Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява диетата без въглехидрати?
Кои храни са разрешени и кои са забранени при безвъглехидратна диета?
Какви са личните резултати от спазването на диета без въглехидрати?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява диетата без въглехидрати?
-
Кои храни са разрешени и кои са забранени при безвъглехидратна диета?
-
Какви са личните резултати от спазването на диета без въглехидрати?
-
Какви са съветите и препоръките за спазване на диета без въглехидрати?
-
Какви са личните причини и цели на участниците в дискусията?
/.Не съм се теглила ,но полата ми стана по свободна и като тичам напред-назад на работа ми е по-леко .По голям стимул от това - здраве му кажи.Айде лека вечер на всички.
И двете ще ги пробвам!

И аз съм на БВД, но и с малко мазнини. Чесно да ти кажа това с образоването е малко... То школи много, диети много и като ги слушаш всички ти изглеждат достоверни, от всички има резултати, но хипотезите им са на двата полюса! Както се казва, човек не знае в какво да вярва! Понеже не обичам да оставам неосведомена, тези дни реших да прочета за ВМ НВХ и тяхната теория! Спомена се точно за двама учени, които са работили по въпроса/такава беше статията, може и повече да са/. Аз имам проблеми с мазнините, от психологическа гл. точка, защото съм имала доста тежък здравословен проблем, за който медицината обвинява точно мазнините, като причинител! Говоря за проблеми с кръвоносните съдове.... Както и да е, проблема до ден днешен си е нерешен, независимо, че съм била и на по-мазна и на по-растителна диета и прочие! Лошото е, че сега спортувам много и този проблем почна да се обажда, понякога доста болезнено! За сусамовият тахан, аз нещо не схващам! На моята опаковка пише, че съдържа около 75 гр. въглехидрати на 100 грама продукт, а в нета чета, че са само 20-30... Тотално се обърках какво е това нещо в хладилника ми, защото ям тахан от години и този си е типичен тахан!
Както и да е, надявам се да няма сърдити, и да не се пращаме при кравите, овцете и прочие, защото може и с по-мек тон!! Както казах хипотези колкото искаме, а кой на какво ще вярва е отделен въпрос!