Красотата на земята сме събрали в цветята! Пролет-Тема 66

• 52 130
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
Момичета,  кажете  ми защо циганчето ми е цялото в пъпки, но не цъфти, а си опадват пъпките неразцъфнали, за преполято, не е преполято на южна тераса е  Sad

# 526
  • DE
Привет!
Видях, четох и имам за коментар-но е още ден и имам работа Laughing
------------
dididi
, какво е "пауловния"?
*Star* , марш го бързо цигането на сянка-хич не обича много слънце.
Затова падат пъпките неразцъфнали.
Нели, празник имате у дома-бъдете здрави и щастливи Hug
-----
Другите цветя по-късно Mr. Green

# 527
  • на североизток от Рая

Честита годишнина на Нели  bouquet! Бъдете здрави и много щастливи!

Нелко,
честито и от мен, да сте живи и здрави и винаги влюбени Hug

Благодаря ви, мили приятелчета!  Hug Поздравите ви ме стоплиха. А сутринта много рано Мариета ме поздрави по телефона. Думите, които казва, се леят като поточе, така нежно говори, може да стопли  и най-коравото сърце. Цял ден чувството, че я чух, ме държи свежа и ме направи щастлива.  Heart Eyes

Нели, празник имате у дома-бъдете здрави и щастливи Hug
-----

Маце, благодаря  и на теб, че въпреки натоварения делник, намери време да напишеш добри думи.

Чувствам се добре сред вас, макар и не съвсем както преди...

# 528
  • Бургас
Нели,честито и от мен,дълги години щастие ви желая!!!
*Star* ,много ги нападат акари,ако мислиш ,че не е от преполиване или засушаване най-вероятно има гадини.
Хайде пак да не съм без нищо,една жълта роза започва да отваря пъпки.

# 529
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Здравейте, влизам с запитване. Закупих си от Кауфланд Бугенвилея, отдавна ги гледам, чудя им се, скъпи ми се струваха, както и неразумна инвестиция, защото съм сигурна, че няма да оцелее при мен... но като ги видях евтинки, не се въздържах! Та, приемам съвети за правилно отглеждане, от тези от вас, които отглеждат успешно това цвете. В нета попрочетох това онова... Чудя се д ая пресаждам ли? Тя сега се води, че цъвти?!

Това келявото време, още никак не ми е цветарско да си извадя цветята и да си наредя балкона.... Confused

Нелко, честит ти празник!   Hug Сърдечни поздрави и пожелания за щастие!

# 530
  • Пловдив
Честита годишнина, Нели! Пожелавам ви още дълги години щастие! И това с дребния шрифт да не го виждам вече...  Naughty
Мацко, това дърво е пауловния.
Аз ще съм почти по темата този път  Simple Smile

# 531
  • Бургас
Бугенвилеите за мен са много непретенциозни.Имам 6 броя,първата ми изкара втора зима при мен,останалите са от миналата пролет,т.е. една зима.
За да цъфти иска пълен пек,издържа на студ,тях последни ги прибирам със сакъзи и мушката и най-рано ги изкарвам.Зимува на хладно.Ако няма опция за студена стая е добре да и се осигури много слънчево място.
Поливане-лятото в жегите всяка вечер,зимата оскъдно но редовно,колкото да не пресъхнат.
Това което съм чела е,че обичат дай им е тясно,да не са в големи саксии.Нямам наблюдения по въпроса,при мен всички си вървят всякак.

# 532
Момичета, идвам да си платя цветния данък и да покажа придобивките ми от devi4ca  Heart Eyes

Цъфнало жълто каланхое- http://prikachi.com/images.php?images/166/7314166t.jpg
Сакъзче- http://prikachi.com/images.php?images/167/7314167V.jpg
Еленови рога- http://prikachi.com/images.php?images/169/7314169d.jpg
Отново каланхое- http://prikachi.com/images.php?images/170/7314170P.jpg
Иииии такова цвете досега нямах  Heart Eyes  http://prikachi.com/images.php?images/173/7314173Y.jpg

Просто днес ми е един вихър от емоции, професионална мечта е на път да се сбъдне и още не мога да повярвам.  Crazy

Девичка, благодаря ти!   bouquet

Нели, честита годишнина!  Hug

Днес съм тотален заплес  Blush

Последна редакция: пт, 09 май 2014, 19:37 от Инат до откат

# 533
  • В полите на Пирин планина
Нели,честита годишнина!  Hug

# 534
А Нели-чакаме почерпка! Naughty
Честита годишнина-много щастие,късмет и любов!!!  bouquet
аз днес поседях следобяд на двора и се пекох на слънце-чак беше задушно.Мъжо поливаше ,че е сухо.Бялата роза така е нацъфтяла,а карамфилите ухаят страхотно!!! Heart Eyes
Хайде лека ви вечер!
Скрит текст:
Дано някой се сети да направи нов чат. Confused Wink

# 535
  • DE

Цитат
Маце, благодаря  и на теб, че въпреки натоварения делник, намери време да напишеш добри думи.

Чувствам се добре сред вас, макар и не съвсем както преди...
[/quote

Нели,какви са тези драми сега-нещо не ми е ясно.
Явно нещо съм изтървала, но не можеш да кажеш, че не сме любезни и внимателни били винаги към теб.

Заваля най-после и у наше село. Зарадвах се на дъжда, че поля малко.
Тъкмо добреидва сега, че засях доста цветя в градината.
Резултата ще показвам някъде към края на Юни Mr. Green

# 536
  • на 90 км от морето
Нелка, Честита годишнина и от мен. Още много години да се обичате и подкрепяте  Heart Eyes Hug

Аз имам нови придобивки. Надявам се утре да ми остане време за снимки  Embarassed

# 537
  • Пловдив
Здравейте ,цветни момичета! Смятам да ви следя ,защото съм в майчинство и мога да се отдам на цветятя у нас и в градината,за които не полагах достатъчно грижи,миличките-само любов им давах. Та- имам драцена,която е доста стара-поне на 10 ,че и повече години,листата й пожълтяха зимата и почти окапаха. Какво да я правя,как да се погрижа за нея-смяна на пръстта,торене,орязване отгоре или си е вече старичка и това е естествен процес?

# 538
  • Пловдив
смяна на пръстта,торене,орязване отгоре
Ами действай де  Simple Smile

# 539
Благодаря за отговорите момичета, явно ще са скрити на сянка циганчетата  Peace

Общи условия

Активация на акаунт