Без въглехидратите навред ще съм мацка занапред! БВД тема 20

• 85 579
  • 783
  •   1
Отговори
# 690
Привет и от мен .Аз вече 9 дена се храня така и да ви кажа има резултат/не че вие не си го знаете де  Grinning/.Не съм се теглила ,но полата ми стана по свободна и като тичам напред-назад на работа ми е по-леко .По голям стимул от това - здраве му кажи.Айде лека вечер на всички.

# 691
Днес 71,5 кг. Менюто вчера беше:

10.00 - малко маслини
Обяд печено пиле + краставица, зелен лук.
Вечеря бъркани яйца с масло, домат лук.

Днес:
10.00 маслини
Обяд пилешко филе, краставиц
Вечерята ще бъде миди задушени в масло, и копър.

# 692
Хайде да се отчета и аз от понеделник до днес сутринта съм -1.
Днес закуска кафе  след него един голям домат с 3 маслинки и парче шунка,обед мисля салата от краставици,вечеря свинско на скара със салата която още се чудя дали от тиквички или домати и краставици ще реша последния момент.
За утре съм решила да си готвя прясно зеле с доматки.
nikol_75,беба28 -браво само така  Hug

# 693
Днес отново съм 71,5 кг

Предвидено:
Обяд- печена наденица, домат, пресен лук, люти чушки.
Вечеря-печена скумрия, салата айсберг.

# 694
  • София
Кристалин, сподели салатата от тиквички  Flutter

# 695
Кристалин, сподели салатата от тиквички  Flutter
Аз си я правя мн.елемтарно ,но вкъщи само аз си я хапвам .Тиквичките ги режа на лентички с белачката,като предварително ги беля, подправям с диетична сол.оцет(балсамов или ябълков),понякога настъргвам и моркови обърквам я в къпа на мен ми харесва когато е охладена в хладилника.Веднъж даже смесих тиквичка с краставица ами не беше зле ,но с морков по ми харесва.
Нищо особенно Wink

# 696
Тиквичките и аз ги правя по сходен начин на салата, но винаги слагам и сурови печурки, сурови тиквени семки, а понякога и малко сусамов тахан.

# 697
  • София
Много благодаря момичета, страхотни идеи  Heart Eyes И двете ще ги пробвам!

# 698
Ние с ММ от 06.09 ще се включим към вас   bouquet

А по темата със салатите : попаднах на една салата в заведение, която много ми хареса : моркови на слама , риба тон и сурови тиквени и слънчогледови семки, зехтин и балсамико  Heart Eyes  Има и крутони към нея, но не ги употребявам  Mr. Green

# 699
Вивиан, аз съм си такава, паля се бързо и бързо гасна!  Mr. Green Heart Eyes Мисълта ми беше, че сто грама домат е само 3,9 гр въглехидрати. Ясно ми е, че няма как да изядеш едно кило домати, просто според мен един домат е недостатъчен, но щом пък е бил свръх голям, защо не!  PeaceИ аз съм на БВД, но и с малко мазнини. Чесно да ти кажа това с образоването е малко... То школи много, диети много и като ги слушаш всички ти изглеждат достоверни, от всички има резултати, но хипотезите им са на двата полюса! Както се казва, човек не знае в какво да вярва! Понеже не обичам да оставам неосведомена, тези дни реших да прочета за ВМ НВХ и тяхната теория! Спомена се точно за двама учени, които са работили по въпроса/такава беше статията, може и повече да са/. Аз имам проблеми с мазнините, от психологическа гл. точка, защото съм имала доста тежък здравословен проблем, за който медицината обвинява точно мазнините, като причинител! Говоря за проблеми с кръвоносните съдове.... Както и да е, проблема до ден днешен си е нерешен, независимо, че съм била и на по-мазна и на по-растителна диета и прочие! Лошото е, че сега спортувам много и този проблем почна да се обажда, понякога доста болезнено! За сусамовият тахан, аз нещо не схващам! На моята опаковка пише, че съдържа около 75 гр. въглехидрати на 100 грама продукт, а в нета чета, че са само 20-30... Тотално се обърках какво е това нещо в хладилника ми, защото ям тахан от години и този си е типичен тахан!  newsm78 Tired Както и да е, надявам се да няма сърдити, и да не се пращаме при кравите, овцете и прочие, защото може и с по-мек тон!! Както казах хипотези колкото искаме, а кой на какво ще вярва е отделен въпрос!  Peace Wink

# 700
Прекрасната, на моя сусамов тахан пише -14 гр В, а този, който давам на детето е с 34 В. Явно си зависи от вида и марката тахан. На мен все още неговата употреба не ми пречи и за два дни имам - 500 гр, ама да видим докрая как ще е...

# 701
Днес 72 кг, вода е убедена съм.

Менюто:
Обяд- свински шишшчета, домат маслини.
Вечеря - сьомга на грил и зелена салата

# 702
Днес 71,5

Обяд бъркани яйца в масло, домати
Вечеря печена ципура, краставица, рукола,маслини

# 703
Днес 70,6

Менюто ще е

Обяд- пилешки крилца, домати и краставици.
Вечеря- задушени миди, рукола.

Да си кажа маслините не ги пиша, но когато  и да прегладнея хапвам по маслинка две. В салатите също винаги имам маслини, слагам от три вида, черна, зелена и каламата.

Също не записвам и лютите чушки, хапвам по 2-3 когато имам месо в менюто.

Малко ме е яд, че не си взех мерки в началото, за да следя и сантиметрите освен килограмите. Днес ще е свърша тази работа.

# 704
А аз снощи оплесках нещата  Embarassed  Embarassed.Изядох половин шоколад, но вече направо убивах за нещо сладко.А нямах сметана или нещо по мазничко и не толкова въглехидратно.Но днес пак по старому - днес ще правя цяло пиле с картофи на фурна /картофите за децата а за мен пилето/

Общи условия

Активация на акаунт