Красотата на земята сме събрали в цветята! Пролет-Тема 66

• 51 698
  • 736
  •   1
Отговори
# 270
Днес си пресях о оправих сакъзчетата, в резултата имам 4 сандъчета сакъзи в различни цветове.
И си начупих 1-2. Ще си купя скоро зелен кристалон за да ги подхранвам.

Смятам и още да си накупя. Peace
Ако знаете колко са ми пораснали гладиолите от дъждовете. дано да ми цъфнат!  Praynig Praynig Praynig

# 271
Добре че     спомена гладиоли ,чудя се какво засадих в една леха ,още не е никнало...гладиолите дса там ...миналата година ги купих и цъфтяха с най -различни цветове ,дано и тази ...преди дъждовете ги засадих...мястото е сенчесто ,но пък вървят добре там ,не ги  опарва  слънцето толкова много и задържат влага по-дълго...та гладиолите са в лехата Laughing ...

# 272
  • DE
Здравейте!
Надявам се, сте имали спокойни и вкусни празници Hug
Аз да ви кажа, че се радвам, че вече са към края си Embarassed
-----------------
ann79 , не можах да разгледам снимките. Захпва ме форума, но ще опитам късно вечерта пак да ги отворя.
Мариетка, лимона е страхотен!
Инат до откат, защо така...?

Жълтото мушкатце порасна

Омайниче

Иглика

Имам си и нова саксийка за зеленчуци Mr. Green
Още не е официално готова... и не обръщайте внимание на околната среда Embarassed

Спорни следващи дни!

# 273
  • Бургас
Аууу,гопожо Матцева,а защо не похвали господин Матцев за свършената работа аа NaughtyСега чакаме зеленчуците  Peace
Мушкатото ти е супер,моето не знам дали ще го бъде,виси едно листо само и друго не пуща Twisted Evil уж живо ама, не знам дали ще го бъде.
Вчера при нас имаше градушка,днес напече и шетах из двора.Направих и малко снимки.Цъфна ми и една теменужка подарък от приятелка.

Ето малко и от двора.

Тука още
Лека вечер   bouquet

# 274
Момичета,страхотни цветя сте показали,възхищавам Ви се!Поздравления!

# 275
  • София
Здравейте и от мен. Днес най-накрая смогнах да пресадя някои цветя. А до бебетата така и не стигнах да ги прехвърля в сандъци. Срам. Такова чудо не е било, но грам нямам никакво време Sad
Искам да ви попитам обаче - имам едно алое, дълго вече около 40-50 см. Реже ли се, какво да го правя?
Иначе си купих градински карамфили и циганета, бях тръгнала за газании, но бяха малки все още.

# 276
  • ГОре на черешата...
Маце, Денима, разкошни са ви градините, погледах си...аз докато не поръчам куФнята акъла ми го няма, така че ме извинете за липсата Tired...

# 277
  • в огледалото на живота
Добро утро  Hug

Ани,много интересна циклама...Как така се получи в два цвята?

Матзе,да се похвалиш със вкусни зеленчуци после  WinkМного идейна саксийка  bouquet И мушкатцето много ми хареса  Heart Eyes

Денима,лалетата ти нямат задръжка... Whistlingголям цъфтеж браво   bouquet
Онуй синичкото не цвете какво е на последнта снимка,до работния инструмент  Laughing

Мариета,чуден лимон  Heart EyesПожелах си моето да стане същото!

Инат до откат,имам начупени клончета от каланхое,скоро пресаждах от свеки,ама като незнам червено ли е.... Thinking
Иначе мога да ти пратя веднага няколко.Имам и в жълто,ако решиш пиши  Peace

Доника,моето алое беше виснало много несиметрично в началото на пролеттта и го чупнах на няколко места.Клонките подарих,а сега цветето е с много красив и оформен стайлинг SunglassesАко не ти е жал,''подстрижи го''....

Малко цветно настроение и от мен:
Скрит текст:

Хубав и слънчев ден на всички  Hug

# 278
  • Бургас
Ммм,замириса ми на люляк Heart Eyes онова синичко е количка наследство от децата,която от доста време играе роля на саксия.Вчера боднах латинки там.Има и още една,там пък е пълно със циганета,падали са семена и ще трябва по някое време да ги разредя ,да не си пречат.
И да кажа ,че бобчетата ми са се показали,не можах да открия кратунките,но ако не се появят ще сея още.

# 279
matze, каланхоето загина заради ниски температури, предполагам. В хола бях го сложила на пода до цветарника, после мина в кухнята над шкафовете, накрая пак в хола- имаше оцеляло едно клонче, а майка ми като го изнесе на терасата преди 10 дни, загина тотално. Мъчно ми е, че бе подарък от колежка и приятелка.
Хибискусът май изгоря от течния тор. А орхидеята, еми, не разбрах къде сбърках. Записах се и в орхидеената тема, понеже това беше първата орхидея, която подарих на майка ми...

devi4ca, много ти благодаря за отзивчивостта. Майка ми има дузина розови, даже вчера ги разсажда. Жълто нямаме май.  newsm78
 Искаш ли да правим бартер?  Grinning

# 280
Вчера на село посадих лилиумите, но забравих да взема луковиците на гладиолите. До кога ще е добре да ги насадя и тях?
И за лалетата имам въпрос, ако са насадени едно до друго червени и жълти лалета, възможно ли е червените да повлияят на жълтите в промяна на цвета им? Забелязвам че на село всички лалета са станали червени, а имахме преди години и жълти  newsm78

# 281
  • в огледалото на живота

devi4ca, много ти благодаря за отзивчивостта. Майка ми има дузина розови, даже вчера ги разсажда. Жълто нямаме май.  newsm78
 Искаш ли да правим бартер?  Grinning
Peace
Може!
Пиши ми на лични адреса си.

# 282
Ще си позволя да задам един лаишки въпрос - четох някъде, че петуниите трябва да се пазят от дъжд. Тогава как биха живели на балкон?

Засега просто съм обърнала сандъчетата към вътрешната страна на балкона, където съвсем слабо пръска при дъжд, не че е проблем, но все пак мястото им е от външната.  newsm78

# 283
Миналата година ми бяха на двора петуниите ,поливам ги с другите цветя ,с цедка на маркуча ,отгоре ,скъсаха се да цъфтят до есента...така че виреят и навън ,под дъжд 

# 284
  • Велико Търново

Доника,моето алое беше виснало много несиметрично в началото на пролеттта и го чупнах на няколко места.Клонките подарих,а сега цветето е с много красив и оформен стайлинг SunglassesАко не ти е жал,''подстрижи го''....

Може ли снимка на алоето с прическа, че да преценя нашето на какво дередже е?

Общи условия

Активация на акаунт