eyes

Листенцето подарък с весело име...наистина ще е щур карнавал ако успея да завъдя

Всички заедно

Освен информативни снимки и Великденска изненада за децата...Благодаря Таня,че си уважила и тях  Hug

УелкЪм в новата къща бебоци... Heart Eyes Дано се чустват уютно!

Още веднъж благодаря за вниманието lovekiss
И успех във всяко начинание занапред!

Нели,не мога да не споделя радоста си...Специално за теб dancing

Скрит текст:
Наречено и изпратено с любов:бегонията подарък се разлиства бавно,но сигурно  kiss

Може да са малки още,но ме радват много!

Благодаря,че изтърпяхте емоционаланата ми радост гарнирана с емотиоконни пояснения и думи.... Crazy
Вълнувам се винаги,прегръщам ви силно и изчезвам да не досаждам повече!

# 242
  • на североизток от Рая
Исе, радвах се с теб. Чаках тези снимки, любопитна бях колко са големи `бебетата`.  Grinning Е, видях на Мариетка, но исках да видя и твоите.

Браво на Таня! Като професионалист постъпва, и упътване праща, че и снимки, перфекционист.  Peace

А за бегонията се надявам да я видя и цъфнала. Дай Боже да се развива добре  и бързо най-вече.

След малко, благодарение на теб, в подписа ми ще има красота.  Party

# 243
  • ГОре на черешата...
Девичица, добре дошла в бебешката теменужена градина, голям кеф е, нали! за танчето - само адмирации, с такава любов ги беше приготвила моите, също като при теб, че вече си имат нови листенца  Party! Мънички едни такива, но растат, точно ей сега им се радвах на моите.

Маце, данке Laughing!
Нещата се задвижват, и то с голяма скорост, и съм вери хепи Grinning!
Девичица, аз бих сложила момината сълза в сандъче Peace.

Нели, много ти е хубава новата премяна Hug!

# 244
  • Пловдив
devi4ca, благодаря ти! За това, че избра да вземеш цветя от мен, затова, че сподели така приятно получаването, че чак и аз се развълнувах....  Simple Smile Щастлива съм да виждам как радвам хората... всъщност така и започна всичко- водейки се от моята мания по цветята. Дано и другите момичета от темата (а и не само те) останат доволни.
За калата- не мога всъщност да дам кой знае какъв съвет....Моята си се събуди, обаче да ти кажа- поливах си я директно отгоре без да пазя грудката. Може пък да не ѝ е достатъчно топло още.
Нели, Мариета, благодаря ви за милите думи!  Hug
Днес се видяхме забързо с Писенцето и вече имам кралско мушкато и едно сакъзче, което си зае предвидено място в сандъчето. Снимков материал по-нататък  Simple Smile

Аз да се похваля, че след няколко дни бели-мечовски студ, дъжд и градушки, днес е пекнало едно слънце....
Ти ги прати насам, значи, а?  Crossing Arms

# 245
Леле, момичета, какви красоти си разменяте. Дали ще може някой път и аз да си поискам  Rolling Eyes

Вчера не се здрържах и си накупих луковици на гладиоли и лилиуми, мислех си да ги набода на село, но се чудя понеже лятото няма да има кой да ги полива редовно, дали ще оцелеят?

# 246
Девичка-честито!!! Hug
И аз днес си получих -но ЛИЧНо теменужките! Heart Eyes Благодаря Таня!!! Hug  bouquet
Накупих си и цветенца,ама ще ги снимам утре,че сега вали и не искам да се мокря.
Имам доста теменужки вече и днес пак едно откраднато листенце. Mr. Green
Купих си Вейгела-2 броя,розова ,отрупана с пъпки и лилaва , Фуксия и едно много красиво Kаланхое. Heart Eyes

# 247
Хайде да покажа и снимки на цветята.
Първо теменужките от Таня
Скрит текст:

откраднатите листенца,първото  е вече засадено с малки коренчета,а второто натопено и да видим дали ще успея и този път. Thinking
Калата,която трябва да е червена-харесва ми и този цвят. Mr. Green
Скрит текст:

Новите придобивки-каланхое  Heart Eyes

и фуксия

Скрит текст:
Лилиума

Утре  ако е хубаво времето ще засадя и другите две придобивки и ще снимам.

# 248
  • на 90 км от морето
Привет и от мен  Heart Eyes

Аз днес също съм  newsm44 И аз си получих теменужките и изненадата за децата - стикерите са страхотни, а за мъниците - нямам думи  newsm51

Танче, много, много благодаря  newsm51 Страшно много ме зарадва  Hug Heart Eyes Надявам се да успея да ги отгледам и да ги цъфна  Praynig

Не пускам снимки, защото ще бъдат копие на снимките на Девичка  Hug

# 249
еййй браво.Хайде ще чакам снимки вече и на цъфнали

# 250
  • Бургас
Най-накрая успях и аз да се добера до тук.
Първо, огромни благодарности за Таня  Heart Eyes толкова старателно пакетирани бебета,че едвам ги размотах,представям си колко време и е отнело.Стикерчета за яйца и аз си имам   bouquet
Честито на всички за новите придобивки,със здраве да си гледате и много да ви радват!
Ето и една бърза снимка на мъниците,много свежи,дано не ги затрия.

А ето и малко лаленца от последните дни,нямах никакво време и сега показвам на куп.
Скрит текст:

азалията /имам и нова,ако остане време ще снимам днес/

божура
Скрит текст:

и няколко теменужки
Скрит текст:

Надявам се  да не съм ви досадила с много снимки Simple Smile
Приятен ден!

# 251
  • София/Варна
HAda благодаря за отговора. Обикновено Ви чета на телефона докато пътувам в метрото и явно за това не съм дочела какво пише в поста ти.

# 252
  • Schwarzwald
Здравейте Simple Smile

devi4ca, сърдечно благодаря Hug
pisenxeto, ти нямаш спиране! Все нови и нови цветя  Shocked
Таня, поздравления за доволните клиентки! Дано не секват поръчките!
GerundiqWink

Аз проходих вече. Предвеликденско почистване почнах  newsm75
И да не мина без снимки, ето моята переския:

Гадно време ни чака по празниците, ех че късмет... Wear Umbrella

# 253
  • Русе
Привет  Hug
Хубави цветя показвате,красиво и цветно е тук!
denima, пак да кажа, разкошна азалия, много,много ми харесва!
pisenxeto, хубави придобивки! И аз се оглеждам за фуксия.
devi4ca, mari_eta, много цвят да показвате на новите теменужки! Hug
t_tabakova, аз много харесвам теменужките,които показваш,но все още не смея да си поръчам.
Ако се убедя,че добре се развиват при мен моите две ще си поръчам тогава.  Peace
При мен единият спатифилум разцъфна с още два цвята

Пахистахисът започва да цъфти

И по желание на matze отново снимка на бегонията и сравнение между двете  Grinning  Ще я показвам вече като цъфне...а дано   Praynig  Третата май няма да я бъде  Confused

И напълно разцъфналата ми орхидея

# 254
  • DE
Привет!
Много цветя, много красиви снимки и много щастливи и доволни с нови цветенца.
Танчето Т. е зарадвала много от вас с теменужки и подаръчета.
Дори на мен ми стана много приятно докато четях Hug

Само, погледнах на нейната страничка във Фейса-няма нито един написан ред в знак на благодарност, нито една снимчица на грижовно опакованите и изпратени растенийца.
Знам, че на нея не са и необходими благодарности-но пък е добра реклама за продавача Hug

Денима, азалеята е прекрасна!
Donchevas , не изчезвай така де...имаш снимки на мушката да показваш.
Све, ми обеща оня ден снимки на нейните бегонии Mr. Green
(Редактирам: Видях ги, лелеле страхотни са!:hug:)
Ама като се пререждаш по никое време hahaha

tsveta_pile, нищо няма да им стане на грудките, ако не се поливат редовно.
И така си ги купила-бодни ги някъде из градината на село.
HAda , не знам каквое това цвете, но е красиво!
Писе, да те радват дълго новите цветни придобивки. А цъфналите Вайгели да покажеш окичени с цвят.
Нели, много бързо са пораснали тези бегонии. На снимките, цветовете са много хубави!
devi4ca, Frau Матцева не е често тук...но понякога в точния момент hahaha

Последна редакция: пт, 18 апр 2014, 00:28 от matze

Общи условия

Активация на акаунт