"Под прикритие" тема 8 - Финал на четвърти сезон.

• 86 707
  • 808
  •   1
Отговори
# 465
Интересно ми е как точно оцелява от такова падне Ерол.
А Мартин е супер тъпо парче!

Че Ерол ще оцелее ли? Аз от тук не виждам как може да оцелее.... А тъкмо си мислех, че много ми харесва образът му и как го пресъздава актьорът.

БНТ бяха върховна простотия, определено.

# 466
  • София
Интересно ми е как точно оцелява от такова падне Ерол.
А Мартин е супер тъпо парче!
За мен единственият актьор, който издиша в сериала, е Ивайло Захариев. Страхотен като човек, но дървен като актьор. Сега вече героят и актьорът се препокриват съвсем. hahaha hahaha

А Ерол....... оцелява. Whistling

# 467
БНТ сътвориха поредната свинщина. Спряха сериала, за да пуснат реклами и след това пуснаха финалните надписи. Евала, професионалисти! Реклами преди надписите си е ниво.
+1 Peace .... и тъпата, поредна серия. А Марто освен, че е слаб актьор е невъзможно
подобие на  Попов. Владо Пенев и Ивайло Захариев newsm78

# 468
Оцелява Ерол сигурна съм.
Мартин няма такъв тъпак! БНТ също! Пълни галфони!

# 469
  • София !
БНТ сътвориха поредната свинщина. Спряха сериала, за да пуснат реклами и след това пуснаха финалните надписи. Евала, професионалисти! Реклами преди надписите си е ниво.
Страшна простотия!

# 470
  • ES
Куката ще успее да призове Яна на по кафе. Той май наистина я харесва
Марто не го бива за шеф на екипа и с Яна се получи кофти...

# 471
Марто не го бива за шеф на екипа и с Яна се получи кофти...

Марто май за нищо не го бива Simple Smile Ни с Яна, ни с Ерол... много грубо и спрямо двамата. Яна може и повече късмет да има с Куката.

# 472
  • София
Сценаристите са виновни, че му поднасят такива малоумни реплики и такова поведение като цяло. А че е слаб актьор, тук спор няма.
Наистина супер малоумно парче го изкараха Марто.
Ето че вече сцената с която почна сезона придобива смисъл. Ерол оцелява, то е ясно, как може да има съмнения, някои хора май са забравили как почна сезона и че още не сме видели самата сцена...
Мартин си го търси и най-вероятно ще си го получи от Ерол, абе ще е драма там, да видим как ще извъртят нещата.

# 473
  • София

Аха, ще има рандеву между тях...
доброто момиче с лошото момче, колко банално ще е само.

# 474
  • Русе
Мартин никога не ми е допадал като образ, но сега съвсем ми опротивя. Надявам се Ерол да оцелее.

# 475
Ще оцелее, защото той застрелва Мартин. Peace

# 476
  • София
Не само заради това оцелява. Peace Wink

# 477
Не само заради това оцелява. Peace Wink
Сподели, ако имаш вътрешно инфо в спойлер.

# 478
  • в 1001-та нощ
И мен ужасно ме издразни как Мартин прецака Ерол ...  ooooh! ooooh! ooooh! а като си помисля Попов как трепереше над него Confused

Тъкмо Ерол започна да ми харесва и да му се кефя, направо ме заболя Sad

И по много тъпанарски начин БНТ си пробутват рекламите ... в предните сезони бяха малко и това ме радваше. Сега започнаха да ги пробутват още преди филма - 2 пъти го обявяват за без 15 и 15 мин гледаме реклами .... филмът започваше в 21ч  ooooh! После филмът постоянно се прекъсва за дълга рекламна пауза и накрая това преди надписите - беше малоумие ... Sick Sick Sick

# 479
  • София
Ерол оцелява, то е ясно, как може да има съмнения, някои хора май са забравили как почна сезона и че още не сме видели самата сцена...

Въпросът беше как точно след такова падане оцелява Simple Smile Много ми харесва как играе Ерол.

Общи условия

Активация на акаунт