Красотата на земята сме събрали в цветята! Пролет-Тема 66

• 52 152
  • 736
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Ето едни кактусчета при мен, които в най-скоро време ще ме зарадват с цвят:

Имам и други цветя за покзване, но.........не разполагам с много свободно време. Sad Ако успея, утре ще снимам и ще покажа. Simple Smile

# 436
Матце и Изма-не съм съгласна за мушкатите съхранени по този начин-извадени и във вестник. Naughty
При мен се получи,но аз оставих листата-свежи са и тръгнаха корените.Бяха на хладно,температурите не са падали под 0 градуса,но и не са били по-високи от 15.Утре ще сложа нови снимки да ги видите.
Видях страхотни снимки! Heart Eyes
а аз ще ви покажа утре от градинката на майка ми,че вчера и днес много ме ядосва интернета. #Cussing out

# 437
pisenxeto , браво, при теб са поникнали. Grinning
Моите бяха толкова сухи, че просто нямаше как да изкара нещо.
Нели, благодаря! Аз съм виждала тези парички(сухите), но не знаех от какво цвете са.
Денима, и аз да си кажа за кученцето - разкош! Не съм виждала такъв вид.
А и всичко, което си показала е много свежо и красиво. Grinning
Amiamo , аз изхвърлих моите кактуси Sad Хвана ги някаква болест, опитах се да ги чистя и накрая ги метнах. Сега имам 2-3 нови, ще ги снимам и покажа.
Когато цъхнат твоите, да ги покажеш. Grinning

# 438
  • Fort Worth, TX
Добро утро.Отдавна не съм писала, но то и нямаше какво да покажа.Стартирах началото на сезона.Бордюрни, каскадни-неизвестен още цвят и калибрахое.Имам и калдъръми в начален растеж.Показвам ви началото , а следващия път ще е като са в обилен цъфтеж.Приятен ден от мен.

# 439
Добро утро с последните лаленца и най-новия цвят на Хипеаструма.  Simple Smile

# 440
  • София
Izma, кактусите са много податливи на заболявания. И вредителите много ги обичат.Аз сега се боря с една скаличка да оцелее.Спасих една малка част, за останалата е под въпрос ще я бъде ли или не.
Заразения кактус, който купих зимата е успешно спасен!  smile3535

Разбира се, че ще покажа цъфналите кактуси. Simple Smile

Момичета, имам проблем с едното коледниче. Падат му здрави, свежи  листа. Не мисля, че го преполивам. Помагайте със съвети.  Hug

# 441
  • SHOOT ME 10 $
Здравейте!
Кремито,Страхотни петунии! Луднали са! Не мога и не мога да ги завъдя.
Изглежда мястото не им харесва.Тази година направих нов опит ,да видим...
nezito, Превъзходни лалета...неам думи! Браво

Моите пламъчета...в идентична ваза, нали

# 442
  • Fort Worth, TX
Защо да не можеш Митко?Какво им се случва?Как ги третираш?Вероятно въшки или акари ги морят.Има ли слънце там където си ги сложил?

# 443
  • SHOOT ME 10 $
Изглежда слънцето не им е достатъчно (оскъдно) иначе са чисти от страна на вредители, но не се отказвам Hug

# 444
  • Fort Worth, TX
Ти сигурен ли си , че са чисти.Понякога съхнат , без да се виждат вредителите.Я ги пръскай на 2 седмици с Моспилан.Слагай им течна тор 1 път седмично и ако и тогава нищо не стане пак ще говорим. Grinning

# 445
Моля да посъветвате и мен с какво да пръскам против мушички. Струва ми се от влагата има по всички саксии, летят си около тях и живеят в почвата.  Sad

# 446
Креми-завид за петуниите!Страхотни са.
Нези-много красиви лалета,ще чакам с нетърпение разцъфтелите рози.
allaya-виж на първа страница на темата има съвети!
 Тук до преди малко грееше слънце и бях в градинката да си я нагледам,да ама заваля дъжд и ни изгони.Снощи пак е валяо доста и е кално.

# 447
  • Fort Worth, TX
Моля да посъветвате и мен с какво да пръскам против мушички. Струва ми се от влагата има по всички саксии, летят си около тях и живеят в почвата.  Sad
Моспилан.

# 448
Благодаря ви, прочетох и 1-ва страница.
Още сега ще сложа кибритени клечки. (колко време да стоят)? Ще купя и Моспилан.

# 449
  • на североизток от Рая
Благодаря ви, прочетох и 1-ва страница.
Още сега ще сложа кибритени клечки. (колко време да стоят)? Ще купя и Моспилан.

Клечките да си стоят, не ги махай. Аз най-редовно слагам без да има нужда. След време ги махам.

А мушиците да не са от преполиване? Засуши малко цветята, нищо няма да им стане.

Нези, много интересни лалета си показала. Гледах ги няколко пъти.  Heart Eyes

Креми, дълго да цъфтят петуниите ти и да те радват. А ти радвай нас със снимки.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт