Красотата на земята сме събрали в цветята! Пролет-Тема 66

• 52 174
  • 736
  •   1
Отговори
# 360
  • Пловдив
Подариха ми кафе арабика. Някой знае ли как се гледа в домашни условия?

Инфо има например тук или на много други места като потърсиш. Личен опит не мога да споделя.
МХ, много са красиви!

# 361
Момичета, идвам със спешно питане за един спатифилум - пресадих го в друга саксия с нова пръст, но новото място е по-тъмно от предишното/четох, че вирее и на по-тъмни места/. Възможно ли е от това да му клюмнат листата и има ли шанс да се съвземе..един вид да е стресирано само от прехвърлянето, или ще се съсипе newsm78

# 362
Да,много красиви!  Peace
Ето малко снимки и на моите лалета:

# 363
  • Пловдив
О, nezito , надникнах в темата и направо онемях. Спиращи дъха са лалетата ти! Браво! Особено онова оранжевото, а и бледорозовото. Изобщо- красота! ooooh!

# 364
  • Пловдив
Нези, прекрасни! Тия със зеленото по тях са ми мнооого любими!  Heart Eyes
Момичета, идвам със спешно питане за един спатифилум - пресадих го в друга саксия с нова пръст, но новото място е по-тъмно от предишното/четох, че вирее и на по-тъмни места/. Възможно ли е от това да му клюмнат листата и има ли шанс да се съвземе..един вид да е стресирано само от прехвърлянето, или ще се съсипе newsm78
Да, може и от пресаждането да е. Нормално е да е омърлушен известно време, но все пак очаквай и вариант да не се съвземе. Като цяло е издържливо цвете.

Ама и аз днес като черна станция след всеки пост....

# 365
  • В полите на Пирин планина
Нези,много са ти хубави лалетата,но това първото бяло и жълто #Crazy ако щеш ми вярвай, но нощес чак го сънувах  Laughing

# 366
  • на североизток от Рая
 Онемях пред лалетата ви!  Crazy

Нези, ти пак си безмилостна.
 Нези, пролетна зодия ли си? Казват, че хората, родени през пролетта, са големи градинарки. И двете ми баби бяха зодия Риби, и двете гледаха цветя, особено едната беше с голям усет. Ти Риби ли си?

# 367
Не ,Нели,точно обратното-есенна зодия съм. Скорпионче.   Wink

# 368
  • ГОре на черешата...
Тази нощ ще спя щастлива Party! Очите ми са пълни с красота /Нези   bouquet/, взех решение, което ме тормозеше дълго време и сега съм спокойна. Вярвам, че е възможно най-правилното и терзанията ми сякаш се изпариха...Нели, благодаря ти, беше важно да имам подкрепата ти! Има-няма два месеца и ще се хваля Flutter...

# 369
  • на брега на Дунава
Пролетта си е прекрасно време и цветята й са вълшебни.

# 370
  • на брега на Дунава

# 371
  • Бургас
Привет народе!Прекрасни лалета видях.Догодина май ще увеличавам колекцията и аз,тук там има празно Mr. GreenПри нас е все дъждовно и не става много за работа в градината,но вчера макар и мрачно не валя,та се опитах да вкарам малко ред,поне в цветната градина.
Сега съм с мускулна треска,но съм удовлетворена от резултата.
Заслуга има и човека дето ме сръчка  Wink даже си преизпълних плана  Mr. Green
Ето изглед от горе.

ето и малко в по близък план на отделните части.
Скрит текст:
тука има кандилки,парички,камбанки,клематиси,рози,карамфили които вече са напъпили и съвсем скоро ще цъфнат
Скрит текст:

ъгълчето ми с хойхери,хости и папрати
Скрит текст:

тука лилиуми и далии
Скрит текст:
Вчера не успях да си засадя разсадите,надявах се днес да успея,но пак вали Sad дано по някое време светне слънце да се мятам.
Лека и успешна седмица ви желая!  bouquet

# 372
  • София
Е, не мога да не се поФаля с новите придобивки Wink

# 373
Отрязах юката. Само единия клон, че ми дожаля. Върхът натопих във вода, а пънчето разделих на 3 и поставих във влажен пясък. Съндъчето с пясъка е в найлонов плик - добре ли е така?

Денима, чудесна градина имаш!
А лалетата ви са направо прелестни! Всяка година ли са еднакви? Аз нямам много място и имам само няколко различни вида лалета, но ми се струва, че се променят...

# 374
  • в огледалото на живота

И да ви помоля, ако видите такъв хибискус някъде по големите вериги, да ми свиркате тук в темата или на лично.
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1.0-9/12 … 6_676843367_n.jpg
Бях подарила такъв на майка ми, тя много си го харесваше, обаче цветето си замина тази зима.
Не е по големите вериги магазини в наличност,но ако държиш да е същият може да поръчаш такъв от сайта на замъка/градина...линка ми излиза като спам... Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт