Аз май късничко съзрях Къванч и наскоро започнах да се запознавам с него.. Скоро, скоро, ама от Нова Година насам вече съм изгледала всичките му участия в сериалите с изключение на Езел.
Ако приемате нови попълнения в редиците, ще се радвам да чета и споделям заедно с вас, тъй като до сега гледах и се възхищавах на таланта му сама. А от темите, които успях да изчета, разбирам че емоцията е още по-голяма, ако има с кого да се коментира случващото се, а и играта на актьорите. Та ще ми е интересно да участвам в реално време, докато тече филма.
Мисля, че е излишно да обяснявам колко много харесвам и се възхищавам на Киво, защото всички сме тук заради него. Единствено се надявах, че с времето, това обсебване от него ще отмине поне малко и няма да усещам огромната нужда всеки ден да изгледам нещо с него.. но виждам, че има момичета, които продължават да го харесват със същата сила, както преди години.
Разбирам ви, защото аз с всяко следващо участие го преоткривам и както казах вече в друга тема, когато си мисля, че няма какво повече да покаже и е достигнал максимума на актьорските си възможности, той се появява с нова още по-блестяща роля.
Спокойна вечер на всички