Бургаски майчета - Тема 17

• 103 335
  • 294
  •   1
Отговори
# 90
Утре е моето секцио а аз незнам къде  се намирам от притеснение(въпреки че ми е второ).
Стискам палци всичко да е нормално и безпроблемно  Hug Praynig  bouquet

# 91
И от мен стиснати палчета и бързо и безболезнено Simple Smile

# 92
 Hugблагодаря вии Hug

# 93
  • Бургас
Стискам и аз палци!Всичко ще мине!
Моето секцио е живот и здраве идния понеделник в ДМ.

# 94
и мойто секцио е близо на 30.06 в ДМ....успех мами !!!

# 95
Здравейте мили дами от Бургас Simple Smile
Да ви попитам, трябва да си всема болничен , но ми казаха че трябва да кажа на док 1 седмица по рано преди да изляза, за да ми го изготви, вярна ли е тази информация или мога да отида в понеделник и да си поискам болничен?Толкова бавно ли се изготвят тия документи? До сега не ми се е налагало за всемам и незнам. Благодаря предварително за вниманието! Лек ден на всички

# 96
На мен ми го дава същия ден. Не знам при теб как е? За кое АГ става въпрос? Първичен болничен ли е или с комисия?

# 97
Първи болничен е. Май ще се обадя на док да го питам, че явно при всеки док е различно изискването  Simple Smile

# 98
Издават го по бавно,когато е с комисия, защото обикновено се провежда веднъж седмично, но болничният е от деня в който решиш и каже доки, просто се взима и носи по-късно

# 99
Здравейте от мен отново! Да ви попитам при кого да отиа на 4Д? Някой може ли да сподели впечатления от докторите при които са ходили? И според вас кога точно е подходящото време да се отиде? Аз съм в 21г.с. и до колкото разбрах от 23 до 25 трябва да отида. Благодаря предварително и се извинявам ако някаде го пише а не съм видяла  Embarassed

# 100
  • Бургас
Здравейте от мен отново! Да ви попитам при кого да отиа на 4Д? Някой може ли да сподели впечатления от докторите при които са ходили? И според вас кога точно е подходящото време да се отиде? Аз съм в 21г.с. и до колкото разбрах от 23 до 25 трябва да отида. Благодаря предварително и се извинявам ако някаде го пише а не съм видяла  Embarassed
Аз си правеих моята в ДМ при Драгнева. Само тя прави. Всичко обясняваше и показваше имаме и диск. Може да е всяква ама поне в отношение на ФМ и 4Д е мн добра. Правих е май в 22 г.с. 3дни май

# 101
Здравейте бургаски майчета и от мен ! Аз имам едно запитване към вас какво мислите за доктор Ризова .В 24 г.с се преместих при нея, бях при д-р Бояджиев(само той идваше в Несебър) но каза че ще заминава и ни остави всички .... и след дълги колебания се записах при д-р Ризова добър ли е избора ми или това което чета е истина (само лоши работи) ? Ще се радвам ако ми отговорите ! Благодаря !!!

# 102
  • Бургас
Ами Ризова е противоречива личност. Колкото я харесват,толкова и не я харесват. Не съм била при нея и не мога да ти кажа мнение. Не мога да разбера,защо първо си се преместила при нея ,после търсиш мнения.

# 103
Защотот вече идва време за раждане и ме хваща страх ....

# 104
  • Бургас
Ти къде си се насочила да раждаш?

Общи условия

Активация на акаунт