Отговори
# 645
http://vk.com/evcenf_official?z=video155773960_168423466%2F3b33305dbef38de0fe с превод на руски

Последна редакция: вт, 22 апр 2014, 22:02 от little_miss_trouble

# 646
  • Враца
Здравейте отново!!  Hug Hug Hug

Според мен можеха да се опитат да повдигнат рейтинга на сериала с общи изяви на Бурак и Фахрие, общи снимки, участия в разно шоу програми. (не, че е сигурно, че ще има ефект, но можеха да опитат)   А то какво - нито една обща снимка на двамата - дори и в сномките с фенове и зад кадър  ooooh! ooooh!
Но каквото, такова.

Литъл, много хубави "прощални" снимки. Фахрие е много сладка. Много се е променила на външен вид в сравнение с предишните години  Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: вт, 22 апр 2014, 22:42 от mama_an_ji

# 647
# 648

Това ще е от последния ден Sad

# 649
# 650
  • Враца
Скрит текст:

Превода на статията от спойлера
Цитат
Неожиданное решение от Бурака Озчивита!

Стоило известным личностям почуять ароматы весны, как они начали строить планы о летнем отдыхе. Прекрасный принц молодых девушек Бурак Озчивит вчера вечером вместе со своей принцессой Джейлан Чапа кушал мороженое в районе Бебек. После он дал эксклюзивное признание журналистам.
Он закрыл рабочий сезон!
Когда Бурака спросили о том есть ли у него новый проект, он ответил: "Я продолжаю работать в ресторане. Дел очень много. Я предпочитаю летом отдыхать, нежели играть в новом проекте."
Тем самым Бурак Озчивит сам преподнёс фанатам удручающую новость.

♥♥♥ Королёк-птичка певчая_2013 ✔

Последна редакция: вт, 22 апр 2014, 23:37 от mama_an_ji

# 651
 Мами  bouquet
С риск да се повторя, ще кажа че всеки си има проритети.Щом я обича толкова,че да предпочере дюнерите пред нов проект Евалла! Явно се е чело конско след 24 еп. Mr. Green / Това е шегичка/
Мъчно ми е за сериала,защото той много бързо зае специално място в сърцто ми и не ми се щеше да го претупват,но ще го преживея  Hug

# 652
Благодаря за снимките, за фрагмана и превода му.   bouquet    bouquet  bouquet  Какъв хубавец е таткото.  Heart Eyes Значи това ще е работата й като учителка - на дъщерята на Шюкрю!  newsm78 Абе, дори и за 4 епизода можеше да отиде в Анадола и да се развие действието, както трябва, а те тръгват в съвсем друга посока.  Stop Не съм чела романа, ама щом престоят на Фериде там е важна част от него, защо го пренебрегват напълно?! Не мога да ги разбера. ooooh!

Бурак ми писна с неговия ресторант.  ooooh! Не си дава сметка, че именно участията му в сериалите/филмите му водят клиентите.  Peace

# 653

Ами цялата тази история ми  намирисва на манталитет и преуритети!

Чапа и Дюнержийницата халал да са му на Бурак!

Сериалът приключва , а с това и последния опит да гледам нещо стойностно  от турското кино.

Горките ......вълнуват ги толкова прозаични неща , а искат европейци да стават Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Ф*Ф изтривай боклуците и изчезвай!

Просто не ти е там мястото Hug

# 654
  • Враца
Добро утро, момичета!!!!

Себи, Hug Hug  за Ф/Ф

Арабските фенове са решили да гласуват в подкрепа на сериала, но заради Фахрие, но на Бурак са много ядосани (може би заради това, че преди време ги блокира в Туитър-а) Grinning Grinning Grinning Grinning

А рускините са оптимистки - надяват се 30-ти епизод все пак да е последен за сезона Simple Smile Simple Smile

# 655
 wavey wavey wavey
ГЕРИ, АЛЕКС   newsm51 newsm51 newsm51

Благодаря за новините,   bouquet   bouquet   bouquet никак не ми харесаха, но каквото, такова. Не съм изненадана от спирането, очаквах го, защото съм забелязала, че канал Д държи неговите предавания и филми да са в първите десет места. Не вярвам някоя друга телевизия да закупи сериала и да продължи излъчването му. Поне с този екип - сценаристка и режисьор. Жалко за хубавия роман, жалко и за добрите актьори.  Sad
За мен рейтингът е лош, защото действието е много мудно. Има хубави и смислени диалози, има добри попадения като романтични сцени, но и на мен ми писна от разтягането на локуми. Пък и при толкова много сериали сигурно има много повторения, та и на драгия турски зрител му е омръзнало да гледа едно и също и отсвири поредния сериал. Жалко за актьорите, които са имали нагласата да работят по дълго по този проект. Най доволен от спирането май се очертава Бурак.  newsm78
Много ми се гледаше пътешествието на Фериде из Анадола и затова най много ще съжалявам. Cry Любопитна съм сега в оставащите 4 епизода докъде ще стигнат. И как ще го завършат.
Цитат
Бурак ми писна с неговия ресторант.  ooooh! Не си дава сметка, че именно участията му в сериалите/филмите му водят клиентите.
И на мен. Снима сериал, говори за ресторанта. Rolling Eyes Не го разбирам този манталитет.
Хубав ден!  Hug  Hug  Hug

# 656
  • Стара Загора
Здравейте,Чучулиги Hug Hug!

Алекс Hug,Филипова Hug,благодаря ви за новият преведен епизод smile3525 smile3525!

Мн.изпуснах последната седм.,но сега ви изчетох и разбрах новините ooooh!.Жалко наистина за сериала,надявах се на поне още 10-15 серии.То се очакваше след ниският рейтинг и местенето на часа и деня да го спрат,но и според мен една от причините е,че действието се разтегна и тъпчеха на едно място няколко серии първо с отвличането,после с дилемата Кямранова-"да кажа или да не кажа истината за бебето".
Както и да е и на мен ми се искаше да видя малко Анадола,но не би.Може пък в тия оставащи няколко еп.да ни покажат и това,все пак сериите са доста дълги,ако искат могат да го сместят.А дано пък това гласуване има някакъв ефект/ и аз гласувах,благодаря за линка    bouquet/.

Последно тази седм.в четвъртък или в събота ще сме,това не разбрах?

Приятен следобед!

# 657
Аз не осъждам Б. Просто човека ще си почине от филмите и ще поработи в ресторанта си.В това няма нищо лошо. Все едно Бесиме да каже, че ще продължи да преподава  на студентите и да я осъдя за това.

# 658
Валенти,  Hug мен само ме дразни, но нито го съдя, нито дори му се ядосвам.  Peace Честно казано, лично на мен, Бурак не успя да се "настани" сред любимите ми актьори, че да го мисля какво ще прави след "Чучулигата", или пък каквото и да е друго.  Peace

# 659
Цитат
Он закрыл рабочий сезон!
Когда Бурака спросили о том есть ли у него новый проект, он ответил: "Я продолжаю работать в ресторане. Дел очень много. Я предпочитаю летом отдыхать, нежели играть в новом проекте."
Тюх, рекох, че ще каже, че ще се жени поне, а то само ресторантът в главата му. Laughing
На мен това изказване ми е смешно. Първо, не сме чули някой да го е поканил за нов проект. А и през лятото обикновено снимат само игрални филми. Второ, след главна роля в сериал едва ли ще му е присърце някаква епизодична роля като Бали бей например... Така че ... кво друго да каже - ще почива и ще работи в ресторанта. Няма друга възможност засега. И трето, мене ако питате, това непрекъснато говорене за ресторанта започва да ми е подозрително. Нещо като натрапливост вече стана. Изглежда не вървят работите там, както е очаквал. И от споделеното от рускините, посетили го, останах с впечатление, че не са забелязали наплив от желаещи да ядат дюнер баш в неговия ресторант.

Общи условия

Активация на акаунт