Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява диетата без въглехидрати?
Кои храни са разрешени и кои са забранени при безвъглехидратна диета?
Какви са личните резултати от спазването на диета без въглехидрати?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява диетата без въглехидрати?
-
Кои храни са разрешени и кои са забранени при безвъглехидратна диета?
-
Какви са личните резултати от спазването на диета без въглехидрати?
-
Какви са съветите и препоръките за спазване на диета без въглехидрати?
-
Какви са личните причини и цели на участниците в дискусията?

...освен зелената салата с риба тон.
При ръст 160 и 96кг си е направо трагедия...а и лошото е,че краката ме болят от тежестта,гърба също,просто тялото ми не е свикнало с тези маси,не се учудвам,ама никак....
, съм на ВМНВ режим, но сега реших малко да променя нещата за едно завъртане... Не, че другият режим нещо не ми допада, напротив, много съм доволна...но ми се иска малко промяна, нещо ново...и реших, че това е най близкият вариант...
Хайде от утре ще докладвам. Висока съм 160 см,65 кила са ми много,защото аз съм с много леки кости и дребни, финни, та всичко си е пухкави сланинки....
На хладилника съм си залепила една снимка...на 2 прасенца...Подредих си гардероба и оставих само слабите дрехи,другото замина навън. Това е, утре ще пиша и какво ми е било менюто, а вие да ме поправяте,ако бъркам....