Без въглехидратите навред ще съм мацка занапред! БВД тема 20

• 84 852
  • 783
  •   1
Отговори
# 45
  • София
sea_flower, Не е скромно. Преди това бях на 90-дневната и оттам съм свикнала да обядвам и вечерям. Но пък салатките хич не бяха скромни Embarassed

Наистина не измерих обиколките, но имам едни дънки на които не им достигат около 2 см, за да ги закопчея. Ако го направя в края на диетата, значи е била успешна.

Да добавя към менюто за днес: закуска - 2 сварени яйца. (Тази година поне със сигурност ще се изядат великденските яйца  hahaha hahaha)

# 46
Гаранция ще ги закопчееш.Аз също съм била на 90ДД, но прекалявах с картофите и ориза. Затова се озовах тук Simple Smile
Аз и днес не закусвах, но пък изпих две кафета със сметана.
За обяд 2бр кюфтета, 1 варено яйце, гарнитура- домати, краставици, печ. чушка, трохи сиренце.
Simple Smile

# 47
  • София
Момичета, винаги си имайте яйца в хладилника, сварени или сурови.
Вместо да спасявате положението със салами, залагайте на яйцата  Peace

# 48
[

Hug Браво Дима,добре дошла във фен клуба  Peace И аз трябва да стопя 30кг до м.Септември,страшна работа....ти спомена,че си я правила вече преди-колко кг свали,ако не е тайна?На мен бременността ми разказа играта  Mr. Green

Здравей!
Не помня колко.Ама доста бяха осезаеми.При всички случай над 10 кг. Сега съм на дънки номер 33-34 ,а тогава бях на 29-28  Embarassed

# 49
  • София
Да раздвижа малко темата в този "слънчев" ден! Simple Smile

Днес ми е 9-ти ден. Нямам никакви проблеми със спазването. Не съм се мерила, но се чувствам по-лека. Друго, което забелязвам е, че пия много повече вода от обикновено. И не се насилвам да го правя, а просто съм жадна. Което помага срещу чувството на глад. Simple Smile

# 50
Мале, каква е пустош тук.
Има ли някой ?
Аз от днес мисля да се захващам отново:)
Снощи замразих козунаците!
etomira, как се храни по празниците? Удържа ли?

Днес, до сега: кафе+ ябълка.
Чувствам се подута и огромна.
Имам страхотно главоболие от два дни.
Започвам от почти 82кг
Дано успея да я изкарам стриктно!
Ще има ли с кой да си споделям? Simple Smile

# 51
sea_flower не мисля, че ябълката е позволена.  Peace
Аз в момента не съм точно на БВД, изключила съм мазнините и гледам зеленчуците да са по-малко, но за сметка на това хапвам кисело мляко. Някаква моя си щуротия, не знам докога ще я докарам.

# 52
инсп. Гаджет, благодаря за критиката Simple Smile Наясно съм за плода, но днес се настройвам все още.
Simple Smile
От утре - НЕ!

# 53
От днес и аз на линия!От март до сега съм свалила 6 кг,който задържам(правих житната и плодовата)Цел:още 6-7 кг.Дано да съм стриктна Praynig.Успех ,момичета   bouquet.!Пишете,да се стимулираме взаимно!

Последна редакция: ср, 23 апр 2014, 08:37 от sisi_35

# 54
Аз мисля да се включа от утре. Мина Великден ,мина и рождения ми ден ,  така че скоро няма повод за прегрешения. Още повече, че ще ходим на бал на племенницата на мъжа ми, където цялата му рода ще ми се вглежда (винаги има злобни коментари, не мога да разбера защо, тези хора ги виждам веднъж на 10 години, не че ми пука ама поне злобата им да ми подейства стимулиращо Grinning ).
Купих си и рокля един номер по -малък . Така че, до 17 май има почти месец . Целта е 10 кг за 2 цикъла.

# 55
Събира се компанийка, колко хубавоооо.
Никой не споделя с какво се храни и от колко кг тръгва...

# 56
приключих диетата преди Великден ,спазвах я много стриктно,но при мен нямаше особен резултат от 74кг сега съм 71кг.,като съм яла само месо/никакви колбаси,салами и т.н/,яйца и салати

# 57
  • София
Абе 3 кг за 28 дни си е един повече от страхотен резултат!
Като се има предвид, че една част от тези кг. са свалени от мазнини.
Това е един месец реално, така че резултата ти е повече от добър!  Heart Eyes

# 58
Хайде и аз отново от понеделник режимна имам да свалям още поне 5 кг.

# 59
Тук никой не минава да се отчита! Така като не играем отборно е по-трудно.
Аз идвам да се изповядам- днес се поддаох на изкушението Sad
Иначе ми е ден 7, и до момента кантара показва -3кг.
От утре продължавам наново, но ми е много трудно....
За всичките почивни дни ще имам и гости и изобщо не я виждам тая работа Sad

Разкайвам се!

Хайде и някой друг да дойде да сподели нещо де, темичката замира!

Общи условия

Активация на акаунт