Дългото чакане след трансфер-28

• 63 786
  • 725
  •   1
Отговори
# 30
Записвам се и аз, че я следя тази темичка от самото начало  Wink
Успех на всички чакащи и борещи се момичета и много положителни резултати  EFP preggo  ylinfant

Здрвей sunny_kid  Hug

# 31
Момичетa резултът ми от днес е ЧХГ 82.95(в срядa беше  35.45)Смятaм дa спрa дa се филмирaм и дa си чaкaм прегледa нa 13-ти.

# 32
Поздравления мила, много се радвам за теб.

# 33
Поздравления мила, много се радвам за теб.
        bouquet

# 34
  • София
Шайни, следя те отдавна. Стискам палци всичко да е наред и да си изкараш една спокойна бременност до термин  bouquet  bouquet  bouquet

# 35
Shyny по принцип знам,че трябва да се удвои за 2 дни а при теб даже е повече.Наслаждавай се и лека бременност  Hug

# 36
Блaгодaря момичетa!

# 37
Момичета от снощи имам зацапване Днес ми е 10 ден от трансфера.В неделя ми е теста на 6.Много ме е страх да не ми дойде.Така вярвам че нещата са се получили и накрая тва зацапване.Според вас това да ли е добър знак или не. Praynig

# 38
Момичета от снощи имам зацапване Днес ми е 10 ден от трансфера.В неделя ми е теста на 6.Много ме е страх да не ми дойде.Така вярвам че нещата са се получили и накрая тва зацапване.Според вас това да ли е добър знак или не. Praynig

На 10ти ден можеш да направиш ЧХГ тест, за да не се тормозиш. Успех!  Hug

# 39
Здравейте момичета, пожелавам успех на всички. Искам да ви попитам как се спира приема на Преднизолон кортико 5 мг. Моля ви за съвет. Благодаря Ви от сърце!

# 40
Браво Шайни !!!! страхотно! Лека и безпроблемна с пухкав финал  Hug

Момичетa резултът ми от днес е ЧХГ 82.95(в срядa беше  35.45)Смятaм дa спрa дa се филмирaм и дa си чaкaм прегледa нa 13-ти.
Не се отчайвай, може да е от имплантацията. Пусни един кръвен и ще разбереш. Успех  Hug

# 41
Честито Shyny, страхотен резултат  Grinning preggo

# 42
Здравейте момичета, пожелавам успех на всички. Искам да ви попитам как се спира приема на Преднизолон кортико 5 мг. Моля ви за съвет. Благодаря Ви от сърце!
Постепенно се спира, ако пиеш 2*2, на първия ден пиеш 2*1, на следващия пиеш само една таблетка и спираш.

# 43
Да се запиша и аз, днес ми е 7 ден след трансфера. Нош па ми бе изписано за 7 дни само,а мен яйчниците си ме болят от време на време и корема също, корема ми се бе подул от стимулацията, но вече поспадна. В сряда имах кафеникаво зацапване сутринта,но оттогава няма нищо. Ще си дочакам другата седмица за теста и дано моето едничко ембрионче ме зарадва ( имаме още 6 снежковци), че заради високият Естрадиол близо 8000 ми върнаха едничко.

# 44
Браво на успелите момичета   bouquet
Моето нарастващо, но не удвояващо се ЧХГ не доведе до нищо хубаво. Спряхме хапчетата, сега чакам цикъл и започваме да търсим причината.
Момичета, от сърце желая на всички никога да не видите отрицателен резултат и всичко да върви по вода до край  Hug

Общи условия

Активация на акаунт