"Под прикритие" тема 8 - Финал на четвърти сезон.

• 86 744
  • 808
  •   1
Отговори
# 105
Какво е правила Лилия Маравиля в тази серия, че не гледах?

Отиде при Попов, подкрепи го и му заяви, че вярва в невинноста му.
А после влезе в съда и ... обърка всичко Mr. Green

# 106
# 107
  • София !
Еее, сериозно ли ако има още един сезон, Куката няма да го има  Sad . Много ще ме е, яд !!
Обаче сигурна бях, че влезе ли в съда Попов, ще си каже цялата истина .

А, този Метин ли ( как го казаха  Mr. Green ) , хич пък не го очаквах, че е, бил ''под прикритие'' . И честно казано, последния кадър с него, ми дава надежда, че ще има и 5-ти сезон . Макар, че, като ги няма половина артисти, малко ми е, кофти .

# 108
Е как те писаха навсякъде отдавна, че той Ерол Метин е под прикритие.
5 сезон ще има със сигурност!

# 109
Една вечер докато гледах предишен епизод, Попов говори по телефона с информатора си, после малката нещо ме разсея и като се обърнах към екрана показаха този Ерол (очевидно вече друга сцена, но аз реших, че е още сцената с Попов). Не знам защо тогава реших, че Попов е говорил с Ерол и че той е под прикритие. И си го мислех до последно, даже се чудех защо гадаете, при положение, че те го показаха. Оказа се, че синдромът на разсеяната домакиня е помогнал грешката да е вярна  hahaha hahaha

# 110
  • София !
Е как те писаха навсякъде отдавна, че той Ерол Метин е под прикритие.
5 сезон ще има със сигурност!

Писали са , ама нали трябва да има и кой да чете    Simple Smile

# 111
Еееее Mr. Green интересен финал.
Знаех си че Ерол е под прикритие. Още преди седмица писах тук, че или е Ерол или Рафаел.
Първо, защото ми бяха много съмнителни и се появиха от нищото, което ме караше да мисля, че определено имат някаква цел и по-голяма роля.
Другото което е, както някой по-нагоре каза, когато Попов говореше с информатора си..дадоха го в гръб, видя се че е слаб, с тъмна коса..Веднага си помислих, че или е Ерол или Рафаел. Просто по осанката, а те двамата си и приличат малко.
Е, явно сценаристите видяха, че не е много успешен сериала с турски сделки и гонения и решиха пак да се върнат към първоначалната идея, а именно - ченгето под прикритие.
Очаквах Попов да си признае, просто честно ченге като него да излъже.. някак не се връзваше.
Малко ми беше мъглява сцената с Куката - там той можеше да убие и Фарук, и сина му и Ерол. А Фарук защо така изцака сина си? Един вид се отърва от него  Sick

# 112
Малко ми беше мъглява сцената с Куката - там той можеше да убие и Фарук, и сина му и Ерол.
А Фарук защо така изцака сина си? Един вид се отърва от него  Sick

Куката в последния момент разбра, че не Фарук е поръчал семейството му и че не е пряк виновник за смъртта им.

Колкото до Фарук, той отдавна подозира сина си, че играе двойна игра. Доколкото схванах, ще се окаже, че тъкмо той е бил причина да застрелят брат му, затова и Фарук беше безмилостен към него. Не беше много бащинско от негова страна, но на практика той наказа виновника за смъртта на другия си син. Все пак той е баща и защити паметта на по-достойния от синовете си. Не можем да го виним за това. Вероятно това е обяснението на случилото се. А аз през цялото време се чудех дали в тази сцена Ерол няма да стреля в Куката Grinning, пък се оказа, че той работел за Попов Joy Joy Joy

А Иво става все по дебелокож и гаден. Как не успя да прояви малко съчувствие към Ния? А това с "честния гангстер" направо ме разсмя...
Гангстер, ама честен. Честен, ама гангстер.  Joy Joy Joy

# 113
  • Испания
...
А Иво става все по дебелокож и гаден. Как не успя да прояви малко съчувствие към Ния?
...

Това, че тя го "отряза", дори беше записала съобщение на тел. секретар на мобилния си, споменавайки Иво, никой мачо не би го простил. Та, какво съчувствие? Още повече към дъщерята на врага му...

За Фарук не съм съгласна. Той изигра Куката, пък той "взе, че се хвана". А че подозираше сина си, беше ясно. В тази мръсна игра няма място за чувства.  Фарук остана чист пред съвестта си: не ликвидира той "предателя"-син.Peace

# 114
Мноооооооооооооого ми хареса епизодът!!!

А Иво става все по дебелокож и гаден. Как не успя да прояви малко съчувствие към Ния? А това с "честния гангстер" направо ме разсмя...
Гангстер, ама честен. Честен, ама гангстер.  Joy Joy Joy

И мен ме радсмя това...  Mr. Green
Явор Бахаров изкара само един сезон - не е като брат си  Mr. Green А аз съм си щастлива, че все пак  ще има пети сезон и то с младите актьори, дано да е интересен! Дано!

# 115
  • в 1001-та нощ
Хареса ми финала, но защо в сезон с 12 серии направиха силни и хубави само последните две  Crazy

Надявам се в другия сезон - всеки епизод да има своята тежест и да създава напрежение при гледане, удоволствие и тръпка  Heart Eyes

Като гледах М.Вълев при Карбовски - мислех, че ще се оттегли в манастир  Blush  Blush

Интересно ми е Ния как ще се развие в следващия сезон, определено има мотиви да бъде срещи Иво  Peace Ако той действително я е обичал - не би могъл да я отсвири така  Stop

Марто ще има проблеми с екипа, като "наследник" на Попов  Blush Дано блесне някаква искра между него и Ния или да вкарат свеж женски образ  Blush

# 116
  • Варна
Хареса ми финала, но защо в сезон с 12 серии направиха силни и хубави само последните две  Crazy

Може би тъкмо загряха, и то сезона свърши Joy Joy
Шега, ама нещо такова се получи, може би да не ни откаже да чакаме следващия сезон.

Що се отнася за Фарук, в първите серии на сезона, доколкото си спомням, ясно даваха сцена, в която той казва, че е поръчал семейството на Куката.Така, че Куката да бяга от затвора и да отмъщава, че  има още/ Този Фарук, взе, че излезе от ситуация на бързо.

# 117
Според мен можеха да приключат сериала, нищо че финалният епизод е с отворен край. Защото борбата с престъпността ще продължава винаги, едни ще отпадат от играта, нови ще идват. Както Попов предаде щафетата на Мартин, има нов човек под прикритие... започва нов цикъл.

# 118
  • Viena
За следващия сезон най-добре от тук да черпят идеи,че явно са се изчерпали Peace

# 119
  • Пловдив
И сега какво- Попов и Куката съквартиранти в централния софийски??  Crazy
Very Happy
Цитат
За Куката виждам два варианта - или ще организира бягство (може да се измъкне и с Попов Wink), или ще стане образцов затворник и проповедник. Да си призная и в двата варианта ще е атрактивен  Peace Надявам се да не изчезне съвсем от сериала, а да го дават в отделни епизоди - колкото да знаем, че е жив и здрав, пък макар и на топло Very Happy.

Можете ли да си го представите комисар Попов от другата страна - шот благодарен, че Куката му е помогнал да избяга от затвора и за мъст заради смъртта на дъщеря си? Ще е интересно, ако стане - бившия комисар, уж с лошите, а да е новия информатор на Мартин....

Общи условия

Активация на акаунт