Бургаски майчета - Тема 17

• 103 346
  • 294
  •   1
Отговори
# 120
Благодаря, не съм в ДМ на ЖК.  Ще поразпитам за часовете.

Пиши 4д ехография в гугъла и ще видиш координатите(за да не му публикувам номера на доктора от Пловдив).

# 121
Здравейте! Аз бях при док. Ризова на 4 Д. Калчева е в отпуска, Драгнева е заета, Дорийска и тя е в отпуск. Док. Ризова беше доста подробна, всичко ми казаха. Прегледа мина добре. 70 лв е цената ( казвам го информативно). Почакахме 30 мин докато влезем, но док. каза че имала раждане( за което бяхме информирани още на информация).
Надявам се да съм помогнала на някоя мама. Хубав и слънчев ден бургавки мами

# 122
Здравейте и от мен. Търсим си компания за разходки. Дъщеря ми се роди на 8.07 и засега се разхождаме в Славейков в парка.

# 123
Здравейте! Аз бях при док. Ризова на 4 Д. Калчева е в отпуска, Драгнева е заета, Дорийска и тя е в отпуск. Док. Ризова беше доста подробна, всичко ми казаха. Прегледа мина добре. 70 лв е цената ( казвам го информативно). Почакахме 30 мин докато влезем, но док. каза че имала раждане( за което бяхме информирани още на информация).
Надявам се да съм помогнала на някоя мама. Хубав и слънчев ден бургавки мами
Извинявам се , но това в коя клиника е, защото аз не съм от Бургас и не съм запозната с лекарите, а ми предстои 4д.....

# 124
Някой да има доверен педиатър, който би ни прегледал в неделя на частно?
4 дена сме с неспирна диария, 3 лекари сменихме, нямаме грам подобрение.

# 125
  • Бургас
Аз съм много доволна от д-р Илиева. Не съм я търсила в неделя, но винаги се отзовава и лечението е адекватно.

# 126
Мамита, пак ще идват нефролозите от София в Бургас. Надявам се да съм полезна за някои дечица   bouquet

Ето и информацията:

„Медицински център І – Бургас”

/бившата ІІ-ра поликлиника/ Ви уведомява , че на  06.08.2014г.  в сградата на лечебното заведение ще се провеждат прегледи от Гостуващи лекари

Д-р Траян Пандаров - завеждащ отделение по детска урология в УМБАЛСМ Пирогов, гр.София. Детската урология се занимава с особеностите, диагностиката и лечението на урологичните заболявания в детска възраст, над 90% от които са различни по вид аномалии. 

Д-р Светлана Маринова - главен асистент в клиниката по детска нефрология и хемодиализа към Университетска болница по детски болести, гр.София. Нефрологията е специалност занимаваща се с лечение на бъбречна недостатъчност, бъбречни инфекции, имунни нефропатии, бъбречна биопсия, глумерулонефрити и др. диагностицират и лекуват всички гломерулни, тулурно-интерстициални и съдови бъбречни заболявания, нефролитиаза, вродени и наследствени нефропатии, бъбречно засягане при системни автоимунни заболявания и имунни васкулити, при диспротеинемии и при диабет, остра бъбречна недостатъчност, хронична бъбречна недостатъчност във всички стадии.

Специалистите по детска урология и нефрология в България са съсредоточени изключително в София, затова контактът с пациенти от страната е затруднен. С оглед на това „Медицински център І – Бургас” предоставя тази възможност за нуждите на жителите на Община Бургас.

Записване на телефон 056 842001
За повече информация 0886 850064
Прегледи ще се извършват ежемесечно

# 127
Здрaвейте мaми на 18 07 2014 в 8:20 изплaкa моя син Рaдослaв 3950 грaмa 54 сaнтиметрa нормaно рaждaне  newsm03    ylinfant Ако искате подробности за раждането мога да разкажа Лек и усмихнат ден   bouquet

# 128
  • Бургас
Здрaвейте мaми на 18 07 2014 в 8:20 изплaкa моя син Рaдослaв 3950 грaмa 54 сaнтиметрa нормaно рaждaне  newsm03    ylinfant Ако искате подробности за раждането мога да разкажа Лек и усмихнат ден   bouquet
Честито момченце- да ви е жив и здрав   bouquet

# 129
честито бебче, да ти е жив и здрав и много да ви радва!
Аз имам интерес към разказа за раждането Simple Smile Ако ти се обяснява , при кой ражда в коя болница как мина Simple Smile
Любопитна съм си аз  Embarassed Hug

# 130
честито бебче:)

# 131
Момичета в Меден Рудник в магазин Бебе Експерт провеждат лекции за бременни. Някой знае ли през септември кога е лекцията? Питах миналия месец жената там, но заместваше и незнаеше много по въпроса освен че наистина има такива Simple Smile

# 132
  • Бургас
А къде точно е този магазин?

# 133
магазина се намира между 3-тата и 4-тата спирка на 211 посока обръщалото. на ъгъла, след Лукойл
Днес попитах момичето, оказа се че към края на септември ще бъде лекцията Simple Smile

# 134
Има ли мами от ветрен и темичка имате ли, че съм от скоро в квартала и си търся компанийка за разходка на беба  Party

Общи условия

Активация на акаунт