Красотата на земята сме събрали в цветята! Пролет-Тема 66

• 51 479
  • 736
  •   1
Отговори
# 30
plams12 , при мен понякога най долните листа исъхват и ги махам. Говоря когато самата орхидея има поне 4,5 листа. За мен не са толкова капризни, поне фаленопсис.
Танче, така искам да си купя няколко бебешоци от теб, ама къде е чак август месец и си мълча.
Моята орхидея едната изкарва май още един цветонос. Тази която я купих без цвят.
Ето три снимки от днес.
Скрит текст:
http://media.snimka.bg/s1/3337/032918511.jpg?r=0
http://media.snimka.bg/s1/3337/032918512.jpg?r=0

# 31
Момичета, пак съм аз с въпрос. Накупих си много сакъзчета (надявам се поне този път, хаха), обаче ми прави впечатление, че точно преди да се отворят, изсъхва целия грозд с цветове. Най-много едно-две да се отворят и не мога да разбера защо. Иначе изглеждат здрави. Някой сеща ли се какво може да е?  newsm78 Аз съм доста боса в цветята...

# 32
  • DE
Здравейте!
Времето ми е малко "кът" и не съм чела назад-затова без коментар сега Embarassed

Това е от днес

И жълтото мушкатце ми се усмихна

# 33
Да се запиша и аз в новата тема . Wink
Маце,благодаря много!  bouquet
Давам линк към албума ми във фейсбук,защото нямам време да качвам снимки. Дано да успеете да го видите.
https://www.facebook.com/nezabravka.lubova/media_set?set=a.67625 … 872691&type=1

# 34
  • ГОре на черешата...
Маце, и мен ме усмихна мушкатцето Hug!
Нези, красота  bouquet! Какви лалета само, напълниха ми очите...!
Леле, Хекси, колко цвят имат орхидеите ти, благородно завиждам Hug!

Ето и моят цветен данък  Wink
Скрит текст:

Благодаря за стиснатите палчета - това е първата ми поръчка от една сватбена агенция, надявам се да има още много Praynig!

# 35
  • на североизток от Рая
 Аз не мога да видя цветята на Нези...Но пък знам, че са красиви!  Heart Eyes

Мариетко, усещах защо липсваш тези дни. Но ти такава красота си сътворила отново. Имаш нежна душа, страхотно въображение и фин вкус. Ще бъдат възхитени хората, които получат тези медени бижута/курабийки. Вкусът им е уникален, знам, но те по-скоро са за да радват очите, а не небцето.  Hug

Хриси, не биваше да пускаш снимката на орхидеите в скрит текст. Те трябва да се виждат. Прелестни са!  Hug

Обичам орхидеи, които цъфтят едновременно. Това си е цял късмет, да гледаш тази красота накуп. И аз имам две цъфнали, на третата първият цвят съвсем скоро ще се отвори. Тръпна вече. Дано да е утре!  Simple Smile

Маце, и твоята градина почва да ни радва. Като знам какво става като нацъфти всичко. Чакам снимките ти.  Hug

Рени, как си ти?  Hug

Танче, май  и аз ще се престраша и ще поискам да си купя от твоите теменужки. Но ми избери сорт, дето е непретенциозен. Щото аз съм претенциозна, да не се сблъскаме по нрав.  Mr. Green

И за неспоменатите има  Hug от мен.

До утре /може би/.  Wink

# 36
Матиета,ти си вълшебница!!!  Heart Eyes
Сигурна съм,че ще имаш още много,много поръчки!

Нели,не знам защо не го виждаш. Специално направих албума публичен. Confused

# 37
  • ГОре на черешата...
Благодаря ви, Нели, Нези  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Бих могла по цял ден да се занимавам само с това - доставя ми невероятно спокойствие...мечтая си за една малка пекарничка, в която да си седя, да си пека по една питка на ден и да си украсявам курабийките зад витрината...знае ли човек, може би някой ден...

И нещо мацнато съвсем набързо тази нощ:
Скрит текст:

# 38
  • на североизток от Рая

И нещо мацнато съвсем набързо тази нощ:
Скрит текст:

Имаш ръка, имаш търпение, носиш положителни емоции, а аз ще те наръся с вълшебен прах за късмет!  babydust7 Дано желанията ти малко по малко да се сбъдват!

Нези, пак проверих, но не се отваря албумът при мен. Нищо, друг път може да се получи, не се притеснявай за това сега.  Hug

# 39
Добър вечер-видях страхотни снимки !
Цветя,деца,курабийки и много приятно пролетно настроени момичета!!! Hug  bouquet
Хайде да покажа днешните придобивки. Mr. Green
Една петуния

Върбинка и пламъче

Скрит текст:
саксийките и те са нови  Laughing
Първата теменужка от Таня.За 6 месеца порасна доста. Heart Eyes
  -сега
и преди
Скрит текст:
Този лилиум е засаден преди около месец и чакам да цъфне,ако не стигне до тавана до тогава. hahaha
Скрит текст:
Ето и още едно цвете ,което закупих началото на март и вече вади листенца-червена кала,а жълтата сега се подава. Laughing
Скрит текст:
И разцъфналата азалия. Heart Eyes

И малко лалета и други цветенца.
Скрит текст:

Стига ви толкова за тази вечер.Чакам втората порция лалета да цъфне.Първата премина. Joy
Насадих латинки преди 5 дни и вече има показали се. Heart Eyes
Приятна вечер на всички!!!  bouquet Hug

# 40
  • Schwarzwald
Почти полунощ е... (...а ние сме още на "Ви"..., помните ли я тази песен..?   )

Добра нощ!  Wink

Пих едно хапче с кофеин и сега преглеждам всички форуми..., филми гледам... typeuu

st. Dobri, neli mar4, denima, благодаря за подкрепата! За съжаление треперенето ще се повтори и другата сряда  Sad

Нения, то... така се почва, 2 сандъчета, после още едно и т.н. Петуниите са добър вариант, ако са хубав сорт. Кофти е, че ако вали един по-силен дъжд или не дай Боже градушка, стават едни парцаливи... Тук при нас са много вървежни висящите сакъзчета.А ако все пак държиш на петуниите, вземи си разсад и хич не се разправяй със семена. Я станали, я не станали.

denima, чакам с нетърпение да видя папагалските лалета цъфнали! Дано те изчакат да се върнеш.
*sve*, радвам се за бегониите ти. Ама ме хващат комплекси. Моите засадих преди седмица и все още нищо не е избило. Рових ги, вадих ги, гледах, приказвах им. Нищо!
mari_eta, много хляб имам да изям, докато те стигна в майсторството в сладкарството...
agnesana, чудесни са зюмбюлските прически!
pisenxeto, 'де го намери това пламъче??? Мислех, че само есента цъфтят  Shocked

При мен почнаха да се отварят лалетата. Снимки в следващите дни ще покажа.
И аз като Матцето се протягам на слънце и гледам градината с кеф   Nature Sunny

Хубав ден Ви желая утре!
 Hug

# 41
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Здравейте,
една запалена цветарка пристъпва в темата и Ви поздравява с едни скромни каскадни теменужки!
Удивена съм от ръката на художник, с които твори майката Природа:

Страхотни красоти сте отгледали, аз те първа започвам да разпъпвам около себе си!

# 42
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
hada, ще стискаме колкото трябва Simple Smile Simple Smile Simple Smile и всичко ще е наред  Hug Hug

катяджин Simple Smile добре дошла  Hug

# 43
  • на североизток от Рая
 Добро утро!

Днес синът ми става на цели 10 години.  Heart Eyes Черпя ви скромно за негово здраве.

Кате, добре дошла!  Hug Ти  си идвала тук, но не оставаш дълго. Поправи се!

# 44
  • SHOOT ME 10 $
Добро утро момичетаа  и Аз!
Каде ми е кафето...?  newsm78

Сутрин ми плакне очите тая бяла ,ароматна ,тиха красота
и под нея нацъфтели иглики,лалета,шибои,нарциси  зюмбюли...
Опитайте

Общи условия

Активация на акаунт