Красотата на земята сме събрали в цветята! Пролет-Тема 66

• 52 133
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
Леле какви градини какво чудо, азсъм я закъсала, но днес си купих 3 сакъзчета за 5 лв.  Mr. Green
И нещо много интересно. утре ще наснимам и покажа.
Момичета търся си метална лейка, като от едно време, вече не ги продават май. от Пловдив съм.
daskal77 Как постигна толкова гъст райграс. Моят е много рехав. сях нов преди няколко дена в едната част на градината и го омесих с пудра за мравки. обаче вдигам аз една плочка и гледам една шепа райграс извлачен. Сигурно е тройно повече, опасни са мравчиците.
Сега от празника децата играха в/у тревата и на нищо не мяса. И тъкмо смятах да се похваля, че от 10 луковици гладиоли 10 са ми излелзи и те счупиха 2 с топката и свекър ми окосил 2 с косачката.  Cry Утре ще показвам снимки.   bouquet

# 511
  • В полите на Пирин планина
Малко цвят и от мен  Simple Smile

# 512
  • Бургас
Хайде и аз да се разпиша Grinning
Много хубави цветенца сте показали пак,браво на всички.А някой хора нямат спирка с новите покупки  Laughing
За това дето яде,е точно както е описала Мариета,утре пак ще проверя и ще полея с нещо за всеки случай.Рових и в почвата ,но нищо не видях.
Не ми се говори за гадини ,писна ми ooooh! от сега още Whistling
Мравките и моя райграс отмъкнаха,направили ли си полянка баш дето не трябва значии  Tired
Тука се очертава нещо красиво,до оня ден се чудих какъв лук съм садила,а то ирис било  Mr. Green

# 513
  • Пловдив
Шаварче, райграсът ни не е тазгодишен. И вашият ще се сгъсти. Мъжът ми всяка година го пръска с препарат против мравки, че са най-грозната напаст за райграса. И освен това, доколкото видях, при големите дъждове му хвърли някаква тор.
Като се сгъсти на втората, третата година няма никаква опасност от поражения при игра върху него.Ние всеки ден го тъпчем яко, като си играем с кучето, нищо му няма.
denima, чудесно многоцветно кътче се е получило, браво! Peace

# 514
  • Велико Търново
Айде да досадя с две снимки - цъфнаха хибискусите:

Леле, колко са хубавиииии  Heart Eyes А моята голяма китайка още хал хабер си няма за пъпки даже, а твоите вече цъфнали и прекрасни! На работа от преди месец и нещо сме си посяли пак китайки, да ги чакаме ли да завържат пъпки и да цъфтят или чак догодина?

# 515
Да ви покажа и аз моята скромна градинка Blush, че поснимах днес с телефона (цветовете не станаха мн добри):

Бегония
Сакъзче 1
Сакъзче 2
Сакъзче 3
Петуния 1
Вербенка
Петуния 2

И като съм почнала да питам някой знае ли защо сакъзчетата понякога вместо цветчета им излизат едни като зелени пръчки от пъпките? Embarassed

# 516
  • Бургас
В зелените пръчки са семената,не винаги правят обаче.И аз да питам сакъзче 3 не е ли мушкато newsm78 така ми се струва по листата.

# 517
То на мен ми се струва че всички са мушката  Wink

# 518
  • Пловдив
 То и мен ми се струва, че и трите сакъзчета са мушкати.  Mr. Green

Да се похваля тихичко- всичките ми големи теменужки са с пъпки! Много от тях за първи път ще ми цъфтят!

# 519
То на мен ми се струва че всички са мушката  Wink

Няма да се учудя, миналата година си бях взела сакъзче вместо мушкато, тая година обратното Laughing Как ги различавате, да знам следващия път? Ххахаха, много съм зле!

# 520
Листата на мушкатите са мъхнати и по-жилавки, а на сакъзчетата са гладки и крехки.

# 521
  • Варна
Шаварче,
виждала съм метални лейки из Варна, виж в магазините от рода на Вулкан 3 (Не знам има ли го при вас), железария, нещо такова...

# 522
  • ГОре на черешата...
Мушката са  Peace

Танче, чакам с нетърпение да покажеш красавиците!

Надежда
, благодаря  bouquet! Може и да цъфнат на есен, зависи колко бързо ще растат.

Честита годишнина на Нели  bouquet! Бъдете здрави и много щастливи!

# 523
  • Варна
Нелко,
честито и от мен, да сте живи и здрави и винаги влюбени Hug

# 524
Аз нямам много цъфнали цвета. На терасата е само това, което не съм сигурна какво е, но ми прилича на годеция.
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/t1.0-9/10 … 79936331536_n.jpg

И да се похваля, че от осем години се опитвам да си отгледам пауловния от семенца и за първи път ми поникнаха!
https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-frc3/t1.0-9/10270278 … 75033569826_n.jpg

Общи условия

Активация на акаунт