"Под прикритие" тема 8 - Финал на четвърти сезон.

• 86 540
  • 808
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Да, би било уникална тъпотия дори и за тези сценарити да измислят такава глупост, че Марто наистина да е изпратил данните му  Shocked

# 706
Да, би било уникална тъпотия дори и за тези сценарити да измислят такава глупост, че Марто наистина да е изпратил данните му  Shocked
Не, то това ще е просташко направо! Полицайте в ГДБОП не са тъпаци, там има много умни и читави момчета, както и навсякъде между другото. Нито всички са корумпирани, нито тъпи, нито престъпни, нито глупаци, нито алчни, жадни и прости. Навсякъде има и хора, и хора.
Няма никога да победи престъпността в този сериал и така да завърши сериала!
Според мен Иво ще умре и бих се радвала да стане така.
А Куката...той ще остане с Яна или и той ще умре.

# 707
  • София

Краят няма да е хубав и ще отрази действителността в България - престъпност, корупция и безнаказаност.

Дали ще си позволят край, който показва пълна доминация на престъпността? newsm78 Не че не е реалистично, но носи много лошо послание, което за мен един филм, особено пък продуциран от БНТ, не може да си позволи.... Naughty
До сега си позволяват да показват действителността такава, каквато е, та защо да не си го позволят и за финалния епизод. Просто си разсъждавам. Скоро ще разберем какво са ни подготвили  Simple Smile

Убедена съм, че на флашката не е досието на Ерол. Просто Мартин му връща - заради видеото с престрелката и заради провалените операции.

# 708
Ама това е филм! Не е приказка за лека нощ. Не изключвам варианта на финала полицията да загуби битката. Да не кажа и че един такъв финал би ми харесал повече, отколкото "...и заживели мирно и щастливо". Всичките американски бози са такива, нека нашето кино се различава.

# 709
Ама това е филм! Не е приказка за лека нощ. Не изключвам варианта на финала полицията да загуби битката. Да не кажа и че един такъв финал би ми харесал повече, отколкото "...и заживели мирно и щастливо". Всичките американски бози са такива, нека нашето кино се различава.
Е не, няма да сме пионери ние, не е модерно! Wink

# 710
  • into the blue
В този ред на мисли италианският сериал от моето детство "Октопод" не завършваше ли
в ползва на октопода /мафията / и със смъртта на инспектора.
Та нищо чудно и тук сценарият да клони в тази посока.
Сега направих справка и всъщност не съм права,че сериала свършва с неговата смърт,
ама надали има хепи енд.

# 711
  • София
Ех, Октопод - Корадо Катани  Grinning Любим, любим сериал.
За съжаление не си спомням как завърши.

Ама това е филм! Не е приказка за лека нощ. Не изключвам варианта на финала полицията да загуби битката. Да не кажа и че един такъв финал би ми харесал повече, отколкото "...и заживели мирно и щастливо".
На мен също.

# 712
Не са 16. Съжалявам, бях се заблудила, в програмата ги пишеше 7/16 и аз видяла, недовидяла реших, че ще дават 7ми (за тогава) от 16. А то какво било? Проверих пак - 9ти епизод, а 16 е препоръчителен родителски контрол.
Още веднъж съжалявам за подвеждащата информация.  Peace

# 713
  • ES
Мартин, не е толкова глупав, че да си отреже последния човек, който е вътре в схемата и така да се самоубие тотално. Той откъде да знае, че Ерол ще се измъкне сбивайки се в бара? Прати ли го на флашка, го праща на сигурна смърт. Защо да го прави, като целта му е Иво, а Ерол е единствената му връзка с Иво?
Ерол отдавна не е вътре в схемата като ченге под прикритие, според Мартин: лъжовната информация за няколко акции подред, скъпия часовник, който е приел от Иво, (жест на вербуване, който Джаро направи и със самия него). Мартин е разследван и въпрос на време да го освободят от полицията. Най-опасен е човек, който няма какво да губи, безсилен в гнева си, ще избере саморазправата.

И аз не вярвам Ерол да се е предал, но и той не вярва на Мартин. Не вярвам и края да завърши в полза на мафията. Може би ще има неочакван обрат.
А Корадо Катани го застреляха...

# 714
  • Варна
А Корадо Катани го застреляха...
Мммдаа, Корадо Катани го разстреляха направо, с много куршуми, с автомат до колкото си спомням. Това беше в края на 4-ти сезон, ако се не лъжа. и после продължиха с още сезони, които вече никой не гледаше, въпреки участието на Стефан Данаилов... Wink

# 715
  • На земята, която е всъщност звезда.
Аз не бих се учудила в последния епизод да умрат Иво и Мартин, а Ерол са стане новият бос на мафията. Даже това ми се струва най- логичното развитие.   Simple Smile

# 716
  • София
Аз знам 16 епизода.

Ерол прати на Мартин записа от склада и убийството, защото Мартин му каза, че има три дни да избере страна. Тогава той му показа, че не може да избере лесно страна, защото Мартин е лъжец и Ерол вече не му вярва. Как да избереш страната на лъжеца, който те прати на сигурна смърт и после отново те лъже, т.е. му показа, че е мижетурка, какъвто той наситина е. Онзи побесня, защото Еролчето е умно момче и го плаши сега с тъпата, зелена флашка, на която със сигурност няма да е Ерол, защото иначе ще бъде убит абсолютно веднагически пред всички от Иво, а това както знаем няма как да се случи. Peace

Чак сега като ти прочетох поста-схванах идеята на видеото  Laughing

# 717
  • София
Благодаря, че ми припомнихте за Октопод  Hug Снощи даже изгледах първите 2 серии от сезон 1 Simple Smile

# 718
  • в 1001-та нощ
Епизодите не бяха ли 16  newsm78
Май така се пишеше тук в темата  newsm78

Аз го бях написала, защото поредния епизод се обявяваше, като примерно за седми - 7/16 ...Но 16 било годината, а в сайта пише, че са 12 епизода. Проверявах вчера  Peace

П.П видях, че и JonyBonboni е писала  Peace Заблудили са ни  Twisted Evil

# 719
  • София
Може пък да има фатален край като бригада - само,че тук да се изпоубият един друг. Според мен досието на Ерол е на флашката,но той ще направи нещо за да изчезне тя. Не знам защо не спя куриера докато ходеше към Иво.. но разбира се тогава нямаше да има тръпка за следващия епизод. И според мен Марто ще излети от работа , след показанията на психоложката , и ще се опита да убие Иво , а Ерол ще го "спре" . Мартин получава куршум , но дали умира ?

Общи условия

Активация на акаунт