Новите ни козметични похождения 56

• 78 368
  • 713
  •   1
Отговори
# 450
# 451
Flormar Matte - 5 и 11, след като се влюбих в едно неоново зелено Heart

# 452
Аз си харесах двечки  Blush Денси, още мисля за онова червило  Blush[/color]
И аз. Laughing

# 453
  • София
За какво точно се използва мицеларната вода?
Тази на Mixa хубава ли е? Rolling Eyes

# 454
Момичета тази колекция дали ще я видим тук ?

# 455
Момичета тази колекция дали ще я видим тук ?

крема за ръце е пуснат тук, за другите неща не съм се загледала  Mr. Green

# 456
  • Torino,IT
Аз загледах червения руж най вляво на снимката, но истината е че седи ужасно, иначе привлича вниманието на пръв поглед, има и озаряващи перли в малките кутийки отпред, но бяха запечатани и не можах да ги видя. Оранжвият лак  не е зле Peace

# 457
Благодаря момичета  Hug,бях хвърлила око на ружа .

# 458
  • София
* Lancôme Visionnaire Advanced Multi-Correcting Cream

# 459
  • София
Жаки°, ще ми бъде много интересно, ако подготвиш публикация в блога си за бронзиращите продукти, които имаш и ползваш и най-вече за Rio del sol на Sephora. Ти вече описа начина на нанасяне, но ми се иска да видя и резултата, който постигаш върху бялата си кожа.   bouquet

Още не съм си избрала бронзираща пудра, но затова пък експериментирах с матиращата си пудра, която се натроши + бронзиращата свободна пудра, която беше подарък към Грация-та преди време + малко от един хайлайтър и после ги пресовах, смесени със спирт. Добре се получи. Засега това ми е новото, старо, козметично похождение.  smile3502

# 460
Пудрата на Sephora ще я сравня с няколко други бронзанта, но иначе за снимките нямам практика да си показвам лицето в интернет.
Като цяло на снимки за да си личи трябва да съм прекалила много грандиозно с контурирането и бронзирането. "Нормалното" ми нанасяне за всеки ден не се хваща изобщо. То и на живо не е нещо, което да се види веднага и да си кажеш....ааааа тя ползва бронзант  Simple Smile Ефекта е много естествен.

# 461
Здравейте дами,

Някой да ми даде съвет как се ползва хартиената маска от комплекта на Косе
Широсуми Комплект: 2х Широсуми Избелваща Кожата Есенция 15мл + 6х Хартиена Маска, ето и снимка по-долу:

Поръчах си този комплект от Ягодка, но с него не дойде указание за приложение и сега го гледам като теле в железница  #Crazy и не знам какво да го правя.  newsm78 Моля за съвет ако някой е ползвал хартиени маски по-принцип и как действат. Благодаря предварително   bouquet

# 462
# 463
  • В полите на Пирин планина
От вчера палитра на Sleek I Divine Ultra Matte:

# 464
  • Бургас
Любим и незаменим  Heart Eyes

И свещ  Heart Eyes
И аз си взех абсолютно същия лак на Катрис от Лили,просто съм учудена,че цяла седмица не е мръднал,всички други са ми се белили на втория ден...Честито и със здраве

Общи условия

Активация на акаунт