Отговори
# 720
Peace Радвам се за Фахрие, че успя и да се дипломира. Ще ми се кариерата и да се развива не само в Турция. Има данни момичето, остава някой режисьор от вън да я забележи.

newsm10 newsm10 Praynig Praynig Praynig

# 721
Селфието на Бурак в по-голям размер. Wink

http://www.ratingkurdu.com/calikusunun-kamrani-da-selfie-modasina-uydu/

# 722
  • Враца
Здравейте, чучулиги!!!  Hug Hug

Започнах да гледам филма от скоро.На 10 еп.съм.Красива и вълнуваща история.Дано свърши хубаво,а  не като повечето турски сериали  Hug

Маминка,   wavey  Hug Hug Hug
Всички на това се надяваме  Laughing Laughing

Селфието на Бурак в по-голям размер. Wink

Скрит текст:

Такова селфи  Бурак можеше съвсем спокойно да си направи и с екипа на сериала (ако не може само с Фахрие), но не би   Crossing Arms

Peace Радвам се за Фахрие, че успя и да се дипломира. Ще ми се кариерата и да се развива не само в Турция. Има данни момичето, остава някой режисьор от вън да я забележи.

По бързо да минава деня, че с нетърпение очаквам края на 27 епизод, за да видя Мурат бей и дъщеря му.

А за Фахрие - дано да е вярно за поканата от съпруга на Моника Белучи и да се снима в негов филм (нали имаше такова инфо, когато бяха в Кан)

И този новичкият - дано и той не ни разочарова накрая  Laughing Laughing Laughing Laughing

Последна редакция: сб, 26 апр 2014, 13:25 от mama_an_ji

# 723
Добър ден,скъпи мои чучулиги Hug Нямам търпение за довечера. Мисля си,че оставащите епизоди ще ни направят много щастливи и по този начин ще ни благодарят,че останахме верни на любовта си към сериала:love: Вече знам,че всички от екипа много обичат този проект. След като видях снимите, които се публикувт напоследък съм 100% убедена в това! Явно и те го чувстват,като нещо близко и скъпо, като и аз!
За мен сериалът беше супер успешен! Красива приказка за една трудна,но истинска любов,а не банално клише  bouquet  bouquet  bouquet
Не съм разочарована от сериала ,даже напротив  bouquet Разочарована съм от тези,които не оцениха по достойнство- зрителите,а може би малко и от Бу . Както се казва обаче въпрос на вкус Mr. Green
Поклон пред всички от екипа  bowuu

# 724
# 725
Здравейте на всички в съботния ден!

Току що прочетох в страницата на "Чучулигата" във Фейсбук,
че 99.99 % сериалът няма да свършва.
И за това са допринесли най-вече многобройните фенове,
на които са отправени безброй благодарности.
Дай Боже да е вярно!

Спокоен ден. Peace

# 726
  • Враца
Нагнаг, а дано!!!      bouquet

Най- добре  е ,като тази лелка да си купим по един аскесоар, като този  от сериала и така да го запомним .

Себи, това да не е Нериман след години  Laughing Laughing Laughing Laughing

# 727
НАГ  bouquet  bouquet Ако това е вярно ще съм супер щастлива Hug  Според мен 40-45 епизода биха били достатъчни за да завърши подобаващо  Rolling Eyes Не е нужно да ставаме като '' Дързост и Красота'', въпреки че сигурно щях да гледам до сетен дъх Mr. Green Mr. Green

# 728
  • Враца
Цитат
» BURAK OZCIVIT » БУРАК ОЗЧИВИТ
"Я сбрею свои усы!"
Как мы и оповещали вас, 25 апреля Бурак Озчивит, будучи рекламным лицом "Пепси", присоединился к акции "Расскажи о своей любви!" в центре Стамбула в районе Бейоглу. По замыслу компании, каждый человек должен был открыть свои чувства и говорить смело о своей любви! Девизом компании стал слоган: "День признаний в любви!" Озчивит рассказал о том, что в следующем году для особого проекта собирается сбрить свои усы.

# 729
НАГ   bouquet
Не вярвах в чудеса, ама според написаното от Наг май имаме шанс да довършат сериала. Коя ли телевизия ще го купи?  newsm78 Според моите сметки до края на юли могат да направят около 12-13 епизода. Ако няма пълнежи, може да изгледаме Анадола.
Ан жи   bouquet
Ако Бурак ще си бръсне мустака, значи има оферта за следващ проект. Хубава новина за неговите фенове.

# 730

Много нежен клип, благодаря, Мами  Hug
Ще се радвам Мюжгян и Юсуф да намерят щастието, и двамата ми харесват, като герои и като актьори също.
Дори са ми по-интересни от Кямран и Фериде в момента. Тъжно, но факт.
До довечера!

# 731
  • Once there was a Hushpuppy...
Момичета Hug
искам да попитам Peace /без да се тълкува, като нетърпение или нещо още по-лошо Rolling Eyes/ дали беше излъчена 26 серия и дали чакаме превод, защото нещо се оплетох и омотах...кога какво да чакам Crazy
Благодаря ви Hug   bouquet

И, аз си пожелавам да има още серии, много ми е приятен сериала Peace

# 732
Бълг. превод на 26 серия няма. Само на руски.В  по-горен пост е даден линк.

# 733
https://www.youtube.com/watch?v=xR9LFEPrM5Q- за тези,които искат да видят как Бу хпва сладолед с възлюбената,аз съм със слабо сърце и го пропускам Mr. Green

тук феновете пак молят за снимка ooooh! Смятайте докъде сме я докарали, такава снимка би следвало да е най-нормалното нещо  #Crazy #Crazy Ама все тая или '' ближи си сладоледа'', както се пееше в една песен Joy Joy Joy

Последна редакция: сб, 26 апр 2014, 18:34 от little_miss_trouble

# 734
НагHug благодаря.   bouquet  Дано се окаже вярно това, което си написала. Praynig

Общи условия

Активация на акаунт