Красотата на земята сме събрали в цветята! Пролет-Тема 66

• 52 165
  • 736
  •   1
Отговори
# 405
  • ГОре на черешата...
Нели, чудна градинка, представям си колко ти е хубаво там Heart Eyes!
Ох, Маце, право в сърцето ме уцели с тези мушката Hug!

Да ви кажа каква съм голяма бяла птица  ooooh! - вчера в Кауфланд гледах, гледах сентполиите и не си взех. Да, ама сега искам Crossing Arms. Пък вали порой Crossing Arms. И торта имам да правя Crossing Arms. Пфуууу, ще търча следобед под дъжда и ако са свършили тези, които харесах, абе голям акъл съм, няма що Outta Joint.

# 406
  • SHOOT ME 10 $
При Нели и при Мацето,е богаато

# 407
  • ГОре на черешата...
Прелестни са тези бели ириси, Митко, толкова нежни. И вкъщи има красив букет от тях, но тъмно сини.
Сега с риск да ви досадя  Embarassed - авокадо-дългуч  Laughing

Мушкатата са пълни с пъпки и започват да цъфтят:

Не се стърпях и излязох на лов  Whistling - калибрахое/досега не съм гледала, но Нели спомена, че цъфти много...

Това не можах да му уловя цвета - по-оранжево е:

И в комбинация:

Бебоците растат:

Новата придобивка:

Това е детката, която си донесох от мама - трябва да е бяла:

Хибискусите са пълни с пъпки:

И сега почвам със зелениите  Mr. Green Антуриумът ще ме радва:

Спатифилиумът също:

Това не помня показвала ли съм го - всъщност какво е  newsm78

Марантите пощуряха - гигантски са:

Джунгла  Crazy

На това бебе много се радвам, че отдавна исках такава бегония:

Такааа, отчетох се за 2 месеца напред и изчезвам, да не ям бой Whistling...

Последна редакция: пт, 02 май 2014, 16:02 от mari_eta

# 408
здравейте момичета. Може ли да се натрапя във вашата тема и да задавам малко глупави въпроси като съвсем начинаеща с цветята Simple Smile
за първи път ще сея цветя и съм си купила семена за теменужки,невен,и далия и лукувички за божури и един корен флокс. НО незнам кое,кога и как се сее. чувала съм че за някои цветя се прави расад,други напраги ги сеели но като не съм сяла реших първо да питам. ще може ли някой да ме посъветва

# 409
  • DE
лудо влюбена
, съвети със сигурност ще получиш...само уточни в градина ли, на балкон ли сте ги сееш?
Последните години има и зарзават и цветя и грозде и какво ли не по балконите Mr. Green
Нели, градинката е много хубава и чиста. Не я крий-показвай често разцъфтялото там!
Видях красиви лалета-и в балкана расли и много високо-близо до небето Mr. Green
Чудесни са!
Хекси, разкажи ми как докара така, че да се получи паяжина по зеленийките Rolling Eyes
Мариетка, тц, няма да те коментирам. Пък какво и да кажа... освен, Прекрасно!
Све, много са красивии цветята и снимките Hug
Не крий моля те онези, грамадните, нали знаеш какво Mr. Green
Покажи ги моля пак!

Немесия

Жълтурко

Пак бегонии

и циганетата

В парника и първите краставички

# 410
лудо влюбена, аз много не разбирам, но ми струва, че е късно сега да сееш семена newsm78
Нека и някой друг да каже.

mari_eta , красота!
Калибрахоето не е ли някаква петуния? На такова ми прилича Thinking
А онова, което прилича на дифенбафия, но не е, и аз имам такова, но така и не му запомних името Embarassed В момента му излизат нови листа, след цяла зима сън.
Да покажеш розата, когато цъфне.
Честита ти теменужка! Grinning

Аз се сдобих с две клончета от кит. роза и съм ги сложила във вода. Дали ще пуснат корени? Нещо ме съмнява Thinking Листата им взеха да увяхват.

На Нели градинката е много хубава! Grinning Какво е това лилавото цвете? Много нежно изглежда.
Матце, направо ме разби с тази бяла бегония! Crazy Чудна е! И циганената, и немезията, и ти Laughing Hug

Све, хоята ти е разкош! Аз чакам моята да цъфне Rolling Eyes

# 411
  • ГОре на черешата...
Маце, циганетата са разкошни  bouquet!!!
Изма, да вид петунии са калибрахоетата, но по-дребни, каскадни.
Прилича, но не е дифенбахия, като ми остане време ще потърся какво е точно.
Китайските рози вкоренявай направо в почва - извади ги от водата, засади ги и покрий с буркан - не го махай, докато не се изпълни с нови листа.
Лудо влюбена, теменужките/какви са?/ и невена засей направо на постоянно място, далията /трябва да е грудка/ - също. Божурът не са ли коренища? Засаждай и него - късно не късно, по-добре така, иначе ще загинат ако чакаш есента. Флоксът засади - ама само един корен ли? Той обича да е на група, нищо де, пак ще цъфти.

# 412
Еха-какви красоти видях! Heart Eyes
Мариета,Нели,Матце,Митко,Изма -кой пропущам? newsm78
Аз днес имам две коренчета нов ирис. Heart Eyes
Но днес цял ден ми блокира интернета и утре ще ви пусна снимки да видите. ooooh!

# 413
Здравейте, прелестни хора! Чета ви редовно, но не знам защо, не пиша. Много хубави неща сте показали, браво на всички! При мен цъфтят петуниите, калибрахоетата и "мангалчетата"  Wink . Сакъзчетата растат, бавно, но славно, торя от време на време със зелен кристалон, но напредват бавничко, явно им трябва слънчице вече.

mari_eta, онова, на което си му забравила името е Аглаонема. Ето я и моята, друг вид е:

Приятна вечер!

# 414
  • ГОре на черешата...
Гечи, благодаря  bouquet!

# 415
Мариета, а да махна ли сегашните листа на розата newsm78 Те и без друго увяхват.
Ей сега ще ги засея клончетата.

# 416
  • ГОре на черешата...
Ако има живи по върха - изсъхналите ги махни.

# 417
# 418
  • в огледалото на живота

''Нелкина'' бегония  Heart Eyes и въпрос към нея:Вътре е на прозореца,мога ли да изкарам навън?
Скрит текст:

Самоцитирам се,пък може някой да ми отговори.... Rolling Eyes
п.п:Прикачито се  бъгнало и не се вижда снимката,но бегонията е от ония с ''оченцата.''... Wink  грудкова.

# 419
  • на североизток от Рая

''Нелкина'' бегония  Heart Eyes и въпрос към нея:Вътре е на прозореца,мога ли да изкарам навън?
Скрит текст:

Самоцитирам се,пък може някой да ми отговори.... Rolling Eyes
п.п:Прикачито се  бъгнало и не се вижда снимката,но бегонията е от ония с ''оченцата.''... Wink  грудкова.

Ех, забравих да ти пиша. Съжалявам. Аз моите ги държа още вътре, защото ми се струва, че нощем става студено. Ако имаш остъклена тераса, изкарай я, но иначе не бързай, изчакай още 1-2 седмици и тогава.

Много хубави снимки видях, напълних си очите с красота.  Heart Eyes Имам нужда от такъв вид релаксиране точно сега.

Мариетко, бях се затъжила за маранти. Аз вече нямам от тях, а съм гледала и от двата вида. Обичам ги тези цветя, красиви, а пък непретенциозни. От тази с точките, наричам я калинка, имам в малка саксийка на работата. Ще си я взема в нас скоро.

Калибрахоето е много отблагодаряващо се цвете. Цъфти дълго и радва с красиви цветове. И понеже цветовете са по-дребни отколкото на петуниите, изглежда по-нежно.

Онова лилавото в градинката на майка ще си спомня как се казва  и ще пиша тогава. ИзмаHug!

Маце, циганчетата и декорирането им така много ме впечатляват. Страшно идейно и голям фасон има градината с тях.  Hug Немесията много ми хареса. Пу пу пу, то всичко ми хареса, бе.

Мариетко, аз май имам като първото показано мушкато, нали?!  Party

Хубава вечер!   bouquet  Тръгнала съм нанякъде.   Animal Snail

Общи условия

Активация на акаунт