Отговори
# 405
Обаче Петро стреля. ooooh! ooooh! ooooh! Момичета не можах да видя от новия фрагман кого погребваха. На някого стана ли му ясно кой е мъртвеца?
Hug Според мен, не стреля Петро, целеше се високо, а Курт беше долу в дерето. Пързалят ни нещо.
Петро е до Шура и я успокоява.
Уникална игра на Фара! Толкова е органична в образа на Шура,  забравяш че всичко е кино.

# 406
Верно бее Джелил е там и го видях първото гледане и пак го затрих  ooooh!

# 407
БУ, много благодаря за превода в ефир !  newsm51

Единият, когото погребват, ако следват в случая романа, е Осман. Като виждам мъката на Сеит - мисля, че ще е той. Вторият е може би този, който застреляха пръв - който караше каруцата ! Джалил не е, той беше точно зад Сеит от това, което видях във фрагмана. Не вярвам и Мирза да е, много лесно ще е .

# 408
  • София
Те го те Джелил!

Страхотна е Фара!

# 409
! Мирза не знам какво и каза, Шура остана като ударена от гръм. Мн. ме е яд на Сеит, много.
Hug Слугите да изпълняват всички желания на гостите. Да са доволни, когато си тръгнат.

# 410
! Мирза не знам какво и каза, Шура остана като ударена от гръм. Мн. ме е яд на Сеит, много.
Hug Слугите да изпълняват всички желания на гостите. Да са доволни, когато си тръгнат.

Ееееееее, егати шамара за Шура. Казвам ви с глас ме накара да плача Фара. Нищичко не разбирам , а всичките емоции, които изпитваше ми ги предаде. Невероятна е !

# 411
  • Sofia, Bulgaria
По пътя на логиката - Осман и Мирза. Мисля че ако не беше Мирза единия - щеше да е там. Ще е много по-кофти да е Хавва  Sad

# 412
  • София
Аз не мисля, че ще е Мирза мъртвия, по скоро някой от верните служители! Няма толкоз бързо да убият Мирза Бей!

# 413
Показаха ни Валентина и Константин нежно влюбени, щастливи в леглото. Като котенца си мяукаха , а нашите нищо. Crossing Arms Целувка по челцето, спяща Шура, замислен Сеит и туй то. Не съм доволна. Исках повече нежност да ни покажат, ама не би.

Стана ли ясно какви извинения даде Сеит на Шура, или изобщо не се обяснява? Май нищо не и каза.  ooooh! Ядосана съм му много.

# 414
Тая Фара ще изнесе целия филм. Доминира с играта си. Нейната серия, както и трета. Ще направят хубав женски образ.

# 415
Лагуни за турско дизи за 5епизода дадоха доста нежност бих казала , а и Сеит я занесе на леглото какво стана представяй си  Wink иначе ще заприлича на ХХЛ на някои турчеля, които налагат строгите правила в СЕМ

# 416
Обаче баронесата си обича Сеит. Няма да се откаже лесно изобщо от него. Ще гони до дупка.

# 417
  • Sofia, Bulgaria
Лагуни за турско дизи за 5епизода дадоха доста нежност бих казала , а и Сеит я занесе на леглото какво стана представяй си  Wink иначе ще заприлича на ХХЛ на някои турчеля, които налагат строгите правила в СЕМ

+1  Grinning

# 418
Момичета, благодаря ви за коментарите!
БУ, безценна си!  Hug
Нямах възможност да гледам внимателно, и се ориентирах по вашите постове.
Радвам се, че филмът продължава все така силно.
И все по-тъжно, за жалост. Дива  Hug за фрагмана!

# 419

Еее, ама си искам ощеееее.  Wink Да ги бяха показали поне като Константин и Валентина. Да си гукат, да се милват, да си се радват един на друг. При нашите се получава така- когато Шура спи, Сеит я гледа, когато Сеит спи, тя него го съзерцава.

Последна редакция: ср, 09 апр 2014, 01:36 от sinq laguna

Общи условия

Активация на акаунт