"Под прикритие" тема 8 - Финал на четвърти сезон.

• 86 699
  • 808
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Ще оцелее, защото той застрелва Мартин. Peace
Не само заради това оцелява. Peace Wink
Сподели, ако имаш вътрешно инфо в спойлер.
Нямам някакво кой знае какво вътрешно инфо, просто някакви мухи, които са ми пускани, но не ми се ще да ги издавам, че рискувам да се набутам и аз (не изключвам да са ме и преметнали, като познавам човека). Grinning Grinning Нищо - тъкмо така по-интересно. Flutter

# 481
Ще оцелее, защото той застрелва Мартин. Peace

И да не оцелее, аз лично мога да гръмна Мартин!  #2gunfire

# 482
  • ES

Въпросът беше как точно след такова падане оцелява Simple Smile Много ми харесва как играе Ерол.
Е, можеше да се постарае малко повече  с Ния, все пак сериала е с възрастово ограничение.
Що така се стараят сценаристите да очернят Марто, не разбирам. За да не   ни  жал като го гръмнат ли?

# 483
  • София

Въпросът беше как точно след такова падане оцелява Simple Smile Много ми харесва как играе Ерол.
Е, можеше да се постарае малко повече  с Ния, все пак сериала е с възрастово ограничение.
Що така се стараят сценаристите да очернят Марто, не разбирам. За да не   ни  жал като го гръмнат ли?
Ахах, за Марто. hahaha hahaha hahaha
Старая се да си спомня за предишни подобни сцени. Rolling Eyes И в последната - Марто и Яна, също нямаше нещо кой знае какво. Rolling Eyes Не помня между Ния и Иво или между Съни и Марто...

# 484
  • в 1001-та нощ

Струва ми се, че искаха да покажат колко много е фиксиран върху целта и нищо друго няма значение - ни Ерол, ни психоложката ...

А за горещите сцени, аз май нямам нужда да са по-горещи Simple Smile  Хареса ми музиката и ще я потърся  Peace Тя ми въздейства, определено  Peace

# 485
Супер тъпо! Ченгето прецаква агента под прикритие! Нямам думи  #Crazy
А Мартин е обсебен  яко от Иво, ясно е...но на каква цена....

Мега дървения Мартин  Sick
А колкото до превъплащението на Ерол - адмирации!  Heart Eyes

# 486
  • ES
А да, и в сцената на Марто и Яна беше едно, от немай къде. Иво и Ния беше къде къде по-животинско

, че и със Съни и Зорница имашее повече тръпка.

# 487
  • ES
...  Хареса ми музиката и ще я потърся  Peace Тя ми въздейства, определено  Peace
Музиката определено беше добре подбрана за момента.  Peace

# 488
Аз си спомням една много груба между Иво и героинята на Миленита.

Колкото до фиксирането в целта, аз го разбирам това, но всичко около Мартин е изиграно толкова некадърно, че ми прилича на осмокласник, който си играе на полицай.  Sunglasses

# 489
  • София
Ето серията от днес: Flutter

А, мерси за Ния и Иво. Whistling

Впрочем, като повториха днес части от миналия епизод, отново се смях на това "Мамка му." Все едно каза "Гладен съм." - никакво чувство. ooooh! ooooh! Joy

# 490
  • ES
A, щях да ви питам, какви бяха тези листа дето летяха по дансинга, когато припадна полицайчето. Сега това ли е новата мога по дискотеките?

# 491
  • София
A, щях да ви питам, какви бяха тези листа дето летяха по дансинга, когато припадна полицайчето. Сега това ли е новата мога по дискотеките?
Салфетки. Peace В смисъл, поне така ми се стори. Това си го има от поне десетина години - "букети, салфетки"... hahaha hahaha

# 492
  • ES
И букети ли хвърлят? А защо ги хвърлят по дансинга?

# 493
  • София
И букети ли хвърлят? А защо ги хвърлят по дансинга?
Гери, Hug
Скрит текст:
Така се пееше в някаква чалга песен - "букети, салфетки". По мое време (разбирай, преди 6-7 години) салфетки се хвърляха масово. От време на време се хвърляха рози или други цветя (по един стрък, става въпрос) - зависи от дискотеката, де. Grinning

# 494
  • Norge
Като се ядосвате на рекламите (както мен преди две серии), да вкарам една снимка, достойна илюстрация по темата   Twisted Evil

Ерол! Hug
Харесвам артиста откак го видях за първи път на екран, радвам се на присъствието му.

Общи условия

Активация на акаунт