Сега реших да "изляза от нелегалност" провокирана от няколко неща.
Въздейства ми, замисля ме, трогва ме! Прочетох книгата в труден за мен, в личен план момент. Беше глътка свежест! Беше нещото от което имах нужда.

аз съм от тези, които обичат този сериал и го чакам всеки вторник с нетърпение! Нито ме е срам, нито се страхувам, че някой може да ми се подиграе за това ... Харесвам много и книгата, а смея да твърдя, че съм изчела доста през живота си. Също не ме е срам или страх да го кажа. Но нещо в последно време ми секна желанието да споделям тук ... Усещам напрежение, което липсваше преди, негативното отношение към филма и сценария ме измори ...Влизам тук, за да се разтоварвам от сивото ежедневие, а се изнервям...
Не че се впечатлявам от някои направо злобни коментари, но ми се уби ищаха за споделяне ... то вече няма и с кого толкова да споделиш впечатления, тук останаха повече тези, които НЕ харесват нито филма нито сценария, а с тях няма какво да си кажа ... не ми се влиза в празни спорове. 
благодаря!

Следя само темите за Киво, тъй като в последните години съм решила, че съм му фенка, по-точно от ЗП
Влизам за да разглеждам нови снимки и новини около него, не само заради филмите, където участва. Въпреки, че до момента все още не ми харесва сериала, мисля, че с коментарите си не съм обидила никой с нещо, ако е така се извинявам
Даже напротив! Опитвам се през очите на тези, които го харесват да открия и аз магията, която ми убягва до момента 
Вместо да се забавляваме и разпускаме, аз мисля, че много сериозно приемаме нещата
Излизаме от сюжета, търсим връзка между действителните лица и събития и измислените такива и това е според мен, защото някои от нас имахме по-големи очаквания
Но както каза Госпожата
, поздрави, защото съм сигурна, че чете, дори и да не пише, не бива да сравняваме филмите и да имаме големи очаквания
Така поне няма да се разочароваме 
Даже чета всичко и ми е интересно, но ми липсват и коментарите на Госпожата, разбира се
Моята молба в случая е, ако е възможно, да не приемаме толкова на сериозно един филм и измислените герои в него, да подхождаме с повечко хумор в обсъждането и коментарите и тогава те ще се приемат по друг начин
Да не прецакваме готината тема за Киво, който ни обединява повечето и която Госпожата направи
А и да не радваме конкуренцията

ти пък си точно от тези, които и да не харесват сериала, поне не плюят по него, а се аргументират защо не им харесва. Благодаря ти! И на мен ми е болно, че темата, която Госпожата направи с такава любов, вече не е това, което беше ... Аз не приемам на сериозно всичко, знам, че това е само филм, но ми омръзна, вместо да обсъждаме сериите и действието в тях, да чета дали Нермин е почтена или не, дали живее с по-млад мъж от нея, дали всичко не е нейна измислица, дали е откраднала снимките от баронесата и т.н. Да не би да познават жената, че да си позволяват да пишат по този начин за нея
Не казвам, че всички задължително трябва да харесват този филм, но поне да се обосноват и кажат какво не им харесва в него, да се обсъжда той, а не писателката или сценаристката .... Филма ще си го гледам и без това, щом ми харесва. Но се чудя, дали си заслужава да гледаш нещо, което не те кефи единствено и само заради Къванч
Аз не бих могла ... колкото и да ми е любим актьор.
как си ме изпуснала мене,аз гооооооляма фенка на сериала.И не само заради Киво,а заради любовната история,заради трепетите,погледите...изобщо върнаха ме години назад с моите първи трепети и любови.Та и аз с нетърпение го чакам и гледам и всичко ми харесва в него,като почнеш музиката,декорите,игра на актьорите,това ,че е малко исторически,а бе всичко.Само в началото Щура ми беше малко бледничка за нашия блестящ левент,ама като гледам момичето как играе я харесах,направо и вярвам,че наистина е влюбена в него.А може
и да е,то с него знае ли се,кога ще те грабне харизмата му