Отговори
# 45
Харесва ми това момче.  Wink Засега оправдава доверието ми. Hug

# 46
# 47
момичета ,до коя серия е филма (с бг суб.)

# 48

до 23, само новата 24 серия, не е преведена. Имаме страхотен късмет с екипа по превода и субтитрите.  Simple Smile

# 49

до 23, само новата 24 серия, не е преведена. Имаме страхотен късмет с екипа по превода и субтитрите.  Simple Smile
ясно,точно до там стигнах Simple Smile))) благодаря ти!Дано скоро има нов епизод

# 50
Някакъв репортаж,но не знам от кога е.

*“Çalıkuşu” теперь в новое время.Что вы скажете насчет смены дня показа?
- У Королька с самого первого дня до сегодняшнего есть преданная группа зрителей.Несмотря на то что в последнее время сериал показывают очень поздно наши рейтинги высоки.В ответ на это мы как семья Корольков решили дать возможность смотреть сериал в более ранее время чтобы у людей не был нарушен сон и режим.Думаю новый день и час показа для них удобен.

* Как у вас на съемочной площадке? Вы рады находится здесь?
- Очень! Большая часть моего времени проходит на съемках и мы очень весело проводим время.Потому что мы как команда успеваем быть и дисциплинированными и веселится.Это очень хорошо.Я считаю что я удачливая так как состою в этой команде. .

*Какую черту своего характера вы находите и в себе?
- Меня очень трогает что Фериде делает то что считает правильным.Что у нее есть свои идеалы.Я тоже такая же.

# 51
Привет!  Hug
Я какъв хубав рейтинг имаме.  Wink За това нищоправене час и половина рейтинга е супер. Явно на Тимур не му се работи повече и затова е решил да приключи скоропостижно сериала. Почива му се човека, разбирам го, ама защо измъчва всички - екип и зрители? Не вярвам да не си дава сметка, че рейтинга го правят тези, които искат филма да има нещо общо с книгата. А тези които гледат филма заради Бурак, най често го следят в нета. Ядосана съм, че снощи зяпах само за да разбера, че Азеля имала сестра. И че Сефейтин, мъж на половин век, ще си играе на иди ми, дойди ми с жена си.  ooooh! Очаквах да се осъзнае, ама да беше минало малко време, а то дъщеря му му каза две думи и той припка да се сдобряват.  #Crazy
Снеже, нали бяхме в един отбор за Хилми/ Юсуф. Peace
Куин   bouquet

# 52
Е, малко да разнообразим ядовете, че сценарно нещо зациклихме в Хамлетовската драма на Кямран - да каже ли, да не каже лииии... 2 серии вече... Joy
http://instagram.com/p/mTBNXstUdK/
http://instagram.com/p/mXmcT1tUXX/

# 53

Добър вечер Hug

Лично аз харесвам сериала   "Чучулигата " такъв какъвто е!
 Искахме да е близко до книгата за да ни е интересен .
Е сценаристите го постегнаха .

Имаме един безличен и не решителен Кямран  и пак не ни харесва Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Аз лично мисля ,да не гадая и изпадам в глупави ситуации преди превода на български за да усетя и нюансите  на чувствата и действията на Фериде и  Кямран.

Май позицията на наблюдаващ е много спокойна и привлекателна Laughing

# 54
понеже току що изгледах 23 епизод,а не гледах в четвъртък 24, да попитам, в крайна сметка Кямран каза ли на Фериде това, което трябваше /за бебето на Нериман/ и има ли наченки вече за пътя към Анадола, или още разтягаме нишката, като Брук и Ридж ?

# 55
понеже току що изгледах 23 епизод,а не гледах в четвъртък 24, да попитам, в крайна сметка Кямран каза ли на Фериде това, което трябваше /за бебето на Нериман/ и има ли наченки вече за пътя към Анадола, или още разтягаме нишката, като Брук и Ридж ?
Кямран продължава да увърта, уж има желание да каже, но като наближи момента само и казва колко я обича и как се страхува да не я загуби. Анадола засега не се вижда на хоризонта.

# 56
Здравейте Hug Имам гости тия дни и не мога да пиша много bouquet
 При рускините намерих в бързината съвместна фотка, която не съм виждала,дано и за вас е нова

# 57

Животът е  хазарт ..... но е важно как ще завъртим пумпала  и кога и къде  ще спре Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes - на кое от нашите желание и  мечта newsm

# 58

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Фахрие си оставила част от ружа върху вратлето на Бу  Mr. Green

Последна редакция: сб, 05 апр 2014, 21:56 от little_miss_trouble

# 59

Сигурно не  съм съвсем наред , щом мога  да не обърна много внимание на  шикалкавенето на Кямран.

Той в крайна сметка  в момента замазва стари грешки и  похождения.

Честно си казвам -,ако такъв мъж като Кямран / Бу  ме обича  и гледа по този начин ......съгласна съм за мига !

Е какво бих правила с верен , скучен , грозен и лишен  от  харизма   и   поетично мислене мъж newsm78 newsm78 newsm78

Скукааааа................ Weary

Последна редакция: сб, 05 апр 2014, 22:40 от sebilMM

Общи условия

Активация на акаунт