Дългото чакане след трансфер-28

• 63 749
  • 725
  •   1
Отговори
# 705
  • London
Здравейте момичета,
От няколко дни ми е много студено и ме втриса,  но нямам температура.  На някои да му се е случвало , дали е някакъв симптом  Praynig

# 706
За бременност? Едвали най вероятно настинка.

# 707
Здравейте момичета,
От няколко дни ми е много студено и ме втриса,  но нямам температура.  На някои да му се е случвало , дали е някакъв симптом  Praynig
Ами аз бях по същия начин, но бях към 7 седмица.Аз също питах в априлската тема и се оказ, че и при други има същите симптоми а беше август
Пожелавам ти да е това Peace

# 708
  • London
Ох дано да е , а не накоя настинка,  въпреки че нито кашлям,  нито имам сополки  Laughing. Но е страмно за мен понеже навън не е студено даже е слънчево Simple Smile а аз съ постоянно с одеалото. Дано да ме изненада приятно тази студенина  Praynig

# 709
Момичета утре ми е 9-и ден след трансфер какво да правя след вчерашния ми пребързан тест сас резултат 0.1 незнам кога да препишкам утре ще е рано нали?

# 710
Наталияна стискам палци да видиш така желаните чертички! А колкото до мен ако сам имала късмета да се е получило би трябвало да има бледа черта И със течение на времето все по ясна?

# 711
  • London
На мен ми казаха пиклив тест да си направя на 12 ден ( аз съм на 5-ти ден) но пък на някои момичета им показва и по рано, но аз ще чакам до 12 ден Simple Smile
Неви стискам палци  Praynig Hug

# 712
Ох дай боже на всички ни!

# 713
  • London
Направи мила и дано има  EFP

# 714
Дано, утре сутрин ште направя .

# 715
И моята одисея приключи: Ден 11 от трансфер на 3 ден, резултат: 1,0 MU
Успех на другите!   bouquet
Продължаваме напред!

# 716
Буцингом съжалявам точно така напред, то и при мен ще видим кво ще стане утре ще изпишкам един което много ме съмнява но все пак надеждата умира последна.

# 717
Буци, съжалявам Hug

И моят тест от днес е отрицателен Cry Cry Cry. Това ми беше първото инвитро, и толкова много се надявах, затова и толкова много боли.

Надявам се следващия път да е успешен.

Желая само положителни тестове на всички! Hug

# 718
  • London
Момичета много съжалявам  Hug
не губете надежда и право напред  pregnant

# 719
И за мен приключи този опит сас неуспех! Скоро пак ще опитаме и дано е за всеки щастлив край.

Общи условия

Активация на акаунт