Без въглехидратите навред ще съм мацка занапред! БВД тема 20

• 85 544
  • 783
  •   1
Отговори
# 30
  • гр.Пловдив
А аз да ви се оплача , че не мога да откажа млечните.... намалила съм ги, но  не съм ги отказала, което значи, че не съм на тази диета, а на нещо подобно...ама не съвсем....  Joy  Не се тръшкам, защото дръпнах с 1 кг надолу,   не се  и отказвам, така, че ще го броя ,като генерална репетиция...като съм готовя, махам млечните изцяло...малко смешно звучи, ама не е зле ситуацията...
Дори само махането на въглехидратите , /изключая млечните де..../, пак си е голяяям плюс за мен...
Хайде ще намина... това ми е отчета, за 4 дни, 1 кг свален....вода ли е, течности ли е, каквото и да е , нали го няма.... то от 1 кг надолу де започва, няма как да видя на 3 ден 3 кила свалени....Търпение му е майката и постоянство! 

Hug Peace Рабира се,че не става да хвърляме на ден по кило,но с търпение и постоянство ще се получат нещата,важното е че си казала стоп на въглехидратите,когато си готова махаш и млечните и спи града Peace

# 31
Pinkito, ти в момена си на НВВМХ режим:)
Няма нищо лошо, храни се така, че да се чувстваш добре.
За мен най-големия напредък е, че не съм яла нищо сладко, хляб и варива-картофи, ориз, леща, царевица- все неща които много обичам,  вече повече от месец.
Докато бях само на месо, яйца и зеленчуци по малко свалях, всеки ден по някакви грамове.
И беше много мотивиращо за мен. Откакто имам млечни храни в менюто си ям големи количества храна (може би заради периода с м.цикъл) и 1 кг играе нагоре надолу.
Не намирам сила пак да ги спра, но мисля да си "доначеша крастата" с млечни още малко и отново да ги спра.

# 32
  • София
Пинки си е стара ВМ-НВХ пушка  Wink  Hug
Пинки, браво душицо, добре вървиш. Може да намалиш мазнините за седмица, за да дръпнеш по-шоково. Аз като реша да чистя по-скоростно, минавам на минимум мазнини, в смисъл само естествените от храната, без допълнителни.
Важното е да има шокчета  Laughing Особено когато се гонят бързи резултати, според мен непрекъснато трябва да се сменят подходите.

# 33
Добро утро, момичета. Приключих с диетата и ето резултата:
24 дни - 6 кг, талия и ханш - 6 см, ръка и прасец - 2 см, бедро - 3 см.
Доволна съм, резултата е видим, но ще продължавам да се храня така, тъй като имам още да свалям (искам още 10 ).
Последната седмица всеки ден ям плод, а от 2 дена и ядки. Така че при стриктно спазване, може и повече да свали. Ще се опитам до Великден да си спазвам този режим и пак ще ви пиша как вървя Simple Smile

Приятен ден на всички  Hug

# 34
Поздравления, jenie.
След Великден мисля и аз да направя едно завъртане.
Засега си поддържам сваленото, въпреки кулинарния разврат от последните 2 седмици.

# 35
Привет и от мен!
Аз от 1,04 съм на тази диетка.Преди доста години я правих и свалих доста.Сега след втора бременност и +30 кг. се надявам пак да постигна добри резултати.
Имам леки отклонения,защото с две деца и постоянното им приготвяне на храна се налага да опитвам всичко.И въпреки това не губя надежда.
До преди 3 дни бях  свалила 2 кг Sad

# 36
  • гр.Пловдив
Привет и от мен!
Аз от 1,04 съм на тази диетка.Преди доста години я правих и свалих доста.Сега след втора бременност и +30 кг. се надявам пак да постигна добри резултати.
Имам леки отклонения,защото с две деца и постоянното им приготвяне на храна се налага да опитвам всичко.И въпреки това не губя надежда.
До преди 3 дни бях  свалила 2 кг Sad

Hug Браво Дима,добре дошла във фен клуба  Peace И аз трябва да стопя 30кг до м.Септември,страшна работа....ти спомена,че си я правила вече преди-колко кг свали,ако не е тайна?На мен бременността ми разказа играта  Mr. Green

# 37
Здравейте! И аз започвам от утре! Имам да свалям 11кг от 2-т бременност. Какво закусвате с тази диета<?Може ли овесени ядки с вода?

# 38
Здравейте! И аз започвам от утре! Имам да свалям 11кг от 2-т бременност. Какво закусвате с тази диета<?Може ли овесени ядки с вода?

Не!  Peace

# 39
A kakvo iadete za zakuska togava?sorry za latinicata-dnes sam samo s tablet,nqma da se povtori
[/right]

# 40
  • гр.Пловдив
A kakvo iadete za zakuska togava?sorry za latinicata-dnes sam samo s tablet,nqma da se povtori
[/right]

Ами аз сутрин пия 2 кафенца,после огладнявам зверски към 11,12 и хапвам 1,2 пилешки пържолки със салатка,или колбас с яйце нещо такова,после пак кафенце,водичка си пийвам Peace
Нямам никакво меню честно казано,забърсвам по някое парче луканка или кюфтенце на крак Mr. Green

# 41
Аз лично не закусвам, но ако огладнея преди обяд хапвам варени яйца, зеленчук.
За саламите, луканчицата и колбасите изобщо- хубаво е да се избягват, доколкото е възможно- солени са, а и не са от чисто месо.
Кафенцата без захар, нали?
Кюфтенца и пържолки е екстра!

# 42
  • София
Добро утро! Hug

Днес е 4-ти ден! Диетата върви страхотно. Реших да се премеря след седмица диетуване, но се чувствам чудесно. Няма глад, не се чувствам тежка, коремът ми не се подува.

Менюто за вчера:
- закуска - малко салам (много бях гладна, а нямаше друго);
- обяд и вечеря - зелена салата с домат и риба тон.

Менюто за днес:
- обяд - зелена салата с домат и риба тон.
- вечеря - пиле на грил с някаква салата.

Хубав и слънчев ден на всички Simple Smile

# 43
  • гр.Пловдив
 Peace Да,за кафенцето,аз по принцип го пия без захар,относно колбасите -и те спасяват положението-шунчица,саламче..
Сега прочетох във вестника,че новинаря Косъо Филипов смъкнал 30кг с диета от пресни краставици,риба тон от консерва и царевица от консервна кутия HugВсичко това омесено и под формата на салатка,само не пишеше за какъв период от време newsm78

# 44
etomira,
хубаво е че се чувстваш добре. Аз също се усещах по лека и прибрана.
Вчера доста скромно си се хранила, не е нужно чак толкова.
Продължавай в същият дух, споделяй менюто си.
Хубаво е да си измериш обиколките и да си ги запишеш.
Накрая да докладваш как се променят цифрите, не само на кантара.

Общи условия

Активация на акаунт