Красотата на земята сме събрали в цветята! Пролет-Тема 66

• 52 123
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте!  Simple Smile
Малко китки и от мен -

За съжаление не виждам жълтичкото си мушкато-или още не е цъфнало или не е оцеляло. Confused За всеки случай днес си поръчах друго от Сортови семена.  Wink

# 541
Пауловнията е един от най-бързо растящите дървесни видове, но аз го харесвам и искам заради прекрасните му цветове.

http://1.bp.blogspot.com/-DxyJeUCOM9I/T5jjfl5a-XI/AAAAAAAAAe4/KU … %D0%B8%D1%8F4.jpg

# 542
  • ГОре на черешата...
Нези, красота Peace!
Мушкатата не са ли им малки саксиите, тези, които си сложила в кашпи.
Моите са пълни, ама пълни с пъпки, само 2-3 слънчеви дни им трябват и ще ви залея със снимки, ама на - дават другата седмица проливни валежи, пфу...

# 543
  • на североизток от Рая
 Незиии, детелинката ме грабна! Очите ми останаха. И всичко останало  е прекрасно.  Heart Eyes

Без да споменавам имена ще кажа, че цветята, показани напред са невероятно зареждащи за мен. Имам нужда от красота.

Имам две нови цветенца, а преди часове засадих в малката си градинка чимшир. Беше вкоренен, дано мократа почва и дъждовете да му помогнат да се прихване по-бързо.
 Розите ми са напъпили, но искат слънце, а при нас го няма от дни. И пак вали, а колко ми е студено...

# 544
  • В полите на Пирин планина

Нези това мушкато ли е ?

# 545
  • на североизток от Рая
 Не съм Нези, ама да отговоря вместо нея - да, мушкато е. В нас едно такова днес е отворило едничък цвят, бяло е.

# 546
  • ГОре на черешата...
Аз друго се сетих - ще ми се глоксиния да си взема - вчера обиколих при нас - няма. А така ме е яд, онзи ден като ходихме в Тетевен имаше прелестни - кичести в розово и лилаво, с беличко по края, седях, гледах и не си взех - викам си как ще я крепя в колата...и сега все за тях си мисля Confused...

# 547
Мариетка,ама те не са толкова мънички-от средните са . А и мушкатата са малки,та мисля,че им е добре.  Peace
Нели,вече е отговорила -да мушкато е.
И при мен всичко е в пъпки,само малко слънчице да имаше.  Confused

Нели-и тук -     bouquet - ти си знаеш защо!  Heart Eyes

Последна редакция: сб, 10 май 2014, 21:55 от nezito

# 548
  • Schwarzwald
Здравейте!

Иииимам нужда от помощ!  Thinking

Заради мухата дето ми влезе в главата, съм накупила много луковици бегонии.
Обаче! едните поникнали с по един стрък, а другите с по няколко. И ми се струва, че първите изобщо няма да са каскадни... Naughty

Имате ли снимки на бегонии, за да сравня с моите? Кои са каскадни, кои нормално растящи нагоре.
...за да ги подредя докато му е времето и да не ги мисля повече...

Благодаря предварително на отзовалите се!

# 549
  • на североизток от Рая
 Аз ще покажа моите бегонии, които са нормално растящи. Не вземам каскадни, сякаш не ми допадат много и като израстнат ми изглеждат келяви. Лично мнение, харесвам ги като нацъфтят, обаче.

стара снимка е, показвам я просто заради цвета, от листата тук не се добива представа каква е.

Не съм качила нови снимки на бегониите си, затова и тези трите са стари. Като ги кача, ще покажа тези дни.  Peace

Нези,  Hug! Няма случайни неща.  Wink

# 550
  • ГОре на черешата...
Нели, и бегониите, и новата ти премяна са разкошни  bouquet!
При нас слънцето грее, топло е и аз щракам ли, щракам Blush...

Любимите ми мушката разцъфтяват едно по едно -

А пъпки, пъпки...

Листата на  Mrs Salter Bevis са с много интересна окраска:

Калибрахоетата растат и цъфтят:

Дипладенията скоро ще са окичи с цветове:                     Авокадото:

Я вижте кой най-сетне се стресна и реши да ме зарадва  Laughing:

Една нежна тревица и един косматко:

Газаниите, дето зимуваха в училище, не спират да цъфтят  Shocked- на втора година са вече, мислех да ги оскубя, ама са пълни с пъпки

И понеже днес само за сладолед с децата излязохме  Whistling Crazy Mr. Green - не можа да изтрае сърцето ми на тези красоти:

И разбира се, нещото, което ме направи мнооого щастлива  Party - намерих си, при това кичести

Ах, как чакам само да разцъфнат:

Не съм гледала такива, приемам съвети - като за начало - в чинийката ли да поливам?

Изчезвам, да не ме баннат за претоварване на сървъра  Crazy

# 551
  • на североизток от Рая
 От магазина се връщам, уморих се, седнах да се разсея преди да правя друго и ти, Мариетко, ме заля с красота. Ахкам и охкам, и по мушката, и по калибрахоета, но най-много ме радват газаниите. Обичам ги, както обичам и герберите, големите им посестрими. С гербери бях на сватбата си, отдавна ги обичам значи. И аз имам една газания от 9 май, но не  е отворила цвета си още. Има пъпки, ще я покажа. И калибрахое си имам, нежничко с три малки цвята е все още. Всичко показвай, никой няма да те банне. То това остана. А каменното цвете аз си го поливах и в саксийката, и в подложката. Знам, че трябва в подложката, както при теменужките, но не винаги спазвах това. Вече нямам, то изгни миналото лято като цъфтя дълго. Иначе свекърва ми имаше едно червено, но май не го виждам и него вече. Красиви са!

Благодаря ви за поздравите за празника ми оня ден!   bouquet

Хубав следобед!

# 552
Ох, искам бегонии, искам каменни цветенца, искам различни хибискуси, искам мушката и сакъзи  Crazy

mari_eta, nezito- имайте милост  Hug С такива красиви снимки скоро няма да остане празно кътче у дома  Mr. Green

# 553
Цъфтя и прецъфтя, но все нямам време да го покажа...

# 554
  • Русе
Уааааууу,Мариетка,Нези, станах разногледа! Много,много красиво!
Розите на Денима и Писето,както и всичко из градинките ми харесва много!
Нели,много щастие и любов ви желая!  Hug Хубави цветове бегонии си показала!Дано и тази година ти нацъфтят така хубаво! Аз досега не съм гледала,но отдавна исках каскадни и затова такива взех. Едната разцъфна и вече знам какъв цвят е...жълта! Харесва ми! Не им знаех цветовете,три грудки микс бяха, но едната изгни.
Мацеее, не знам дали ми видя предната снимка на бегониите  Crossing Arms, но идвам да покажа още! 

И едно мушкато

Общи условия

Активация на акаунт