Красотата на земята сме събрали в цветята! Пролет-Тема 66

• 52 178
  • 736
  •   1
Отговори
# 330
Значи утре ще е денят на рязането. Ако разбрах правилно да режа и двата клона... Ще видя.
Много зверско е подкастрена юката на Нели Марч... Чак ми стана мъчно...
Но благодаря за идеята за трион. Дали не трябва да я покрия с парафинче отгоре?

# 331
Ех че хубави снимки сте показали.Личи си че почва сезона на многото разцъфтели цветя и скоро темата ще е пълна във всеки пост със снимки. Laughing
Хайде и аз да се похваля ,че днес получих доста цветенца от денима-Благодаря!!! Hug
Девичка-ако не се хване здравеца пак ще пратя ,ама ще надпиша от горе-не прегъвай! Naughty hahaha
Ето и моите нови придобивки от вчера,две петунии и едно бяло цигане.

А това мутирало цигане е от миналата година,но е с много големи листа. newsm78
Скрит текст:

втората азалия ще цъфти
Моята детелинка,станаха огромни и цъфтят в момента.

Скрит текст:

тази петуния презимува вън и сега цъфна.
Запалена от някои съфорумки си купих фуксии. hahaha

терасата и тя е накичена с цветя.
Скрит текст:

Кажете как от един корен може да цъфтят два различни цвята? newsm78
Скрит текст:

една бяла роза почти отворена
Стига ви толкова.
Тук продължава да вали,беше спряло в сряда и снощи като се изсипа един порой и цяла нощ и днес не е спряло да вали. Sad
Приятни почивни дни момичета!

# 332
  • Пловдив
Писенце, пак е разкошно при теб! Това лошо време ме кара да съжалявам, че не мога да дойда. Ама защо не каза, че искаш фуксии -имам една малка от моята (аз само един вид имам).
Нели, да, от Дончева ми е, вярно  Embarassed Виж каланхоетата от нея ги помня кои са. А в градинката на преден план една шарена трева ли е? Много е красиво....
midkoo , чудни са цветята!
За азалията не мога да дам съвет.
Сега да покажа лилиумите ми в момента- големите са миналогодишни, малките- тазгодишни. Тук съм ги вкарала вътре, да не ги удави дъжда  Grinning

# 333
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
...
А това мутирало цигане е от миналата година,но е с много големи листа. newsm78

...

ooooh! прилича ми на далия, не на циганче  Blush

луковете цъфнаха Simple Smile и още много други, но от толкова дъжд и мокрота не можем да идем до градинката  Confused

# 334
  • DE
Фръц-пръц пък аз си имам слънце, искате ли малко да ви пратя smile3534
Гледах, гледах, гледах...много цветя бе хора.
Аз нямам нищо за показване, затова, само цъфналата дюля

# 335
  • Пловдив
Айде де!

Не ви знам какви цветарки сте, обаче вие разбирате ли от тенденциите във флористиката, а? Аз още сега ще изтичам под дъжда до магазина да си потърся билки и подправки, за да съм в крак с модата...  Sunglasses

# 336
Айде де!

Не ви знам какви цветарки сте, обаче вие разбирате ли от тенденциите във флористиката, а? Аз още сега ще изтичам под дъжда до магазина да си потърся билки и подправки, за да съм в крак с модата...  Sunglasses

въх! аз съм била на гребена на модната вълна!  Crazy

чакам само флористът да каже нещо за дървета на балкона и веднагически си признавам и за тях  Blush

шегата настрана, миналата година пуснах за опознаване едно 'найденче" пораснало, незнайно как, в една от саксиите.
зимата листата му опадаха, а напролет наново се озелени  Crazy
още не мога да го разпозная, но все повече ми заприличва на люляк. или на бугенвилия  ooooh!
но не съм сяла нито едното, нито другото.

# 337
  • Бургас
Брейй,много цветно взе да става Heart Eyes откога го чакам този момент.
Градинките ви са прекрасни,за теменужките които Таня показа,нищо няма да казвам,като дойде време за продажби и аз ще се наредя най-вероятно Mr. Green
Ради,много стилно си ги подредила фуксиите,не е лудница и натрупано като при мен Embarassed
Нели дърво става това,ще ходи в градината като имам възможност,че и днес цял ден дъжд,за сега го сложих в саксия.
ето
Скрит текст:
Днес шетах по балкона пак,пресаждах,подреждах и направих малко снимки.
това кученце много ме радва

чакам два амарилиса или по точно един амарилис и един хипеаструм Simple Smile
Скрит текст:
новата петуния е вече настанена
Скрит текст:
ето я моята тъмна петуния
Скрит текст:
и малко мокри снимки от двора Grinning
мини розичка с пъпки,като цъфне ще я покажа пак,много е хубавка
Скрит текст:
това дето се извисява в небесата е алиум,ама накъде хукна Laughing
Скрит текст:

Скрит текст:
по хубава снимка на къдравелко

и още един папагал

стига ви толкоз,утре пак Mr. Green
Добри аз май се сещам,че показваше нещо,мисля,че моето предположение беше дипладения.

# 338
денима, кученцата са приказни   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

аз пак ще снимам и пак ще разчитам на вас да го разпознаем Simple Smile за сега не се очертава да цъфти, та няма как да го познаем по цвета  Hug

ooooh! не знам вие как сте, но аз или нямам батерия или зарядното е кой знае къде, или кабела е изчезнал, а от оня ден - ново двайсет  Confused телефона ми не показва снимките. вижда се колко са големи, кога са правени и толкова.  Tired

явно много съм се хвалила с китки, дървета и зеленчуци и ме наказват със снимково мълчание  Sunglasses

ще чакам вие да се хвалите  Hug

# 339
st. Dobri със сигурност е цигане0защото корена и част от листата останаха.До преди дъждовете беше с малки листа.
Явно дъжда е бил много наторяващ или с радиация и е мутирало. Joy
ето снимка от преди дъжда.
Скрит текст:
Денима,страхотни са кученцата! Heart Eyes
Бялата азалия  е красота и ще бъде следващата запланувана покупка. hahaha

# 340

Thinking може и да съм се объркала, вижда ми се, че листата им са много различни.  Thinking

# 341
Танче,обичам те! Heart Eyes
Иначе си харесах с пъстрите листа ,жълтото и странното.  Wink
Маце,на теб само можем да ти завиждаме! Simple Smile

# 342
  • на 90 км от морето
 Whistling Whistling Whistling Свиркам, Танче Simple Smile Радвам се, че алоето върви добре, а и другите китки също  Hug

И за кактуси, и за каланхоета Blush Кактусите ги оставих навън в един закрит кашон, но така че да го огрява слънце. Бяха добре поне до края на януари, а след това като ги проверих се бяха спихнали и на нищо не приличаха. Какво им стана, дали измръзнаха или нещо друго - не разбрах  newsm78 А каланхоетата ми са едни от многото цветя, които не понесоха климатиците тази зима  Cry За другата зима ще видя какво ще измисля. Иначе зимата ще си заминават китките, а пролетта ще ги възстановявам.

Аз имам няколко нови теменужки, но ще снимам утре  Peace Надявам се скоро да се сдобия и с калибрахое. Един добър човек ми обеща  Heart Eyes
Това е от мен  Heart Eyes Hug

# 343
  • Бургас
Добрия човек обеща и на мен калибрахое,ама да видим Laughingвчера ходихме,но в Бургаските борси много скъпи.Не си струваха парите.
Танче,аз сега чак видях за флористиката.Ми аз съм в тон значи с тенденциите Mr. Green щото всичко имам Laughing и китки и ягоди и подправки.

Последна редакция: пт, 25 апр 2014, 23:23 от denima

# 344
  • DE
Значи, опънала съм се сега и чета и разглеждам и ви се радвам Hug
Много красиво, много цветя!
Аз по описанията на оня чичка за модерни балкони, съм абсолютен селчо Mr. Green
На моя полу- балкон, че и на около само мушката.

Денима, кучовците са толкова красиви!
Танче, бе...да не се халосваш. Лилиумите щели да се намокрят от дъжда....
Марш ги бързо обратно на балкона, да се окъпят hahaha

Аз пак досаждам-но какво да снимам, като няма друго Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт