Какви играчки за бебето?

• 1 195
  • 10
  •   1
Отговори
Беба е на 6м почти и вече почти сяда сама, търкаля се и иска да си играе сама, но дрънкалки  и музикални играчки й омръзнаха вече, активната гимнастика също, плюшки не харесва. Какво да й взема да се забавлява?

# 1
Кулички от различни по големина купички: http://www.minimod.bg/5001/baby-nova-%D0%BA%D1%83%D0%BF%D0%B8%D1 … D0%B0%D0%BD%D0%B5. Или нещо подобно: http://www.booktrading.bg/%D0%BA%D1%83%D0%BB%D0%B0-%D0%BE%D1%82- … rtl-4038904222408. Просто за пример. Надявам се да не се приеме като реклама. Синът ми много се забавлява с подобно: http://www.groznotopate.com/public/product/display/show/id/3083.

# 2
  • Варна
С две ръце подкрепям идеята за купичките  Peace  Ние имаме 3 различни модела и детето много ги обича. Също голяма игра пада с нетипични кухненски играчки- пластмасови и дървени лъжички, купи с капаци и без капаци, празни кутийки от крема му за дупе и други подобни  Mr. Green

# 3
Беба е на 6м почти и вече почти сяда сама, търкаля се и иска да си играе сама, но дрънкалки  и музикални играчки й омръзнаха вече, активната гимнастика също, плюшки не харесва. Какво да й взема да се забавлява?

На тази възраст всичко омръзва бързо, ти колко време очакваш да се забавлява с дадена играчка  Wink това е бебе, не може да играе някаква игра със замисъл . В момента детето развива сетивата си - затова се ползват ярки, светещи, издаващи звук играчки, висящи за да се пресяга да ги стигне и хване, играчки от различни видове материал - гума, текстил, пластмаса и т.н. за да развие тактилните си усещания а и да ги "похапне"  Simple Smile . Влез на един сайт за играчки и пусни за деца на 6м да видиш какво ще ти излезе, общо взето това което си предложила и ти Peace.

# 4
  • UK
Остави я да се търкаля свободно по пода и сама ще си намира забавления, моят син обхождаше цялата стая търкаляйки се, гризеше краката на столовете и какво ли още не. Simple Smile

# 5
Благодаря ви за отговорите. Ясно ми е, че няма да си играе сама 2 часа и че бързо омръзва всичко, но точно защото има толкова много играчки , исках да чуя с какво други бебета са си играли на тази възраст и да пробваме.

# 6
  • Пловдив
Нямам деца. Не съм и на ясно с инетресите и игрите в различните възрасти. Особено бебешката възраст, която в моите очи е много широкообхватна от 0 м., че чак до 3 години.
Пиша тук по следния казус.
На 1-2 пъти се налагаше да купим подаръци за малки дечица (за мен бебета) на 1 г. Аз се насочвам към играчките според това какво на мен ми харесва, но и според етикета. Играчките са етикетирани и пише подходящи за ... (възраст). Приятеля ми обаче се насочва към големи коли убеден, че на момеченцето това ще му харсева. На големите коли пише "за деца над 3 г.". Направени са като пожарникарски или полицейски, като истински. Аз пък се насочвам към пластмасови шарени колички със заоблени форми, като анимационни герои, които ми изглежда по-бебешки. Аз съм си навила на пръста, че бебетата трябва да получават бебешки неща. Приятеля ми, че бебетата искат да имат истински неща или поне такива наподобяващи истинските. Кое е по-правилното? Любопитно ми е да разбера от майките на бебета. Самите майки, кои колички биха купили например?

# 7
Моята Йони има музикална кутийка,бебешки маракаси,детско телефонче на Хелоу Кити и малка палатка + подарък - 2 плюшени играчки на Мики Маус и Мини Маус.

# 8
  • UK
Като започне да седи стабилно вече има по-голям избор от играчки за седящи - всякакви играчки с бутони музикални, светещи, тези които са за прохождане за бутане от този сорт
Скрит текст:

Виж тези тук - първите 2 реда:
http://www.igra4kite.com/index.php?cPath=890_205_234

# 9
poohito едно момченце на 1г в никакъв случай не може да разбере, че има пожарна същата като истинската  Wink . Въобще не говоря за това, че сигурно са по-скъпи а ще ги счупи бързо и когато му дойде времето да разбира те вече ще са на парчета. И да в някои отношения трябва да се съобрази играчката с възрастта - да няма остри ръбове, отделящи се и малки елементи и т.н. за да не пострада детето. И понеже споменахме пожарна, аз купих на синът си хубава пожарна със вдигаща се стълба и маркуч с вода когато беше навършил 3г и играеше долу-горе по същество с нея. Хубаво, че беше качествена и оцеля от различни падания и блъскания та чак сега играе съвсем осъзнато с нея и сравнява, че е като истинската.

svetlina* извинявай, че ти отклонихме темата  Hug . А по твоя въпрос, тя и Голяма Мърморана  го е казала, детето може да играе със всякакви неща от бита за него всичко ново е интересно, а не може все да купуваш нови играчки. Иначе моят син на тази възраст много играеше с едно музикално телефонче с едни големи бутони, също така с една вибрираща пчела от тези за количка които се дето се издърпват, с всякакви дрънкалки, топки, гумени животинки.

# 10
  • София
Ние сме на Вашата възраст и си играем най- много с едно пиано и топка. От топката по- малко ме боли главата  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт